up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Etxeondo

Etxeondo Konbina Short Sleeve Jersey

plus
  • Play videoEtxeondo Konbina Short Sleeve Jersey
  • Etxeondo Konbina Short Sleeve Jersey

Etxeondo Konbina Short Sleeve Jersey

Tuotekuvaus Etxeondo Konbina Short Sleeve Jersey

Innovatiivinen malli hartiaseudun yhdessä materiaaleista se on tehty tarjoavat suurta lohtua, sopeutumista ja pehmeys.Ominaisuudet:


- Etxeondo Superdry kangas Helmapelleissä


- Etxeondo Microsystemsin 1,3 kangas hihoissa


- Hihat kanssa ylellisempi


- Täysipitkä vetoketju


- Heijastimet


- 3 takataskua


- Takana painettu paneeli


- Elastinen tasosaumattuTekniikka:


Etxeondo Superdry


Kevyt ja miellyttävä. Superdry tekniikka parantaa tekstiilien tarjoamalla hyötyä paremman mukavuuden ja erinomaisen kosteuden hallinta ominaisuuksia. Se kuivuu nopeammin, hyvin joustava ja pehmeä.


Etxeondo Microsystemsin


Kangasta innovatiivisia kuituja, jotka ovat kestäviä, suojella ja ovat hyvin kevyitä. Ne on suunniteltu kuivumaan nopeasti ja jotka ovat erityisen mukavaksi jonakin urheilullinen toiminta.


Riippuen paksuudesta langat on kudottu pois, Etxeondo Microsystem saavuttaa kolme eri materiaaleista riippuen niiden keveys.


Lycra


LYCRA SPORT kangas on erityisesti suunniteltu urheiluun yhdistämällä osoittautunut venyttää teknologian lycra kuitua vaativien kudosten toimintaa standardeja poikkeuksellisen elpyminen valtaa, fit, ja vapaata liikkuvuutta.


Osta Etxeondo Konbina Short Sleeve Jersey markkinoiden halvimmalla hinnalla! pyöräily verkkokauppamme, bikeinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Naisten vaatteet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Etxeondo Konbina Short Sleeve Jersey:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset pyöräily kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Etxeondo Konbina Short Sleeve Jersey

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up