`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Fabric

Fabric Chamber-R Tool

  • Fabric Chamber-R Tool
  • Fabric Chamber-R Tool

Fabric Chamber-R Tool

Tuotekuvaus Fabric Chamber-R Tool

Kangaslaitteet atbikeinn löytää parhaan kankaanvalikoiman parhaan hinnan! Verkkokangastuotteiden ostaminen atbikeinnillä ei voisi olla helpompaa, koska kaikki tavarantoimitukset toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Suurin osa pyörätuotteistamme lähetetään 24 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä.

Kankaan valtuutettuna jälleenmyyjänä varmistamme laajan tiedon ja näkemyksen kaikista kangastuotteistamme ja voimme tarjota sinulle kaiken tarvittavan tiedon kankaan käytöstä ja ylläpidosta.

Saat aina parhaan palvelun atbikeinnaswell, koska kaikki ostot ja tiedot ovat täysin luottamuksellisia ja turvallisia.

Haluamme sinun olevan 100% tyytyväinen pyörätuotteisiisi.

Jos et missään tapauksessa ole tyytyväinen hankittuun tuotteeseen, voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä friendlybikeinncustomer-asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää tai kysyttävää!

Chamber multi -työkalu tarjoaa 13 toimintoa tehokkaasta T-pään päästä.

Sileä viimeistelty caddy suojaa työkaluja ja varmistaa, että työkalu ei roikkuu pelipaita tai -välineitä.

T-palkkijärjestelmä lisää toiminnallisuutta ja varmistaa, että pyörälle on vaikea päästä käsiksi.

Kääntyvä räikkämalli tarjoaa lisätoimintoja, tarjoamalla yksinkertaisen ja tyylikkään parannuksen pyöräilijöille.

Tyylikäs, helppo ja kevyt muotoilu: Kammion sileä metallikotelo pitää turvallisesti ja varmasti 13 työkalua varmistaen, että vaatteet tai välineet eivät tartu sisään.

Vain 162 grammaa painava se on kevyt ja kannettava.

Helposti saavutettavissa oleviin paikkoihin: Kammion sisällä on tiukasti paikallaan 6 kaksipäistä bittiä ja 8 mm yli bitti.

Bittejä voidaan käyttää kammion päässä eri pituuksina, mikä parantaa pääsyä monille vaikeasti tavoitettavissa oleville alueille polkupyörällä.

T Kiinteät tai räikkävaihtoehdot: Kammiosta on saatavana 2 versiota: Kiinteä pää, joka mahdollistaa työkalun käytön eri pituuksilla, ja räikkäpää, joka tarjoaa kääntyvän räikkän lisätoiminnot.

13 toimintoa: 2 mm, 2,5 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm, SL3, SL5, PH1, PH2, T10, T25 Ominaisuudet: pää kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu alustaTäyttöinen teräsrunkoAlumiinityökalut 70 mm teräs.
Hyödy nyt Fabric Chamber-R Tool tarjouksistamme. pyöräily verkkokaupastamme, bikeinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden pyöräily varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin pyöräily kategorioihin ja löydä suosittuja Fabric-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Fabric Chamber-R Tool

Alakategoriat
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kompakti

-

Pienin kompakti räikkämoottorityökalu, jonka olen koskaan omistanut Hyvä tien korjaamiseen pienentyneen volyymin ja monipuolisuuden vuoksi, mutta kotipajaan käytän normaalia Allenia ja T: tä, jotka ovat mukavampia.

Kankaan kammio

-

Helppo käyttää ja oikea-aikaiset toimitukset

Ihana

-

Ratchet on erittäin helppo käyttää. Onko haittana se, että joudut kääntämään sen ylösalaisin, kun haluat keventää sitä vähän? Mutta sitä on helppo käyttää joka tapauksessa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje