`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo Olaia

Etxeondo Olaia

  • Etxeondo Olaia
  • Etxeondo Olaia
  • Etxeondo Olaia

Etxeondo Olaia

Tuotekuvaus Etxeondo Olaia

Bib sukkahousut suunniteltu erityisesti naisille nauttia ratsastus kylmin olosuhteissa.

Ominaisuudet:

Angliru gemssi

ETX Termika kangas

Kuminauhat paremmin istuva

Erittäin tekninen ja anatomiset kuvio

Brodeerattu logo

heijastava trim

Saumaton hihnat

Clima alue:

0 ºC 12 ºC

tekniikka:

Etxeondo Termika: Termika kankaat antaa lämpöä ja mukavuutta. Ne ovat kevyitä muoto eriste, jonka avulla voit pitää lämpimänä kun ulkona on kylmä ja sillä on erinomaiset ominaisuudet, jotka poistavat kosteuden iholta. Termika kankaat luoda eristävä kerros lämpimän ilman välillä kangasta ja ihoa. Hiki imeytyy iholta kankaan ansiosta hengittävyyden.


Osta nyt Etxeondo Olaia niinkin edulliseen hintaan kuin 138.99 $. Etxeondo:n valmistama Olaia:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. bikeinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille pyöräilytuotteille. Tarkastele kaikkia Naisten vaatteet-osastomme Pikkuhousut:a.

Ominaisuudet Etxeondo Olaia

Asiakasarvostelut ja kysymykset (10)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen

-

Erittäin mukava ja sileä kuvio. Erittäin puristava, mutta tunne, kun laitat sen, on kuin et pukeisi mitään, en tiedä miten he saavat sen !! En ole vielä kokeillut sääripeliä pitkällä retkellä, mutta uskon, että se tulee olemaan mukava, koska se on peräisin samasta mallista, mutta edelliseltä kaudelta.

Olaxe etxeondo culotte

-

Äskettäin vapautettu, se tuntuu hyvältä ja tyyny on tällä hetkellä erittäin mukava, shortsien pohjan kumi on erittäin miellyttävä ihon kanssa, suositellaan.

Hienot pyöräilyhousut

-

Erittäin mukavat housut, koska erittäin hyvällä pehmusteella voit tehdä pitkiä matkoja. Helppo laittaa ja ottaa pois ja mitat ovat oikeat.

Etxeondo hylkää naisen

-

Huippuluokan tuote, mukavat pitkät lähtöajat. Laatu lyömätön hinta. Kiitos

Badana upeat pitkät pyöräretket satulalaukkujen avulla!

-

Etsin täsmälleen tätä: mukavaa, helppoa laittaa ja ottaa pois ja että tyyny oli rasvaa pitkille pyöräretkelleni satulalaukkujen kanssa! Etxeondo ei koskaan petä!

Hyvin onnellinen

-

Se oli täydellinen kumppani pitkällä matkalla. 100k-matkalla, oli erittäin mukava ja sopii erinomaisesti. Ehdottomasti suositeltava

Loistava

-

Se on hieno shortsit, ostin sen jo vuonna 2016 ja olen toistanut sen uudelleen vuonna 2020, koska ne ovat mukavat shortsit ja ovat antaneet minulle hyvän tuloksen.

Täydellinen

-

Culotte erittäin mukava, mukava, hyvä tyyny, tiukka, täydellinen talveksi, tyylittää naishahmon!

Bon culotte

-

Bo, s ha sopii täydellisesti, bona badana olen mukava, bona sensció d ajust

Erittäin mukava

-

erittäin mukavat shortsit. helppo kuivata. erittäin hyvät shortsit.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje