`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo Aero

  • Etxeondo Aero
  • Etxeondo Aero

Etxeondo Aero

Tuotekuvaus Etxeondo Aero

Pehmeä ja erittäin joustavat käsineet, joiden aerodynaaminen muotoilu tekee sinusta tuntuu ammattilainen. Anti lipsahdus pehmustettu kämmen mahdollistaa pehmeän ja mukavan otteen.Technologies:


Etxeondo Active:

Teknologia, joka yhdistää mukava kangas, jossa on miellyttävä tunnelma ja nopeasti kuivuva, yhdessä yksinomainen malli sopii kehon täydellisesti. Se on ominaista myös suuri elastisuus takia käytöstä Lycra elastomeeriä.


Jos olet kiinnostunut Etxeondo:n Aero tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten vaatteet tuotteet Etxeondo-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Etxeondo suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Etxeondo Aero jo tänään!

Ominaisuudet Etxeondo Aero

Käsineet
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Etxeondo aero -käsineet

-

Muutaman kauhean kommentin jälkeen, jonka olin nähnyt sivulla, otin riskin ostaa tuote ja ne ovat olleet erittäin muodollisia ja lyömättömään hintaan, tuote saapui aikaisemmin kuin he olivat kertoneet. Jatkan tämän sivun tuotteiden ostamista.

Erittäin hyvä!

-

Käsineet, jotka kattavat ranteisiin, erittäin joustava. Suuri kyky tarttua ohjaustankoon ja jarrut.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje