`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo 1976

Etxeondo 1976

  • Etxeondo 1976
  • Etxeondo 1976
  • Etxeondo 1976

Etxeondo 1976

Tuotekuvaus Etxeondo 1976

Klassinen ja elegantti

1976 (vuosi alussa Etxeondo) on klassinen ja värillinen jersey, mutta ominaisuudet erittäin tekninen jersey: hengittävä, joustava ja nopeasti kuivuva.

Tekniset ominaisuudet:

Etxeondo Superdry Kangas

painettu

Tiiviit raglanhihan

3 takataskua

Täyspitkä vetoketju

heijastavia yksityiskohtia

KANGAS:

Erittäin kuiva


Tunnetko jo kaikki Etxeondo 1976:n ominaisuudet? bikeinn:ssa, valikoimme pyöräilytuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Naisten vaatteettuotteita, tsekkaa koko Jersey-paidat valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Etxeondo, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien pyöräily asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Etxeondo 1976

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje