`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Fabric

Fabric Scoop Elite Flat

  • Fabric Scoop Elite Flat
  • Fabric Scoop Elite Flat

Fabric Scoop Elite Flat

Tuotekuvaus Fabric Scoop Elite Flat

Kangaslaitteet atbikeinn löytää parhaan kankaanvalikoiman parhaan hinnan! Verkkokangastuotteiden ostaminen atbikeinnillä ei voisi olla helpompaa, koska kaikki tavarantoimitukset toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Suurin osa pyörätuotteistamme lähetetään 24 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä.

Kankaan valtuutettuna jälleenmyyjänä varmistamme laajan tiedon ja näkemyksen kaikista kangastuotteistamme ja voimme tarjota sinulle kaiken tarvittavan tiedon kankaan käytöstä ja ylläpidosta.

Saat aina parhaan palvelun atbikeinnaswell, koska kaikki ostot ja tiedot ovat täysin luottamuksellisia ja turvallisia.

Haluamme sinun olevan 100% tyytyväinen pyörätuotteisiisi.

Jos et missään tapauksessa ole tyytyväinen hankittuun tuotteeseen, voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä friendlybikeinncustomer-asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää tai kysyttävää!

Scoop-satula on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja hienoa ergonomista tunnetta kaikille pyöräilygenreille.

Alkaen ainutlaatuisella joustavalla pohjalla, tyhjiölistatulla ylä- ja räätälöityllä kiskolla, Fabric Scoop on osoittautunut täydelliseksi mukavuuden, suorituskyvyn ja yksinkertaisuuden tasapainoksi.

Saatavana kolme profiilia ja neljä erittelyä.

Laaja värivalikoima: Scoop on monipuolinen.

Säännöllinen Best in Test -voittaja, se on saatavana moninaisina spesifikaatioina ja väreinä jokaisen ratsastajan tarpeisiin ja budjettiin.

3 ratsastajaprofiilia: Valitse Scoop sopivaksi.

Scoop-satulassa on 3 profiilia: Litteä aerodynaamisempaan ajoasentoon, matala koko päivän suorituskykyyn ja säde pystysuoramppaan ja mukavampaan kohtaan.

Kestävä joustava: Ainutlaatuinen 3-osainen liimausprosessimme ei ole vain erittäin mukava, mutta myös helppo puhdistaa satula, jolla on sileät linjat ja erinomainen kestävyys.

Tekniset tiedot: Leveys142mm Pituus282mm PohjaNylon RailHollow Cro mo Yläkevyt PU-vaahtopeite Vesitiivis mikrokuitu Litteä: litteä, sopii erinomaisesti urheiluasentoon.
Jos etsit Fabric Scoop Elite Flat:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. bikeinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia pyöräilytuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Satulatvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Fabric Scoop Elite Flat

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje