`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo Entzuna

Etxeondo Entzuna

  • Etxeondo Entzuna
  • Etxeondo Entzuna
  • Etxeondo Entzuna

Etxeondo Entzuna

Tuotekuvaus Etxeondo Entzuna

Tämä jersey tyylikäs yksinkertainen rakenne tarjoaa mukavuutta, hyvä kosteuden absorption ja erittäin hyvä elastisuus. Hihaton paitaa kuumin päivä.

Ominaisuudet:

painettu vinyylejä

Etxeondo Microsystemsin 1,2 kangas

3 takataskua

heijastavia yksityiskohtia

Vinyyli logo

Kuminauha takana

Täyspitkä vetoketju

Tekniset tiedot:

kankaat:

Etxeondo Mikrosysteemitekniikan A kangasta innovatiivisia kuituja, jotka ovat resistenttejä, suojaava ja erittäin kevyt. Ne kuivuvat nopeasti ja ovat erityisen mukavaksi missään urheilullinen toiminta. Riippuen paksuudesta käytetyt langat, Etxeondo Microsystemsin valmistetaan kolmessa eri laadut, määritellään keveys: Microsystem 1,1, 1,2 ja 1,3.


Onko Etxeondo Entzuna etsimäsi tuote? bikeinn:sta löydät kaikenlaisia Jersey-paidattuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Etxeondo on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet pyöräilyverkkokaupasta.

Ominaisuudet Etxeondo Entzuna

Sukupuoli
Hihatyypit
Ominaisuudet
Tuotetyyppi
Vetoketjun pituus
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Exteondo hihaton jersey

-

Rakasti materiaalia - erittäin pehmeää! Leikkaus on ohut ja halaa kehoa hyvään pyöräilyyn.

Exteondo entzuna naisten lyhythihainen jersey

-

Exteondo Entzuna naisten lyhythihainen jersey on valmistettu erinomaisesta joustavasta materiaalista täydellisen pyöräilyn sopivaksi. Myös hihan pituus on juuri oikea; ei liian lyhyt tai pitkä. Erittäin kirkkaat värit takaavat hyvän näkyvyyden ja turvallisuuden. Erinomainen hinta ja palvelu BikeInnilta.

Etxeondo entzuna lyhythihainen jersey

-

Etxeondo Entzunan naisten lyhythihainen jersey on valmistettu erinomaisesta joustavasta kankaasta, joka sopii erinomaisesti. Hihan pituus sopii vain lyhyelle hihatyylille. Kirkkaat värit takaavat näkyvyyden ja turvallisuuden. Hyvä hinta ja palvelu BikeInnilta.

Pyöräily mukavasti ja näkyvillä

-

Hyvä materiaali, joka sopii kehoon, näkyvään väriin ja kolmein hyvin kykeneviin taskuihin. Hyvä vaatteita!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje