`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Etxeondo

Etxeondo Elduna Windstopper

  • Etxeondo Elduna Windstopper
  • Etxeondo Elduna Windstopper

Etxeondo Elduna Windstopper

Tuotekuvaus Etxeondo Elduna Windstopper

Comfort, säätö ja suojaus ovat riittävät sanat tämän uuden ja monikäyttöinen takki.

Ominaisuudet:

Windstopper Soft Shell kalvo

Inner fleece "Soft"

Takaisin paneelit valmistettu Etxeondo Comfort

painettu pannels

Heijastavia yksityiskohtia takana

Läppäsysteemi vetoketjun

3 erillistä takataskua

Brodeerattu logo

maksimaalisen suojan

Clima Range:

0 ºC 12 ºC

tekniikka:

Windstopper: Windstopper tuotteet pitää lämpimänä, mukava ja suojattu monenlaisia ​​sääolosuhteissa. Windstopper yhdistää absoluuttista suojaa tuulelta poikkeuksellinen hengittävä mukavuutta vähemmillä kerroksia vaatteita ja vähemmän tilaa polkupyörän. Windstopper vaatteet estää tuulen ja vähentää herkkyys äärimmäisille lämpötiloille.

Extendo mukavuus: Exclusive kangas, joka tarjoaa suurta mukavuutta ja lämpöä. Se pitää kehon kuivana kuljetuksesta kosteutta ulkopuolelle. Se on myös erittäin kestävä, koska se säilyttää sen ominaisuuksia edes monien kuluu ja pesee.


Jos etsit Etxeondo Elduna Windstopper:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. bikeinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia pyöräilytuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Takitvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje