`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Etxeondo

Etxeondo WS Team Edition

Etxeondo WS Team Edition

  • Etxeondo WS Team Edition
  • Etxeondo WS Team Edition
  • Etxeondo WS Team Edition

Etxeondo WS Team Edition

Tuotekuvaus Etxeondo WS Team Edition

Tehokas Windstopper kit (jersey arm lämmittimet) ja päivinä, kun sää saa sotkuinen. Se on sama pakkaus, jota Team Giant Shimano Pro ratsastajat kylmintä vaiheissa, yksinomaisena Etxeondo suunnitteluun.

Ominaisuudet:

Windstopper kangas

3 takataskua

Reiät vettätyhjentävä

Täyspitkä vetoketju

painetut logot

heijastavia yksityiskohtia

Läppä takaisin suoja

Pehmeä vuorattu niska

Technologies:

Windstopper tuotteet pitää lämpimänä, mukava ja suojattu monenlaisia ​​sääolosuhteissa. Windstopper yhdistää absoluuttista suojaa tuulelta poikkeuksellinen hengittävä mukavuutta vähemmillä kerroksia vaatteita ja vähemmän tilaa polkupyörän. Windstopper vaatteet estää tuulen ja vähentää herkkyys äärimmäisille lämpötiloille.


Etxeondo WS Team Editiona on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Etxeondo:n tuotteita, kuten WS Team Edition, löydät ne omasta pyöräily verkkokaupastasi bikeinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. bikeinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä pyöräily varusteita Etxeondo:lta.

Ominaisuudet Etxeondo WS Team Edition

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje