`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Etxeondo

Etxeondo Etxe Windstopper

Etxeondo Etxe Windstopper

  • Etxeondo Etxe Windstopper
  • Etxeondo Etxe Windstopper
  • Etxeondo Etxe Windstopper

Etxeondo Etxe Windstopper

Tuotekuvaus Etxeondo Etxe Windstopper

Ohut, kevyt ja erittäin joustava Etxeondo Comfort käsineet. Kiitos Toinen ylimääräinen kerros valmistettu Windstopper, jotka ovat joko kuluneet tai laittaa sisälle lokero takana kädet, tämä malli on erittäin monikäyttöinen käsine hyvin laajalla lämpötila.


Tämä ylimääräinen kerros on jaettu kahteen osaan siten, että liikkuvuus sormien on erittäin hyvä aktivoida jarrut tai vaihdetta.Tekniikka:


WINDSTOPPER:


Windstopper tuotteita pitää sinut lämmin, mukava ja suojattu monenlaisia ​​sääolosuhteet.


Windstopper yhdistyvät absoluuttista suojaa tuulelta poikkeuksellisen hengittävä mukavuutta vähemmän kerrosta vaatteita ja vähemmän äänenvoimakkuutta polkupyörän. Windstopper vaatteet estää tuulen ja vähentää herkkyyttä äärimmäisille lämpötiloille.


Etxeondo COMFORT:


Exclusive kangas, joka tarjoaa suurta lohtua ja lämpöä. Se pitää kehon kuivana kuljettaminen kosteutta ulkopuolella. Se on myös erittäin kestäviä, koska se säilyttää ominaisuutensa edes monien kuluu ja pesee.


Onko Etxeondo Etxe Windstopper etsimäsi tuote? bikeinn:sta löydät kaikenlaisia Käsineettuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Etxeondo on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet pyöräilyverkkokaupasta.

Ominaisuudet Etxeondo Etxe Windstopper

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin hyvä laatu

-

Erittäin hyvälaatuiset käsineet, myös kahdella kerroksella, jos kylmä kiristyy ja jos kerrosta ei kerätä itse käsineeseen. Täydellinen erittäin kylmiin päiviin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje