`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo Itzala

Etxeondo Itzala

Etxeondo Itzala

  • Etxeondo Itzala
  • Etxeondo Itzala
  • Etxeondo Itzala
  • Etxeondo Itzala

Etxeondo Itzala

Tuotekuvaus Etxeondo Itzala

Tämä pitkähihainen pohjakerros on valmistettu onttokuitu Thermolite kangasta, joka pitää kehon lämpötilan alle kylmin olosuhteissa. Tekninen luonne kangas yhdessä täydellisen kehon kunnossa ja litteät ompeleet tarjoavat uskomattoman mukavuuden.Tekniikka:


THERMOLITE:


Thermolite kankaat antaa lämpöä ja mukavuutta. Ne ovat kevyitä muoto eristys, jonka avulla voit pitää lämpimänä, kun ulkona on kylmä ja se on erinomaiset ominaisuudet, jotka poistavat kosteutta iholta.


Thermolite kankaat luoda eristävä kerros lämmintä ilmaa välillä kudoksen ja ihon. Hiki imeytyy iholta kankaan ansiosta sen hengittävyys.


Jos etsit pyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu bikeinn:aan. Etxeondo:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla pyöräilytuotteilla on täysi Etxeondo:n takaama takuu. Valitse yksi Naisten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Naisten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Etxeondo Itzala on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Etxeondo Itzala

Hihatyypit
Ominaisuudet
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen tuote

-

Täydellinen aluspaita kylmiin päiviin, se sopii täydellisesti vartaloon.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje