up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Etxeondo

Etxeondo 1981 Short Sleeve Jersey

plus
  • Play videoEtxeondo 1981 Short Sleeve Jersey
  • Etxeondo 1981 Short Sleeve Jersey

Etxeondo 1981 Short Sleeve Jersey

Tuotekuvaus Etxeondo 1981 Short Sleeve Jersey

1976, (vuosi alussa Etxeondo) on klassinen ja värillinen jersey, mutta ominaisuudet erittäin tekninen jersey: hengittävä, joustava ja nopeasti kuivuva.Ominaisuudet:


Etxeondo Superdry Kangas

Painettu suunnittelu

Tiiviit raglanhihan

3 takataskua

Täyspitkä vetoketju

Heijastavia yksityiskohtiaTechnologies:


Etxeondo Superdry:

Kevyt mukavuutta. Superdry-teknologia parantaa tekstiilien tarjoamalla hyötyä paremman mukavuuden ja erinomaisen kosteuden ominaisuuksia. Se kuivuu nopeammin, hyvin joustava ja pehmeä.


bikeinn:ssa näytämme sinulle kaikki Etxeondo:n 1981 Short Sleeve Jersey:n ominaisuudet. pyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Etxeondo 1981 Short Sleeve Jersey tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Etxeondo 1981 Short Sleeve Jersey ja voit hyödyntää muita pyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Etxeondo 1981 Short Sleeve Jersey

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up