up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Etxeondo

Etxeondo Mmumm

Etxeondo Mmumm

plus
  • Play videoEtxeondo Mmumm
  • Etxeondo Mmumm
  • Etxeondo Mmumm

Etxeondo Mmumm

Tuotekuvaus Etxeondo Mmumm

Pehmeät ja erittäin joustavat käsineet, joissa on aerodynaaminen muotoilu ja jotka saavat sinut tuntemaan itsesi ammattilaiseksi. Anti-slip-pehmustettu kämmen mahdollistaa pehmeän ja mukavan otteen ja peukalon ympärillä oleva pehmeä kangas hajottaa kosteutta.

Ominaisuudet:

Etxeondo MicroSystem

Vinyyli-logo

Anatomisesti pehmustettu, liukastumaton kämmen

Elastinen hihansuissa edessä asya säätö

Imukykyinen pyyhintäpaneeli peukalolla

Tekniset tiedot:

90% PE 10% PA

91% PA 9% EA

tekniikka:

ETXEONDO MICROSYSTEM:

Kangas on valmistettu innovatiivisista kuiduista, jotka ovat kestäviä, suojaavia ja erittäin kevyitä. Ne kuivuvat nopeasti ja ovat poikkeuksellisen mukavia urheilutoiminnan aikana. Käytettyjen lankojen paksuudesta riippuen Etxeondo Microsystem on valmistettu kolmesta eri laadusta, jotka on määritelty kevyydellä.

Hoito:

Käytä pesupussia

Käytä herkkää pesukertaa, enintään 30 astetta

Älä käytä valkaisuaineita tai pehmennysaineita

Älä kuivaa tai kuivaa suorassa auringonvalossa


bikeinn:ssa näytämme sinulle kaikki Etxeondo:n Mmumm:n ominaisuudet. pyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Etxeondo Mmumm tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Etxeondo Mmumm ja voit hyödyntää muita pyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Etxeondo Mmumm

Käsineet
Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomaiset käsineet

-

Erittäin hyvä istuvuus ja mukavuus. Täydellinen viimeistely kuten kaikki Etxeondo-tuotteet.

Hyvä istuvuus

-

En ole vielä kokeillut niitä lämpötilan takia, mutta ne sopivat hyvin. Niissä on pehmuste kämmenessä ja ne antavat tunteen hyvästä materiaalista.

Käsineet

-

hyvä poistuminen hyvä mukavuus jotain säätänyt m verrattuna muihin merkkeihin. 100% suositeltavaa

Fantastiset käsineet pitkille reiteille

-

Etxeondo-laatu Hyvät käsineet, jotka mahdollistavat pitkät pyöräilyreitit mukavuudellesi (geeli kämmenellä avainalueilla), hengittävyys ja täydellinen istuvuus. Ergonomia ja laatu kulkevat käsi kädessä näiden käsineiden kanssa. 200% suositellaan!

Hyvä fluffy

-

Se hengittää ja mukautuu käteen. Se on täydellinen fluffi alueilla, joilla on suora kosketus pyörään. Ihanteellinen suurille taustamatkoille.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up