up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Etxeondo

Etxeondo Esku Windstopper Long Gloves

Etxeondo Esku Windstopper Long Gloves

Etxeondo Esku Windstopper Long Gloves

plus
  • Play videoEtxeondo Esku Windstopper Long Gloves
  • Etxeondo Esku Windstopper Long Gloves
  • Etxeondo Esku Windstopper Long Gloves
  • Etxeondo Esku Windstopper Long Gloves

Etxeondo Esku Windstopper Long Gloves

Tuotekuvaus Etxeondo Esku Windstopper Long Gloves

Windstopper käsineet käytettäväksi kylmissä lämpötiloissa. Nämä käsineet ovat kevyt ja joustava säätö. Merkittävä ja heijastava logo selässä käden ja hyvän otteen ansiosta anti lipsahdus kuvio. Indeksi ja keskisormien myös anti slip kuvio parempaa siirtymistä.

tekniikka:

Windstopper: Windstopper tuotteet pitää lämpimänä, mukava ja suojattu monenlaisia ​​sääolosuhteissa. Windstopper yhdistää absoluuttista suojaa tuulelta poikkeuksellinen hengittävä mukavuutta vähemmillä kerroksia vaatteita ja vähemmän tilaa polkupyörän. Windstopper vaatteet estää tuulen ja vähentää herkkyys äärimmäisille lämpötiloille.


Jos etsit Etxeondo Esku Windstopper Long Gloves:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Miesten vaatteet tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Käsineet erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Käsineet on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Etxeondo Esku Windstopper Long Gloves

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Monikäyttöalusten

-

Etxeando-laatu on siellä. Ihanteellinen hansikas sesongin ulkopuolelle.

Käsineet

-

Hyvin kytketty ja tuulenpitävä, mukava ja lämmin

Monipuolisin viileän säähansikka

-

Vaikka heidän tuotteensa "misses" mielestäni (kuten super joustavat paidat), olen kaiken kaikkiaan ollut Etxeondon fani monien vuosien ajan. Ne ovat hiukan niche-merkki valtioissa, ja heidän tuotteensa eivät ole aina laajalti saatavissa, joten arvostan BikeInnia kantamassa tätä hanskaa (ainoa paikka, josta löysin sen!). Ostin tämän käsineen ensin noin kolme vuotta sitten ja toistuvasti käytettynä syksyllä ja talvella viileässä, mutta ei liian kylmässä, Tyynenmeren luoteessa, olen huomannut, että se on pääkäsineeni "mennä". Mikään käsine ei toimi kenellekään, jos se ei sovi oikein. Kämmen ylöspäin, käteni on 20 cm ranteen linjasta keskisormen kärkeen. Kiertäen sormeni ympärillä, kun käteni pysyvät litteinä. Mittaa noin 20,5 cm. Koko "L" minulle sopii melkein kuin se olisi tehty minulle. Olen kokeillut täydellisiä sormikäsineitä Ralphassa, Pearlissa ja Girodanassa, ja vaikka ne ovat olleet täysin hyväksyttäviä, istuvuus ei ole aivan yhtä hyvä (esimerkiksi sormet hieman pidempään Ralpassa). Tietenkin, jos kätesi on erilainen kuin minun, nämä merkit saattavat olla parempia sinulle. Kaiken kaikkiaan pidän käsineestä, koska se hengittää hyvin, on kevyt ja tekee hyvää työtä estämällä tuulen lukuisilla alamäkeillä, joita kohtaan. Vaikka jokaisella on erilainen lämpötila-alue, josta he ovat mukavia, pidän tästä hansikkaasta parhaiten noin 4.5-9 ° C: n lämpötilassa. Kylmempää kuin minä käyttäisin paksumpaa hanskaa (joka ei ole yhtä herkkä jarrutuksessa) valitettavasti) ja lämpimämpiä käytän ohuita Pearl Izumi -hansikkaita (en suosittele Exteondo-käsinevuori hansikkana, koska se ei tartu ohjaustankoon). Vaikka pari, jota olen käyttänyt kolme vuotta, on auttanut erittäin hyvin - (Exteondo-tuotteet ovat tyypillisesti erittäin hyviä ja erinomaisia) - sain toisen parin, jos hävini kaivokseni tai tuote lopetetaan (I en halua säilyttää, mutta joskus olen pahoillani, ettei varastossa tuotteita, joista pidän paljon vain niiden lopettamiseksi (kuten i-Pod Nano 7)). Joten jos nämä käsineet sopivat, mielestäni rakastat sitä!

Gore tex

-

Ostin ne windstopperina ja tuotemerkille, jolla varmistat laadun, mutta mikä on yllättävää, että ne ovat myös gore tex -merkintösi tuotemerkin mukaan niin super onnellinen laatu etxeondo

Laadukkaat käsineet

-

Hyvät käsineet, aivan kuten odotin. Ne ovat riittävän lämpimiä menettämättä kosketusta muutoksen ja jarrujen säätimiin.

Etxeondon käsineet

-

Erittäin laadukkaita ja menestyksekkäitä käsineitä ja erittäin nopeita toimituksia 2 päivässä kotona

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up