up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Etxeondo

Etxeondo Etxe Windstopper Mittens

Etxeondo Etxe Windstopper Mittens

plus
  • Play videoEtxeondo Etxe Windstopper Mittens
  • Etxeondo Etxe Windstopper Mittens
  • Etxeondo Etxe Windstopper Mittens

Etxeondo Etxe Windstopper Mittens

Tuotekuvaus Etxeondo Etxe Windstopper Mittens

Ohut, kevyt ja erittäin joustava Etxeondo Comfort käsineet. Kiitos Toinen ylimääräinen kerros valmistettu Windstopper, jotka ovat joko kuluneet tai laittaa sisälle lokero takana kädet, tämä malli on erittäin monikäyttöinen käsine hyvin laajalla lämpötila.


Tämä ylimääräinen kerros on jaettu kahteen osaan siten, että liikkuvuus sormien on erittäin hyvä aktivoida jarrut tai vaihdetta.Tekniikka:


WINDSTOPPER:


Windstopper tuotteita pitää sinut lämmin, mukava ja suojattu monenlaisia ​​sääolosuhteet.


Windstopper yhdistyvät absoluuttista suojaa tuulelta poikkeuksellisen hengittävä mukavuutta vähemmän kerrosta vaatteita ja vähemmän äänenvoimakkuutta polkupyörän. Windstopper vaatteet estää tuulen ja vähentää herkkyyttä äärimmäisille lämpötiloille.


Etxeondo COMFORT:


Exclusive kangas, joka tarjoaa suurta lohtua ja lämpöä. Se pitää kehon kuivana kuljettaminen kosteutta ulkopuolella. Se on myös erittäin kestäviä, koska se säilyttää ominaisuutensa edes monien kuluu ja pesee.


Tilaa Etxeondo:n tuotteet, kuten Etxe Windstopper Mittens, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu bikeinn:aan, omaan pyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Etxeondo Etxe Windstopper Mittens jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Etxeondo Etxe Windstopper Mittens

Käsineet
Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erittäin hyvä laatu

-

Erittäin hyvälaatuiset käsineet, myös kahdella kerroksella, jos kylmä kiristyy ja jos kerrosta ei kerätä itse käsineeseen. Täydellinen erittäin kylmiin päiviin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up