`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo Kina WS

  • Etxeondo Kina WS
  • Etxeondo Kina WS

Etxeondo Kina WS

Tuotekuvaus Etxeondo Kina WS

Pitkähihainen jersey, joka tarjoaa suurta mukavuutta ja lämmin tunne keväällä ja syksyllä päivää.

Ominaisuudet:

Etxeondo Comfort kangas

Heijastavia yksityiskohtia takana

Brodeerattu logo

3 takataskua

Exclusive Etxeondo sisempi fleece

Kuminauha vyötäröllä

Kevyt ja suojaus

tekniikka:

Mukavuus:

Exclusive kangas, joka tarjoaa suurta mukavuutta ja lämpöä. Se pitää kehon kuivana kuljetuksesta kosteutta ulkopuolelle. Se on myös erittäin kestävä, koska se säilyttää sen ominaisuuksia edes monien kuluu ja pesee.


Jos olet kiinnostunut Etxeondo:n Kina WS tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Naisten vaatteet tuotteet Etxeondo-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Etxeondo suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Etxeondo Kina WS jo tänään!

Ominaisuudet Etxeondo Kina WS

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje