`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo Orhi

  • Etxeondo Orhi
  • Etxeondo Orhi

Etxeondo Orhi

Tuotekuvaus Etxeondo Orhi

Mukavuutta ja näyttäviä istuva innovatiivisia rip-proof ja yksiosainen saumaton tehty ruokalaput.Ominaisuudet:


- Etxeondo Powersystem 1,2 kangas


- Urraki säämiskällä


- Yksiosainen saumaton ruokalaput


- Elastinen saumat


- Elastinen Etxeondo bändit


- Heijastimet


- Brodeerattu logoTekniikka:


Etxeondo Powersystem


Kehittämä uusi teknologia Etxeondo top-of-the-alueen ruokalappu shortsit saavuttaa vaate, joka on pehmeä kosketus, erinomainen puristus ominaisuuksia, suuri hengittävyys, kestävyys ja sopeutumiskykyä.


Se on myös ominaista suuri joustavuus, koska käytöstä Lycra Sport elastomeeri. Riippuen paksuudesta langat on kudottu pois, Etxeondo Microsystem saavuttaa kolme eri materiaaleista riippuen niiden keveys.


Lycra Sport Energy


Kuitu, joka tarjoaa puristus teho plussa erinomaisen suorituskyvyn yhdessä ominaisuudet Lycra Sport: Poikkeuksellinen teho elpymisen optimaalisen asennuksen ja maksimaalisen liikkumavapauden.


Hyödy nyt Etxeondo Orhi tarjouksistamme. pyöräily verkkokaupastamme, bikeinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden pyöräily varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin pyöräily kategorioihin ja löydä suosittuja Etxeondo-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Etxeondo Orhi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (25)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Lausunto määräyksestä

-

Aineiston pyyntö ja vastaanotto ovat kaikki oikein.

Erinomainen

-

Tämä on ensimmäinen kerta, kun ostan Etxeondon ja se on ihana, se sopii täydellisesti ja on täydellinen. Mitan M koko on 171/70 kg

Täydellinen

-

Täydellinen, kuten on kuvattu, erittäin hyvä valinta.

Erittäin mukava ruokalappu

-

Erittäin mukavat ja laadukkaat shortsit, jotka ovat ihanteellisia pitkiä maasto- tai maastopyöriä varten. Ainoa mutta on, että se on vähän kallis.

Erittäin suositeltavaa

-

Erittäin mukava, tiukka ja erittäin hyvälaatuinen tyyny. Erittäin suositeltavaa.

Cullote orhi

-

Huippulaatuinen pullo, lyömätön suorituskyky.

Laatu

-

Kun olet kokeillut tätä tuotemerkkiä, et halua uutta. Erittäin mukava ja pehmustettu tekemään hyvä mittarilukema.

Erinomainen

-

Erittäin mukava ja sileä kuvio. Erittäin puristava, mutta tunne, kun laitat sen, on kuin et pukeisi mitään, en tiedä miten he saavat sen !! Koko M 185cm / 72KG: lle. En ole vielä kokeillut chamloa pitkällä retkellä, mutta uskon, että se tulee olemaan mukava, koska se on saman mallin, mutta edellisen kauden.

Culotten yläosa

-

Etxeondosta ei ole paljon sanottavaa. Laatu 10 ja säämiskä on paras, mitä olen koskaan ollut.

Huippulaatu / erinomainen istuvuus

-

Klassinen ORHI reiteilläni vuosia. Tänä vuonna etxeondossa he ovat parantaneet, jopa enemmän, istuvuuttaan reiteen. Se on todellinen hansikas. Ammatillinen säämiskä. Et yritä toista viljelmää, kun laitat sen päälle. 176- ja 68-kokoisella S: lläni kuten aina. Täydellinen! Maksamatta.

Ei petä

-

Hyvä istuvuus, laatu ja mukava tyyny siihen tasoon, jonka Etxeondo on tottunut meihin. Käytin sitä 4 tunnin MTB-retkellä ja lämpötilojen ollessa välillä 3–15 astetta. Minulla ei koskaan ollut jäämiä tai puuttuin turkistani. 100% suositeltava.

Etxeondo orhi

-

Erittäin hyvälaatuinen kangas, erinomaisella tyynyllä, joka sopii erittäin hyvin. Se on neljäs mantelinetti, joka on saatu etxeondolta erittäin hyvällä laadulla, kuten aina tämän tuotemerkin kanssa. Toimitus on ollut nopeaa.

Etxeondo orhi pitkät juomat

-

Mukava ja täydellinen istuvuus. Erittäin tyytyväinen ostokseen sekä tuotteesta että palvelusta, toimituksesta, seurannasta. Kaikki 11 kymmenestä.

Laatu

-

Erittäin laadukas tuote takaa etxeondon

Etxeondo ei koskaan häviä.

-

Erittäin hyvä tuote Etxeondon korkeudella. Lähetys on ollut nopeaa.

Laatu

-

Olen kokeillut sitä 4 astetta, se on erittäin mukava, lämmin ja sopii hyvin, miten kaikki Etxeondo tekee !! Koko S 1'72cm / 67kg

Erittäin suositeltava kylmille päiville

-

Suuri paita kylmille päiville erittäin hyvällä säällä. 100% suositellaan.

Lammasturkki

-

Korkein laatutaso, 5 tunnin jälkeen pyörällä, et huomaa mitään. Koko M 1,82 m ja 75 kg täydellinen!

Calentito

-

Erittäin pehmeä sisältä ja sopii hyvin kylmiin lämpötiloihin

Pitkät sukkahousut orhi etxeondo

-

Shortsit ovat erittäin hyviä. Se on erittäin mukava. Mitan 184 cm ja paino 80 kg ja koko L on täydellinen minulle. Minulla on enemmän vaatteita Etxeondon tuotemerkistä ja olen iloinen kaikista niistä. 100% suositellaan.

Culote

-

Erittäin hyvä laatu kuin aina Etxeondon kanssa. 168 ja 64 kiloa, koko M sopii täydellisesti

Parasta kultaa

-

Säätö on upea, näyttää siltä, ​​että sinulla ei ole mitään. Tyylikäs tyyny, kuten päällysteet.

Baski kannattaa tehdä työtä

-

Onko Orhi on Etxeondo saada pitkään versioon ja olen erittäin tyytyväinen. Huippumalli käsittelytaito, materiaalien ja verhoilu (Urraki). Sovitus on ihanteellinen. Olen 180 cm pitkä ja painaa 78 kg. Lag koon välinen koot L ja XL. Päättänyt L ja oli 100% oikein. Oma suositus: Jos joku on välttämättä valita pienempi koko, taulukon mukaan kahden koon välillä. Tämä pätee ainakin tälle tuotteelle. Etxeondo on erittäin suositeltavaa.

Etxeondo orhi bibtights

-

Ehkä mukavuuden ja hyvän istuvuuden. Hikinauhan on erittäin mukava ja voit tehdä pitkiä matkoja mukavasti. Sen lisäksi kangas se on lämmin ja voit mennä ulos tiukin päivän lämmin talvi.

Sukkahousut etxeondo

-

Erittäin lämmin ja mukava. Älä paina liikaa. Hikinauhan on oikeudenmukainen, ei paksu eikä liian ohut. Se yhdistää hyvin muiden pelipaidat.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje