`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo Lain

Etxeondo Lain

  • Etxeondo Lain
  • Etxeondo Lain
  • Etxeondo Lain

Etxeondo Lain

Tuotekuvaus Etxeondo Lain

Erittäin mukava ja joustava pyöräily housut viileässä kaksi tyyliä: pitkä tai ¾ pituus.

Featurres:

pidättää gemssi

Etxeondo Ketaren kangas

Elastinen vyötärönauha ilman hihnoja

edessä kirjonta

Heijastava harmaa trim

Technologies:

Ketaren on kangas, joka tarjoaa lämpöä ja mukavuutta lisäämättä liikaa painoa. Se mahdollistaa suuremman liikkumisvapauden vuoksi tämän kankaan elastiset ominaisuudet. Sen suurempi pinta-ala mahdollistaa nopeamman haihtumisen, kun kosteutta iholta kankaan pinnalle.


Etxeondo Lain on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Pikkuhousuttuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Naisten vaatteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset bikeinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Etxeondo-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Etxeondo Lain

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Etxeondo maannut housuhame pant

-

Epäilemättä yksi parhaista olen maistanut housuhame. Mukava, Olkaimeton. Olen erittäin uskollisia tuotemerkin ja Etxeondo käytä merkkinen housuhame.

Erittäin hyvä (jopa olkaimeton)

-

Erittäin hyvä laatu ja ei liiku, vaikka ei kulumista olkaimet. (Etxeondo Päivä päätät lyödä vetoa "WC sopiva" hihnat naisille housuhame, tulee minun viitemerkki).

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje