up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Etxeondo

Etxeondo Gailurra

Etxeondo Gailurra

plus
  • Play videoEtxeondo Gailurra
  • Etxeondo Gailurra
  • Etxeondo Gailurra

Etxeondo Gailurra

Tuotekuvaus Etxeondo Gailurra

SYÖTTÖJÄRJESTELMÄT:

Keväällä ja alkukesällä on päiviä, kun oikea jersey on haaste. Gailurra-pitkähihainen suoja suojaa samalla, kun se on kevyt ja mukava.

Nopeasti kuivuva, nopeasti imevä MicroSystem Air huolehtii kosteudenhallinnasta, kun taas MicroSystem Endurance takaa täydellisen tasapainon istuvuuden ja puristuksen. Gailurrasin etu- ja takapaneelit ovat erittäin hengittäviä ja pitävät kehon kuivina, ja joustavat hihat tukevat täydellisesti ratsastajan ääriviivoja.

Liukumaton vyötärönpidike pitää kaiken paikallaan kilometrin jälkeen kilometrin jälkeen.

Ominaisuudet:

Etxeondo MicroSystem Air

Etxeondo MicroSystemEndurance

Brodeerattu logo

Kolme takataskua

Heijastavat yksityiskohdat

Pitkä vetoketju lukolla

Luistamaton vyötärönauha

SPF 50+ (UVA)

Tekniset tiedot:

SÄVELLYS:

90% PA 10% EA

100% PES

Lämpötila-alue 12–22 ºC

tekniikka:

Kangas: ETXEONDO MICROSYSTEM Kangas, joka on valmistettu innovatiivisista kuiduista, jotka ovat kestäviä, suojaavia ja erittäin kevyitä. Ne kuivuvat nopeasti ja ovat poikkeuksellisen mukavia urheilutoiminnan aikana. Käytettyjen lankojen paksuudesta riippuen Etxeondo Microsystem on valmistettu kolmesta eri laadusta, jotka on määritelty kevyydellä.

ETXEONDO SUPERDRY Superdry -teknologia parantaa mukavuutta ja parantaa kosteuden hallintaa. Se kuivuu nopeammin, on hyvin mukautuva ja pehmeä.

Hoito:

Pese sisäpuoli suljetuilla vetoketjuilla

Käytä pesupussia

Käytä herkkää pesukertaa, enintään 30 astetta

Älä käytä valkaisuaineita tai pehmennysaineita

Älä kuivaa tai kuivaa suorassa auringonvalossa


Täydennä tilauksesi Etxeondo Gailurra:lla, jonka löydät Naisten vaatteet kokoelmastamme Jersey-paidat tuotteiden joukosta. Selaa myös muita pyöräily kategorioita bikeinn:ssa, joka on oma pyöräilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Jersey-paidat varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla bikeinn:ssa!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up