up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Etxeondo

Etxeondo Batura

Etxeondo Batura

plus
  • Play videoEtxeondo Batura
  • Etxeondo Batura
  • Etxeondo Batura

Etxeondo Batura

Tuotekuvaus Etxeondo Batura

Päivittäinen rituaali, joka muodostaa suurimman osan läpi vuoden kulkemistasi kilometreistä. Uusi Batura-jersey on suunniteltu tarjoamaan tarvitsemasi mukavuus ja kestävyys tinkimättä suorituskyvystä.

Batura on valmistettu Microsystem-tekniikalla: Mikrorei'itetyn Superdry-kankaan etu- ja takapaneelit ovat erittäin hengittäviä ja nopeasti kuivuvia. Microsystem Enduranceista leikatut hihat tarjoavat poikkeuksellisen joustavuuden ja toisen istuvuuden iholle. Lopputulos? Mukavuus, monipuolisuus, hengittävyys.

Kauluksessa on viimeistelty räätälöity saumasuojus, joka parantaa esteettisyyttä ja pitkäaikaista kestävyyttä.Liukumaton vyötärönauha pitää paidan paikoillaan kilometrin toisensa jälkeen.

Kolme helposti saatavaa, joustavaa takataskua tarjoavat runsaasti säilytystilaa puhelimelle, varaosille ja ruoalle.

Heijastava takanauha parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta heikossa valossa tai huonossa säässä.

Luota tietämykseemme ja taitoihimme.


Ominaisuudet:

Microsystem Superdry -kangas
Microsystem Endurance -kangas
Vinyyli logo
Täyspitkä vetoketju lukolla
Mukautetut kaulan yksityiskohdat
Kolme takataskua
Heijastavat takaosat
Liukumaton vyötärönauha
SPF 50+ (UVA)


Tekniset tiedot:

Sävellys:
100% PES
80% PA 20% EA
Paino: 124 gr


Teknologiat:

Microsystem Superdry:
Tarkoitettu maksimoimaan kosteuden hallinta harjoituksen aikana. yhdistettynä 50 ': n aurinkosuojaan (UVA). Erittäin imukykyinen ja tehokas imemään hiki kehosta. Mukava ja maistuva kuivaus.

Mikrosysteemin kestävyys:
Korkea lujuus. kevyt kangas, jossa on aurinkosuoja (UVA). Mukava ja mukautuva kangas: Parannettu tissi. puristus ja ihon vieressä.

Kuvio:
Ainutlaatuinen tekniikka, joka yhdistää tuotetietomme, valmistustaitomme ja yhteistyömme ammattitiimien kanssa varmistaakseen, että jokaisella vaatteella on täydellinen tasapaino suunnittelussa, kankaan valinnassa, puristuksessa ja joustavuudessa. Tulos: Kehittyneimmät pyöräilyvaatteet.


Hoito:

Pese vaatteet heti käytön jälkeen
Erota tummista väreistä.
Käytä pesupussia.
Käytä hienopesuohjelmaa, korkeintaan 30 astetta.
Älä käytä valkaisuainetta tai huuhteluainetta.
Älä kuivaa rumpukuivauksessa tai kuivaa suorassa auringonvalossa.bikeinn:stä, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Etxeondo Batura tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Etxeondo:n tuotteita, kuten Batura, kuten Naisten vaatteet kategoriasta pyöräily verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen pyöräily varusteisiin ja tsekkaa myös Etxeondo Batura:n asiakasarviot.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up