`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Fabric

Fabric MTB Short Mini Pump

  • Fabric MTB Short Mini Pump
  • Fabric MTB Short Mini Pump

Fabric MTB Short Mini Pump

Tuotekuvaus Fabric MTB Short Mini Pump

Kangaslaitteet atbikeinn löytää parhaan kankaanvalikoiman parhaan hinnan! Verkkokangastuotteiden ostaminen atbikeinnillä ei voisi olla helpompaa, koska kaikki tavarantoimitukset toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Suurin osa pyörätuotteistamme lähetetään 24 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä.

Kankaan valtuutettuna jälleenmyyjänä varmistamme laajan tiedon ja näkemyksen kaikista kangastuotteistamme ja voimme tarjota sinulle kaiken tarvittavan tiedon kankaan käytöstä ja ylläpidosta.

Saat aina parhaan palvelun atbikeinnaswell, koska kaikki ostot ja tiedot ovat täysin luottamuksellisia ja turvallisia.

Haluamme sinun olevan 100% tyytyväinen pyörätuotteisiisi.

Jos et missään tapauksessa ole tyytyväinen hankittuun tuotteeseen, voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä friendlybikeinncustomer-asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää tai kysyttävää!

Kompakti M200 säilyy helposti pussin sisällä tai tukevasti runkoon.

Alumiinirunko on kevyt, kestävä ja näyttää upealta.

Presta- ja Schrader-vivulla aktivoitu älykäs pää ulottuu kumiletkuun helppokäyttöisyyden vuoksi polulla.

+ Laajennettava letkupääjärjestelmä + Suojaa venttiilejä helppokäyttöisesti + Sopii Schraderiin tai Prestaan + Vivulla toimiva pää + Kompakti kevyt + Suuremman volyymin renkaille + (90 psi 6,2 bar) + Snap fit -kehyksen kiinnitys mukana + Pituus: 235mm.
Tilaa nyt oma Fabric MTB Short Mini Pump:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Fabric MTB Short Mini Pump:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Fabric MTB Short Mini Pump:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 43.99 $. Suuresta Pumput tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Fabric MTB Short Mini Pump

Ilmapumput
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Pumppu, jolla on suuri virtaus, mutta matala paine.

-

Keilassa on laadukas viimeistely. Se on jotain paksua, mutta se ei häiritse minua ja sopii hyvin reppuuni. Se liitetään helposti venttiiliin eikä pakota sitä laajennettavan holkin ansiosta. Se antaa hyvän ilmavirran, vaikka pyörä on hyvin turvonnut, se pumppaa paljon, tämä on vaikuttanut uteliaalta. Minulla on 27'5 + pyörät ja siksi ostin tämän keilan.

Hyvä tuote

-

Erittäin hyvä tuote, erinomainen laatu

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje