up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Etxeondo

Etxeondo Thermo Long Gloves

Etxeondo Thermo Long Gloves

plus
  • Play videoEtxeondo Thermo Long Gloves
  • Etxeondo Thermo Long Gloves
  • Etxeondo Thermo Long Gloves

Etxeondo Thermo Long Gloves

Tuotekuvaus Etxeondo Thermo Long Gloves

ETX Termika käsineet, ohut ja erittäin joustava keskialueen sää. Nämä mukavat ja kevyet käsineet toimivat sekä ensimmäisen kerroksen muille talvikäsineet vuonna kylmin olosuhteissa.

tekniikka:

Windstopper: Windstopper tuotteet pitää lämpimänä, mukava ja suojattu monenlaisia ​​sääolosuhteissa. Windstopper yhdistää absoluuttista suojaa tuulelta poikkeuksellinen hengittävä mukavuutta vähemmillä kerroksia vaatteita ja vähemmän tilaa polkupyörän. Windstopper vaatteet estää tuulen ja vähentää herkkyys äärimmäisille lämpötiloille.


Etxeondo Thermo Long Gloves:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa pyöräily kaupassa, saat Etxeondo Thermo Long Gloves:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 36.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Etxeondo Thermo Long Gloves

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen

-

Korkealaatuiset käsineet,

Thermo käsineet etxeondo

-

Käsineet että vaikka ne eivät ole kovin paksu enää viihdyttää muita paksuja. Niille päivinä, että se on kylmä, mutta ei liikaa saada paksumpi. Joskus ne edullisia, koska ne eivät menettää kosketuksen käsissä tai liikkuvuutta. Ja hinta on erittäin hyvä laatu he ovat. Helppo asentaa ja ottaa joilla ei ole tai Velcro.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up