`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo Luze

Etxeondo Luze

Etxeondo Luze

  • Etxeondo Luze
  • Etxeondo Luze
  • Etxeondo Luze
  • Etxeondo Luze

Etxeondo Luze

Tuotekuvaus Etxeondo Luze

Pitkät jalat lämmittimet, joilla on suuri elastisuus ja optimaalinen istuvuus, joka ylläpitää kehon lämpötilaa. Erittäin hengittävä ja kevyt.

Ominaisuudet:

Etxeondo Dryarn

Joustava ja hengittävä kangas

Nopea kuivuminen

Closefit

Brodeerattu logo

Closefit

Anatominen muotoilu polvilla

Tekniset tiedot:

65% PA 30% PP 5% EA

tekniikka:

DRYARN:

Tehokas mikrokuitu Dryarn tarjoaa optimaalisen fyysisen mukavuuden jopa usein ja odottamattomien ilmastonmuutosten yhteydessä. Sen keveys, hengittävyys ja erinomainen lämmönsäätö tekevät siitä ihanteellisen ihon vieressä.

Hoito:

Käytä pesupussia

Käytä herkkää pesukertaa, enintään 30 astetta

Älä käytä valkaisuaineita tai pehmennysaineita

Älä kuivaa tai kuivaa suorassa auringonvalossa


Jos etsit Etxeondo Luze:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. bikeinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia pyöräilytuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Käsien ja jalkojen lämmittimetvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Etxeondo Luze

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kesäjalka lämmittimet

-

Täydellinen käytettäväksi kuumissa olosuhteissa, suojata auringolta tai päivinä välillä, säädä täydellisesti ja älä pudota, äläkä hukkaa lämpöä. Etxeondo, taattu laatu

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje