`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Fizik

Fizik Aliante Gamma K:ium

Fizik Aliante Gamma K:ium

  • Fizik Aliante Gamma K:ium
  • Fizik Aliante Gamma K:ium
  • Fizik Aliante Gamma K:ium

Fizik Aliante Gamma K:ium

Tuotekuvaus Fizik Aliante Gamma K:ium

Aliante Gamma. Valinta harrastaja ratsastajat. Korkean suorituskyvyn hiili vahvistettu shell.Twin flex grafiitti kuori. Kevyt ja mukava. Ergonominen dip alustalla.


Spine Concept on fizi: k ohjeena oikea satula valinta. Se ymmärtää, että pyöräilijät ovat eriasteisia joustavuus ja ihmisten joustavuus vaikuttaa ajokäyttäytymiseen Pyöräillessäsi korkean suorituskyvyn asentoon.Tekniset tiedot:


- Shell: Nylon Carbon Vahvistettu


- Paino: 259 gr


Mitä mieltä olet Fizik Aliante Gamma K:ium:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet pyöräilyverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Fizik:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Polkupyörän osattuotteille.

Ominaisuudet Fizik Aliante Gamma K:ium

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin mukava satula

-

Minulla on tämä satula kahdella pyörälläni, mutta ei maantiepyörälläni. Saatuaani kärsiä uudestaan tuskallisesta istuimesta, jouduin ostamaan uuden aliante gamman koko päivän ajamisen mukavuuteen. Kippis!

Suuri

-

Erittäin mukava kilpa polkupyörän istuin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje