`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Etxeondo

Etxeondo Trier TX

  • Etxeondo Trier TX
  • Etxeondo Trier TX
  • Etxeondo Trier TX

Etxeondo Trier TX

Tuotekuvaus Etxeondo Trier TX

Trier todellinen Etxeondo klassikko. Yksityiskohtainen muotoilu ja tarkka rakenne tuottaa klassinen viileä, kevyt, nopea siirtävä, erinomaisen sopiva pyöräily jersey.


Valmistettu Meryl mikrokuituliina, se on kunnossa ja tuntumaa ehdoton top-of-the-line syklin jersey, ja vielä ei ole hinnoiteltu vastaamaan.


Se on muotoiltu paneelit mahdollistavat optimaalisen yhdistelmän sopivuus ja flex keskeisissä anatominen pistettä. Laakaommel ompelemalla, Carril taskut, harkiten sijoitettu heijastava laastari ja tyylikäs brodeerattu puoli-zip kaikki ymmärtää yksi asia: tämä on vaate tuotettu Etxeondo kaikkein vaativimpien standardien, ja se tarjoaa joka osastolla.Ominaisuudet:


- Meryl Micro kankaaseen.


- Korkea-imevä.


- Nopeasti kuivuva.


- Kevyt.


- Anatomisesti muotoiltu istuvuuden.


- Matala tuulen vastus.


- Carril taskut.


- Brodeerattu puoli-zip.Tekniikka:


Tämä kuitu toimii hyvin vaatteita suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin. Meryl kangas on uusi täydellinen järjestelmä innovatiivisia kestävistä kuiduista, jotka tarjoavat suojaa ja erittäin kevyitä.


Ne on suunniteltu kuivumaan nopeasti ja poikkeuksellisen mukavuutta tahansa urheilullinen toiminta. .


Etxeondo Trier TX:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Jersey-paidattuotteita Miesten vaatteet kategoriastamme omasta pyöräily verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Etxeondo-tuotteita bikeinn:ssa, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Etxeondo on sitoutunut kehittämään ja parantamaan pyöräilykokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Etxeondo Trier TX

Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje