`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Fabric

Fabric Scoop Shallow Elite

  • Fabric Scoop Shallow Elite
  • Fabric Scoop Shallow Elite

Fabric Scoop Shallow Elite

Tuotekuvaus Fabric Scoop Shallow Elite

Kangaslaitteet atbikeinn löytää parhaan kankaanvalikoiman parhaan hinnan! Verkkokangastuotteiden ostaminen atbikeinnillä ei voisi olla helpompaa, koska kaikki tavarantoimitukset toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Suurin osa pyörätuotteistamme lähetetään 24 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä.

Kankaan valtuutettuna jälleenmyyjänä varmistamme laajan tiedon ja näkemyksen kaikista kangastuotteistamme ja voimme tarjota sinulle kaiken tarvittavan tiedon kankaan käytöstä ja ylläpidosta.

Saat aina parhaan palvelun atbikeinnaswell, koska kaikki ostot ja tiedot ovat täysin luottamuksellisia ja turvallisia.

Haluamme sinun olevan 100% tyytyväinen pyörätuotteisiisi.

Jos et missään tapauksessa ole tyytyväinen hankittuun tuotteeseen, voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä friendlybikeinncustomer-asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää tai kysyttävää!

Scoop-satula on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja hienoa ergonomista tunnetta kaikille pyöräilygenreille.

Alkaen ainutlaatuisella joustavalla pohjalla, tyhjiölistatulla ylä- ja räätälöityllä kiskolla, Fabric Scoop on osoittautunut täydelliseksi mukavuuden, suorituskyvyn ja yksinkertaisuuden tasapainoksi.

Saatavana kolme profiilia ja neljä erittelyä.

Laaja värivalikoima: Scoop on monipuolinen.

Säännöllinen Best in Test -voittaja, se on saatavana moninaisina spesifikaatioina ja väreinä jokaisen ratsastajan tarpeisiin ja budjettiin.

3 ratsastajaprofiilia: Valitse Scoop sopivaksi.

Scoop-satulassa on 3 profiilia: Litteä aerodynaamisempaan ajoasentoon, matala koko päivän suorituskykyyn ja säde pystysuoramppaan ja mukavampaan kohtaan.

Kestävä joustava: Ainutlaatuinen 3-osainen liimausprosessimme ei ole vain erittäin mukava, mutta myös helppo puhdistaa satula, jolla on sileät linjat ja erinomainen kestävyys.

Tekniset tiedot: Leveys142mm Pituus282mm BaseNylon RailHollow Cro mo Yläkevyt PU-vaahtopeite Covervesitiivis mikrokuitu Matala: säädetty kulma, rento asento, ihanteellinen pitkän matkan ajamiseen.
Fabric Scoop Shallow Elite:een kuuluu Fabric:n takaama valmistajan takuu. Fabric:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme pyöräilytuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. bikeinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Polkupyörän osat tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Satulattuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Fabric Scoop Shallow Elite

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kangaskauha matala eliitti

-

Lyömätön vastine rahalle verrattuna muihin alan kilpailijoihin. Täydellinen ja nopea toimituspalvelu. Laatutuote. Kiitos.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje