`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo Fair

Etxeondo Fair

Etxeondo Fair

Etxeondo Fair

  • Etxeondo Fair
  • Etxeondo Fair
  • Etxeondo Fair
  • Etxeondo Fair
  • Etxeondo Fair

Etxeondo Fair

Tuotekuvaus Etxeondo Fair

Käytännön 3/4 alushousut, mukava, kevyt ja hyvin hengittävä, sopii päivän lievää temperatures.3 / 4 alushousut valmistettu Supplex Lycra, joka

on erittäin pehmeä ja miellyttävä koskettaa, mutta kestävät hyvin hankausta ja kyyneleitä.


Tämä kangas on myös erittäin joustava ja on siksi erittäin mukava ja säädettävä.


Hengittävä kangas on toinen vahvoista näiden ruokalappu alushousut, ihanteellinen kylminä päivinä. Heillä on kätevä takatasku vetoketjulla ja esteettisiä yksityiskohtia, kuten kirjailtu logo.Ominaisuudet:


- Lorea säämiskällä


- Lycra Supplex kangas


- Vyötärörypytys ilman hihnoja


- Takana kirjonta


- Takana vetoketjullaTekniikka:


LYCRA SUPPLEX:


Korkean suorituskyvyn brändi kuitu, pehmeä kuten puuvilla, mutta erittäin kestäviä ja kestää kulutusta ja kyyneleitä. Lycra on suuri elastisuus ja palaa alkuperäiseen muotoonsa, jotta tiukempaa sovi, enemmän mukavuutta ja parempaa suorituskykyä.


Supplex materiaali on hyvin hengittävä, joka pitää sinut raikkaana ja kuivana ja kuivuu nopeasti enemmän mukavuutta. Se säilyttää muotonsa pesusta toiseen.


Lorea:


Kehitetty antamaan hyvä määrä suojelun korkea vapaan liikkuvuuden ja erinomainen istuvuus. Oikea valinta lyhyen ratsastaa ja sisäpyöräilyn.


- Elastinen tyyny, joka takaa upean iskunvaimennus.


- Kestää prosessi ikääntymisen ja lämpötilan vaihteluille.


- Antaa parhaan mahdollisen suojan.


- Pehmeä vuori kestävä käyttää ja pestä


bikeinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia pyöräily tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Etxeondo Fair? Olet onnekas, sillä bikeinn:ssä, Naisten vaatteet katalogissa ja Pikkuhousut kategoriassa, tarjoamme muita pyöräily tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Etxeondo Fair

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje