up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Etxeondo

Etxeondo Punta WS Overshoes

plus
  • Play videoEtxeondo Punta WS Overshoes
  • Etxeondo Punta WS Overshoes

Etxeondo Punta WS Overshoes

Tuotekuvaus Etxeondo Punta WS Overshoes

Windstopper puoli boot joka pitää varpaat suojassa tuulelta ja kylmältä. Tämä varvassuoja voidaan käyttää itsenäisesti tai yhdessä toisen täysi boot saada lisäsuojaa kylmin olosuhteissa.

Etxeondo Punta WS Overshoes on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Päällyskengättuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Naisten kengättuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset bikeinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Etxeondo-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Etxeondo Punta WS Overshoes

Väri
Ominaisuudet

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Etxeondo kaikki on hyvä

-

Täydellinen, ne sopivat kenkään hyvin ja ovat hyvin lämpimiä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up