`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo Gare Windstopper

Etxeondo Gare Windstopper

  • Etxeondo Gare Windstopper
  • Etxeondo Gare Windstopper
  • Etxeondo Gare Windstopper

Etxeondo Gare Windstopper

Tuotekuvaus Etxeondo Gare Windstopper

Windstopper käsineet sisävuoraus joka antaa lisälämpöä varten kylmimpinä päivinä. Top Windstopper on yksinomainen hoito, joka tekee niistä joustavampia. Heillä ei slip kuvio kämmenissä paremman otteen.

tekniikka:

Windstopper: Windstopper tuotteet pitää lämpimänä, mukava ja suojattu monenlaisia ​​sääolosuhteissa. Windstopper yhdistää absoluuttista suojaa tuulelta poikkeuksellinen hengittävä mukavuutta vähemmillä kerroksia vaatteita ja vähemmän tilaa polkupyörän. Windstopper vaatteet estää tuulen ja vähentää herkkyys äärimmäisille lämpötiloille.


Tilaa nyt oma Etxeondo Gare Windstopper:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Etxeondo Gare Windstopper:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Etxeondo Gare Windstopper:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 79.49 $. Suuresta Käsineet tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Etxeondo Gare Windstopper

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen valinta kylmälle

-

Kädet ovat hyvin kylmiä ja nämä käsineet ovat olleet avain ongelman ratkaisemiseen. Suosittelen heitä.

Etxeondo-käsineet

-

Erittäin lämpimät ja täydelliset käsineet erittäin kylmään ilmastoon. Sijoituksen arvoinen on, jos kärsit kylmistä käsistä

Gare käsineet

-

Erinomaisen laadukas tuote ja erittäin nopea toimitus.

Laadukkaat käsineet

-

Käsineet ovat ihanteellisia kylmimmille päiville, kylmä ei läpäise edes silloin, kun lämpömittari on alle nolla. Ehkä minun makuuni ne ovat liian paksuja, mutta se ei estä polkupyörän hyvää hallintaa ja tuntumaa.

Loistava tuote

-

Erittäin lämmin sisällä, eikä menettää kosketuksen huolimatta sen paksuus. Melko kallis, mutta sen arvoista.

Thermo käsineet etxeondo

-

Käsineet ovat paksuja, sopii erittäin kylmä päivää.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje