`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo Gare Windstopper Gloves

Etxeondo Gare Windstopper Gloves

  • Etxeondo Gare Windstopper Gloves
  • Etxeondo Gare Windstopper Gloves
  • Etxeondo Gare Windstopper Gloves

Etxeondo Gare Windstopper Gloves

Tuotekuvaus Etxeondo Gare Windstopper Gloves

Windstopper käsineet sisävuoraus joka antaa lisälämpöä varten kylmimpinä päivinä. Top Windstopper on yksinomainen hoito, joka tekee niistä joustavampia. Heillä ei slip kuvio kämmenissä paremman otteen.

tekniikka:

Windstopper: Windstopper tuotteet pitää lämpimänä, mukava ja suojattu monenlaisia ​​sääolosuhteissa. Windstopper yhdistää absoluuttista suojaa tuulelta poikkeuksellinen hengittävä mukavuutta vähemmillä kerroksia vaatteita ja vähemmän tilaa polkupyörän. Windstopper vaatteet estää tuulen ja vähentää herkkyys äärimmäisille lämpötiloille.


Etxeondo Gare Windstopper Gloves:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Käsineettuotteita Miesten vaatteet kategoriastamme omasta pyöräily verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Etxeondo-tuotteita bikeinn:ssa, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Etxeondo on sitoutunut kehittämään ja parantamaan pyöräilykokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Etxeondo Gare Windstopper Gloves

Sukupuoli
Käsineet
Ominaisuudet
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Laadukkaat käsineet

-

Käsineet ovat ihanteellisia kylmimmille päiville, kylmä ei läpäise edes silloin, kun lämpömittari on alle nolla. Ehkä minun makuuni ne ovat liian paksuja, mutta se ei estä polkupyörän hyvää hallintaa ja tuntumaa.

Loistava tuote

-

Erittäin lämmin sisällä, eikä menettää kosketuksen huolimatta sen paksuus. Melko kallis, mutta sen arvoista.

Thermo käsineet etxeondo

-

Käsineet ovat paksuja, sopii erittäin kylmä päivää.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje