`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Etxeondo

Etxeondo Konbina

Etxeondo Konbina

  • Etxeondo Konbina
  • Etxeondo Konbina
  • Etxeondo Konbina

Etxeondo Konbina

Tuotekuvaus Etxeondo Konbina

Innovatiivinen malli hartiaseudun yhdessä materiaaleista se on tehty tarjoavat suurta lohtua, sopeutumista ja pehmeys.Ominaisuudet:


- Etxeondo Superdry kangas Helmapelleissä


- Etxeondo Microsystemsin 1,3 kangas hihoissa


- Hihat kanssa ylellisempi


- Täysipitkä vetoketju


- Heijastimet


- 3 takataskua


- Takana painettu paneeli


- Elastinen tasosaumattuTekniikka:


Etxeondo Superdry


Kevyt ja miellyttävä. Superdry tekniikka parantaa tekstiilien tarjoamalla hyötyä paremman mukavuuden ja erinomaisen kosteuden hallinta ominaisuuksia. Se kuivuu nopeammin, hyvin joustava ja pehmeä.


Etxeondo Microsystemsin


Kangasta innovatiivisia kuituja, jotka ovat kestäviä, suojella ja ovat hyvin kevyitä. Ne on suunniteltu kuivumaan nopeasti ja jotka ovat erityisen mukavaksi jonakin urheilullinen toiminta.


Riippuen paksuudesta langat on kudottu pois, Etxeondo Microsystem saavuttaa kolme eri materiaaleista riippuen niiden keveys.


Lycra


LYCRA SPORT kangas on erityisesti suunniteltu urheiluun yhdistämällä osoittautunut venyttää teknologian lycra kuitua vaativien kudosten toimintaa standardeja poikkeuksellisen elpyminen valtaa, fit, ja vapaata liikkuvuutta.


Älä odota enää pidempään ja osta Etxeondo Konbina. Jos sinulla on kysyttävää Etxeondo Konbina:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä bikeinn yhteydenottosivumme kautta. bikeinn tarjoaa erityisen kokoelman Naisten vaatteettuotteita pyöräily:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Naisten vaatteet varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Jersey-paidat varusteilla.

Ominaisuudet Etxeondo Konbina

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje