up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Etxeondo

Etxeondo Gailur

plus
  • Play videoEtxeondo Gailur
  • Etxeondo Gailur

Etxeondo Gailur

Tuotekuvaus Etxeondo Gailur

Keväällä ja alkukesällä on päiviä, kun oikea jersey on haaste. Gailur-pitkähihainen takaa lisäsuojaa samalla kun se on kevyt ja mukava. Nopeasti kuivuva, nopeasti imevä MicroSystem Air huolehtii kosteudenhallinnasta, kun taas MicroSystem Endurance takaa täydellisen tasapainon istuvuuden ja puristuksen. Gailursin etu- ja takapaneelit ovat erittäin hengittäviä, pitävät kehon kuivina, kun taas joustavat hihat tukevat täydellisesti ratsastajan ääriviivoja. Liukumaton vyötärönpidike pitää kaiken paikallaan kilometrin jälkeen kilometrin jälkeen.

Ominaisuudet:

Etxeondo MicroSystem Air

Etxeondo MicroSystemEndurance

Brodeerattu logo

Kolme takataskua

Heijastavat yksityiskohdat

Pitkä vetoketju lukolla

Luistamaton vyötärönauha

SPF 50+ (UVA)

Lämpötila-alue 12–22 ºC

Tekniset tiedot:

90% PA 10% EA

100% PE

tekniikka:

ETXEONDO MICROSYSTEM:

Kangas on valmistettu innovatiivisista kuiduista, jotka ovat kestäviä, suojaavia ja erittäin kevyitä. Ne kuivuvat nopeasti ja ovat poikkeuksellisen mukavia urheilutoiminnan aikana. Käytettyjen lankojen paksuudesta riippuen Etxeondo Microsystem on valmistettu kolmesta eri laadusta, jotka on määritelty kevyydellä.

ETXEONDO SUPERDRY:

Superdry-tekniikka parantaa mukavuutta ja parantaa kosteuden hallintaa. Se kuivuu nopeammin, on hyvin mukautuva ja pehmeä.

Hoito:

Pese sisäpuoli suljetuilla vetoketjuilla

Käytä pesupussia

Käytä herkkää pesukertaa, enintään 30 astetta

Älä käytä valkaisuaineita tai pehmennysaineita

Älä kuivaa tai kuivaa suorassa auringonvalossa


Etxeondo Gailur:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Jersey-paidattuotteita Naisten vaatteet kategoriastamme omasta pyöräily verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Etxeondo-tuotteita bikeinn:ssa, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Etxeondo on sitoutunut kehittämään ja parantamaan pyöräilykokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up