`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo Aero

  • Etxeondo Aero
  • Etxeondo Aero

Etxeondo Aero

Tuotekuvaus Etxeondo Aero

Pehmeä ja erittäin joustavat käsineet, joiden aerodynaaminen muotoilu tekee sinusta tuntuu ammattilainen. Anti lipsahdus pehmustettu kämmen mahdollistaa pehmeän ja mukavan otteen.Technologies:


Etxeondo Active:

Teknologia, joka yhdistää mukava kangas, jossa on miellyttävä tunnelma ja nopeasti kuivuva, yhdessä yksinomainen malli sopii kehon täydellisesti. Se on ominaista myös suuri elastisuus takia käytöstä Lycra elastomeeriä.


Pidätkö Etxeondo Aero tuotteesta? Käy pyöräily verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Miesten vaatteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki pyöräilytuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Miesten vaatteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Etxeondo Aero

Käsineet
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Etxeondo aero -käsineet

-

Muutaman kauhean kommentin jälkeen, jonka olin nähnyt sivulla, otin riskin ostaa tuote ja ne ovat olleet erittäin muodollisia ja lyömättömään hintaan, tuote saapui aikaisemmin kuin he olivat kertoneet. Jatkan tämän sivun tuotteiden ostamista.

Erittäin hyvä!

-

Käsineet, jotka kattavat ranteisiin, erittäin joustava. Suuri kyky tarttua ohjaustankoon ja jarrut.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje