up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Etxeondo

Etxeondo Attaque Bib Tights

Etxeondo Attaque Bib Tights

Etxeondo Attaque Bib Tights

Etxeondo Attaque Bib Tights

Etxeondo Attaque Bib Tights

plus
  • Play videoEtxeondo Attaque Bib Tights
  • Etxeondo Attaque Bib Tights
  • Etxeondo Attaque Bib Tights
  • Etxeondo Attaque Bib Tights
  • Etxeondo Attaque Bib Tights
  • Etxeondo Attaque Bib Tights

Etxeondo Attaque Bib Tights

Tuotekuvaus Etxeondo Attaque Bib Tights

Etxeondo pakkomielle kehittää parhaat tuotteet vaativimpiin pyöräilijöiden on selvimmin näissä ruokalappu shortsit.


Kun puhumme käyttäen parhaita materiaaleja, innovaatio, laadunvalvonta ja hoito aikana koko valmistusprosessin sekä meidän pakkomielle kaikkiin yksityiskohtiin, Attaque BI bibshorts ovat äärimmäisen ilmaus kaikkien edellä.


Ruokalappu hihnat käyttämällä Inside Out teknologia ovat pehmeitä ja herkkä olkapäillä, kiitos niiden sisätilojen saumat ja hämmästyttävä kimmoisuutta.


Bib Shorts "kangas antaa heille silkkimäinen koko vaate, kun taas samaan aikaan tarjoaa erinomaiset puristus ja hengittävyyden.


Päissä jalat käytämme yksinoikeudella tartuin, joka antaa täydellisen puristus ilman tunne liian tiukka.


Carbono säämiskällä käytetään näihin shortsit ei ole ainoastaan ​​antibakteerinen ja antistaattinen urheilullinen ominaisuudet ansiosta luonteen hiilikuitu, mutta käyttää myös ergonomian ja muotoilun älykäs tapa tehdä useimmat joustava kangas sen neljältä sivulta mikä maksimoi mukavuuden pitkiä etäisyydet.


Yksityiskohtien kuten logo kirjailtu selässä sekä väriyksityiskohtia jalkaan tarraimet ja takana saumat erottuvat päälle yleisen mustan värin shortsit, heille yksin, urheilullinen touch.Tekniset tiedot:


58% microtactel ja 42% Lycra kangas


Carbono säämiskällä


Inside Out tekniikka ruokalappu hihnat


Erittäin joustava ja useimmat kerrytettävissä kangas


Erinomainen puristus ominaisuuksia


Special elastinen kolmoistikatut saumat kestävyyttä lisäävät


Brodeerattu logoTekniikka:


Lycra


LYCRA SPORT kangas on erityisesti suunniteltu urheiluun yhdistämällä osoittautunut venytys tekniikka LYCRA kuidun vaativien kangas suorituskykyvaatimukset poikkeuksellisen elpymisen voimaa, fit, ja vapaata liikkuvuutta.


Tactel


Tactel sanotaan kuivua kahdeksan kertaa nopeammin kuin puuvilla, mutta se on ainakin kaksi kertaa niin pehmeä kuin useimmat muut kuidut. Tactel on kevyt ja hengittävä, joten se sopii hyvin moniin eri tyyppisiä vaatteita. Lisäksi tämä kangas on kolme kertaa niin joustava kuin vertailukelpoiset luonnonkuituja ..


Carbono


Tämä monikerroksinen säämiskällä tarjoaa optimaalisen mukavuuden ja suojan.


Korkea laatu elastinen säämiskällä valmistettu eri tiheydet sisennetty muisti vaahto, joka auttaa jakamaan painoa tasaisesti istuimelle.


Korkea tiheys erittäin joustava multi paksuus vaahtoa, jonka avulla säämiskällä liikkua kehon, mikä minimoi hankauksen ja kitkan.

Erinomainen iskunvaimennus ominaisuuksia.


Carbon sekoitettu mikrokuitua kangas, joka vähentää kitkaa ja parantaa kosteuden valvonta. Se auttaa hajottamaan lämpöä, mikä minimoi kriisipesäkkeisiin

ja kitkaa.


Saumaton rakenne lisää mukavuutta.


Antibakteerinen ja hyvin hengittävä.


Rakastatko pyöräily:a? Hanki oma Etxeondo Attaque Bib Tights ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Etxeondo:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Miesten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman pyöräily mallit, useimmat Pikkuhousut tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Etxeondo Attaque Bib Tights

Pituus
Henkselit
Väri
Ominaisuudet

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Paras laatu

-

Kuten tavallista Etxeondolta, huippulaatu ja istuvuus. Istuintyyny on suosikkini. Pidän erityisesti housujen puristamisesta. Suosittelemme

Etxeondo-shortsit

-

Upea tuote, uskomaton laatu… Ilman testausta kylmiin päiviin asti istuvuus on erittäin hyvä.

Erinomainen

-

Erinomainen tuote, parhaimmat ruokailuhousut, joita käytetään toistaiseksi, jopa 8 tunnin retket ilman mitään ongelmia, erinomainen tyyny ja erinomainen kitkanestokangas, hikeä imevä, erinomainen 5 tähden luokitus.

Täydellinen istuvuus.

-

Täydellisesti istuvat shortsit, hyvällä padilla ja erittäin pienellä painolla. Ensimmäinen lähtö viisi tuntia ja erittäin hyvät tunteet, 4 asteessa ja ilman ongelmia.

Täydellinen

-

Ne ovat menneisyyttä, erittäin mukavia ja poikkeuksellisen laadukkaita. Tyyny on täydellinen.

舒适

-

贴身, 舒适, 极好 的 排汗 效果.

Etxeondo-laatu

-

Pitkät laadukkaat shortsit kylmille ilmastollisille retkille ilman paljon vettä. Premium badana Täydellinen istuvuus. Etxeondo-laatu

Suuri culotte

-

Culotte-laatu, optimaalinen istuvuus ja mukava tyyny pitkiä matkoja varten.

Erittäin laadukkaita

-

Erittäin hyvä pantti

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up