up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Etxeondo

Etxeondo Aero Gloves

plus
  • Play videoEtxeondo Aero Gloves
  • Etxeondo Aero Gloves

Etxeondo Aero Gloves

Tuotekuvaus Etxeondo Aero Gloves

Pehmeä ja erittäin joustavat käsineet, joiden aerodynaaminen muotoilu tekee sinusta tuntuu ammattilainen. Anti lipsahdus pehmustettu kämmen mahdollistaa pehmeän ja mukavan otteen.Technologies:


Etxeondo Active:

Teknologia, joka yhdistää mukava kangas, jossa on miellyttävä tunnelma ja nopeasti kuivuva, yhdessä yksinomainen malli sopii kehon täydellisesti. Se on ominaista myös suuri elastisuus takia käytöstä Lycra elastomeeriä.


Jos haluat tietää lisää Etxeondo Aero Gloves:sta tai muista Etxeondo-merkkisistä tuotteista Miesten vaatteet kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Käsineet valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Etxeondo:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Etxeondo Aero Gloves

Käsineet
Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Etxeondo aero -käsineet

-

Muutaman kauhean kommentin jälkeen, jonka olin nähnyt sivulla, otin riskin ostaa tuote ja ne ovat olleet erittäin muodollisia ja lyömättömään hintaan, tuote saapui aikaisemmin kuin he olivat kertoneet. Jatkan tämän sivun tuotteiden ostamista.

Erittäin hyvä!

-

Käsineet, jotka kattavat ranteisiin, erittäin joustava. Suuri kyky tarttua ohjaustankoon ja jarrut.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up