up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fizik

Fizik Aliante R1 Carbon Saddle

Fizik Aliante R1 Carbon Saddle

plus
  • Play videoFizik Aliante R1 Carbon Saddle
  • Fizik Aliante R1 Carbon Saddle
  • Fizik Aliante R1 Carbon Saddle

Fizik Aliante R1 Carbon Saddle

Tuotekuvaus Fizik Aliante R1 Carbon Saddle

Aliante R1. Toimme ensimmäisenä Aliante vuonna 1999 ja yli muuna viisitoista vuotta siitä on tullut yksi rakastetuimmista ja suosi satuloita maailman rakastama sekä ammattilaiset ja harrastajat samankaltaisia. Ennennäkemättömän mukavuuden ja TWIN FLEX ulkoperäsin kuori sen sekä kevyt ja mukava.


2014 merkitty virstanpylväs kehityksessä Aliante lanseeraamalla kaikki uudet tyylikäs profile.Going kohteesta Kurvikas Skinny, mutta silti lisää mukavuutta yhdessä meidän Spine Concept teknologia, sen tehty tiedote.Tekniset tiedot:


Shell: Composite Carbon co pistetään Nylon TwinFlex

Paino: 185 gr

Mitat: 275x140 mm


Fizik Aliante R1 Carbon Saddle:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Fizik:n tuotteista ja muista pyöräilytuotteista, tsekkaa myös Polkupyörän osat tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Fizik Aliante R1 Carbon Saddle

Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Paras satula

-

Satula on erittäin mukava pitkälle ajamiselle, ei pahoillani, kaikkien aikojen paras päivitys!

Alliant fizik satula

-

Paras satula mielestäni olen ratsastanut Alliantella useita vuosia. Uuden polkupyörän ostamisen jälkeen minulle tarjottiin uudenlainen satula: ((((satutin itseäni ... Tässä olemme palanneet Fizik Allianteen ja kaikki mahtuu järjestys, täydellinen mukavuus.

Täydellinen

-

Tämä on paras omistama satula. Erittäin mukava 300 mailin päässä tehdystä käytöstä, eikä kipeitä paloja. Ei näytä erikoiselta, ja kiiltävät / kiiltävät muoviset sivut (vaikka ne ovatkin erinomaisia suojaamaan satulaa kulumiselta väistämättömältä seinän kaltevuudelta - jota meidän ei pidä tehdä, mutta aina päätetään tekemään jossain vaiheessa) näyttävät paremmilta, jos ne olisivat mattamusta. .

Arvostelu

-

Alliante-istuimet ovat hienoja Kokeillut muita hieman halvempia ja tunnettuja pyöräilybrändejä, mutta ne eivät ole koskaan niin hyviä. Tämä on 4. yli 25 vuoden ikäinen - älä epäröi vain kuluttaa rahaa ja ne ovat aina samat kuin mitä odotuksesi ovat - loistavat ja luotettava

Metalliseos satula

-

Tämä satula on täydellinen joustavuustasolleni. Minulla ei ollut kipua ensimmäisestä retkestä (90 km). Olin todella vaikuttunut. Usean vuoden ajan ratsastin Arionon satulassa ja sitten Antaresilla ja minun on sanottava, että Allianten satula on todella hyvä minulle. Voimme siis luottaa valmistajan suosituksiin.

Paras istuin.

-

Mukava. Asetettu 1 asteeseen, mahdollistaa aggressiivisemman ajon ja hyvän voimansiirron.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up