`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Fabric

Fabric Cell Elite Radius

  • Fabric Cell Elite Radius
  • Fabric Cell Elite Radius

Fabric Cell Elite Radius

Tuotekuvaus Fabric Cell Elite Radius

Kangaslaitteet atbikeinn löytää parhaan kankaanvalikoiman parhaan hinnan! Verkkokangastuotteiden ostaminen atbikeinnillä ei voisi olla helpompaa, koska kaikki tavarantoimitukset toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Suurin osa pyörätuotteistamme lähetetään 24 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä.

Kankaan valtuutettuna jälleenmyyjänä varmistamme laajan tiedon ja näkemyksen kaikista kangastuotteistamme ja voimme tarjota sinulle kaiken tarvittavan tiedon kankaan käytöstä ja ylläpidosta.

Saat aina parhaan palvelun atbikeinnaswell, koska kaikki ostot ja tiedot ovat täysin luottamuksellisia ja turvallisia.

Haluamme sinun olevan 100% tyytyväinen pyörätuotteisiisi.

Jos et missään tapauksessa ole tyytyväinen hankittuun tuotteeseen, voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä friendlybikeinncustomer-asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää tai kysyttävää!

Olemme uudistaneet satulan suunnittelun Cellin avulla.

Ainutlaatuinen ilmajousitetut tekniikat jakavat painon tasaisesti satulaan ja tarjoavat lyömättömän mukavuuden koko päivän ajamiseen.

Ainutlaatuinen ilmaprofiilitekniikka: Se näyttää hyvältä ja erittäin kestävältä, mutta mukavuus on ennen kaikkea kennon kanssa.

Maailman ensimmäisessä ilmajousitetussa satulassa käytetään tyynynmuodostustekniikkaa, joka nähdään huippuluokan juoksukengissä tarjoamaan vertaansa vailla olevaa ratsastajan tukea ja mukavuutta.

Laaja valikoima rohkeita värejä: Solun satulassa on kestävä, säänkestävä TPU-suoja ja sitä on saatavana 6 silmiinpistävää väriä.

Mukava ajoasentoL: 155 mm leveä Cell-satula on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla mukavuutta ratsastajille, jotka ovat pystyssä pystyssä ja rentouttavassa asennossa.

Ihanteellinen kaupunki-, työmatka- ja maastokäyttöön.

Tekniset tiedot Leveys155mm Pituus282mm Ylävedenpitävä TPU-kumi CoreUnique Hex Air -solut BaseNylon flex Railscro mo Säde: suurin kulma, täydellinen rentouttavampiin asentoihin.
Täydennä tilauksesi Fabric Cell Elite Radius:lla, jonka löydät Polkupyörän osat kokoelmastamme Satulat tuotteiden joukosta. Selaa myös muita pyöräily kategorioita bikeinn:ssa, joka on oma pyöräilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Satulat varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla bikeinn:ssa!

Ominaisuudet Fabric Cell Elite Radius

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Älä ajattele paljon, vain osta se

-

Olen erittäin tyytyväinen tähän satulaan. Mukava pitkien tuntien ajamiseen tavallisilla housuilla. Hei hei pehmustetut pyöräilyshortsit!

Suuri satula

-

Nopea saapua, näyttää hyvältä ja helppo koota. Oli nopea ratsastaa sen kanssa ja se on hämmästyttävän mukavampaa kuin minulla oli.

Kankaan solun säde

-

Erittäin mukava satula: erityisen hyvä absorboimaan huonolaatuisen asfaltin aiheuttamaa tärinää.

Erittäin hyvä tuote

-

Oikein hyvä

Todella hyvä satula

-

Minulla oli tämä satula edellisellä pyörälläni ja pidin siitä niin paljon, että jouduin pitämään sitä uudessa pyörässä uudestaan :-)

Erinomainen

-

Erittäin mukava ajo, ja kaikkien aikojen paras!

Kangaskenno - loistava satula

-

Erittäin mukava satula, mutta se on vähän raskaammalla puolella.

Kangaskennon säde

-

Suuri tyyny satula on kuitenkin raskaammalla puolella

Upea tyyny

-

Jos se on noin 100 km, se on maaginen satula, joka ei satuta takaosaa, vaikka et käyttäisivät pehmustehousuja ♪

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje