up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Etxeondo

Etxeondo 1976 Short Sleeve Jersey

plus
  • Play videoEtxeondo 1976 Short Sleeve Jersey
  • Etxeondo 1976 Short Sleeve Jersey

Etxeondo 1976 Short Sleeve Jersey

Tuotekuvaus Etxeondo 1976 Short Sleeve Jersey

1976, (vuosi alussa Etxeondo) on klassinen ja värillinen jersey, mutta ominaisuudet erittäin tekninen jersey: hengittävä, joustava ja nopeasti kuivuva.Ominaisuudet:


Etxeondo Superdry Kangas

Painettu suunnittelu

Täyspitkä vetoketju

Heijastavia yksityiskohtia

3 takataskua

Tiiviit raglanhihanTechnologies:


Etxeondo Superdry:

Kevyt mukavuutta. Superdry-teknologia parantaa tekstiilien tarjoamalla hyötyä paremman mukavuuden ja erinomaisen kosteuden ominaisuuksia. Se kuivuu nopeammin, hyvin joustava ja pehmeä.


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi pyöräily verkkokaupastamme. Osta Etxeondo 1976 Short Sleeve Jersey alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin pyöräily tuotteisiin Miesten vaatteet ja täydennä varusteitasi bikeinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Etxeondo 1976 Short Sleeve Jersey

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Klassinen tyyli, modernit ominaisuudet

-

Tämä on mukava, hengittävä ja klassisesti sisustettu paita. Se on asennettu, mutta ei tiukasti. Ainoa valitukseni on muutama säie, jotka piti katkaista. Se sekoittaa sekä modernin että klassisen suunnittelun. Rakastan Etxeondo-pakkauksen tunnetta. Aion harkita muita tarjouksia. Hinnat täällä ovat hyviä. Toimitus Yhdysvaltoihin on hyväksyttävää. Kiitos.

Vintage-tyylinen jersey

-

Etxeondo loistaa tämän paidan vintage-suunnittelussa. Vaaleat värit, joita voidaan käyttää aurinkoisina päivinä. Kääntyy hyvin. Hyvin onnellinen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up