`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo Socks Ws Geldi

Etxeondo Socks Ws Geldi

Etxeondo Socks Ws Geldi

  • Etxeondo Socks Ws Geldi
  • Etxeondo Socks Ws Geldi
  • Etxeondo Socks Ws Geldi
  • Etxeondo Socks Ws Geldi

Etxeondo Socks Ws Geldi

Tuotekuvaus Etxeondo Socks Ws Geldi

Etxeondo Termika -kankaasta valmistetut sukat, joissa on ylimääräinen Windstopper-kerros etualalla pitämään jalka lämpimänä kylmimmissä olosuhteissa.

Jos haluat ostaa Etxeondo:n parhaita Miesten vaatteettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! bikeinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Etxeondo:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista pyöräilytuotteistamme, kuten Etxeondo Socks Ws Geldi. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Etxeondo Socks Ws Geldi kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Etxeondo Socks Ws Geldi

Vuodenaika
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Paras talvisukka, jota olen kokeillut

-

Nämä Etxeondo ovat parhaat talvisukat, jotka minulla on koskaan ollut. Mukavien, kuten kaikkien Etxeondo-tuotteiden lisäksi, niillä on kerros Windstopperin varpaalla, jotta saavutetaan enemmän tuulensuojaa. Suosittelen niitä ehdottomasti.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje