`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Fizik

Fizik Aliante R1 Carbon

Fizik Aliante R1 Carbon

  • Fizik Aliante R1 Carbon
  • Fizik Aliante R1 Carbon
  • Fizik Aliante R1 Carbon

Fizik Aliante R1 Carbon

Tuotekuvaus Fizik Aliante R1 Carbon

Aliante R1. Toimme ensimmäisenä Aliante vuonna 1999 ja yli muuna viisitoista vuotta siitä on tullut yksi rakastetuimmista ja suosi satuloita maailman rakastama sekä ammattilaiset ja harrastajat samankaltaisia. Ennennäkemättömän mukavuuden ja TWIN FLEX ulkoperäsin kuori sen sekä kevyt ja mukava.


2014 merkitty virstanpylväs kehityksessä Aliante lanseeraamalla kaikki uudet tyylikäs profile.Going kohteesta Kurvikas Skinny, mutta silti lisää mukavuutta yhdessä meidän Spine Concept teknologia, sen tehty tiedote.Tekniset tiedot:


Shell: Composite Carbon co pistetään Nylon TwinFlex

Paino: 185 gr

Mitat: 275x140 mm


Fizik Aliante R1 Carbon on täydellinen valinta täydentääksesi pyöräily varusteitasi. bikeinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti bikeinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, pyöräily verkkokaupastamme voit löytää muita pyöräily tuotteita, jotka sopivat yhteen Fizik Aliante R1 Carbon:n kanssa.

Ominaisuudet Fizik Aliante R1 Carbon

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Alliant fizik satula

-

Paras satula mielestäni olen ratsastanut Alliantella useita vuosia. Uuden polkupyörän ostamisen jälkeen minulle tarjottiin uudenlainen satula: ((((satutin itseäni ... Tässä olemme palanneet Fizik Allianteen ja kaikki mahtuu järjestys, täydellinen mukavuus.

Täydellinen

-

Tämä on paras omistama satula. Erittäin mukava 300 mailin päässä tehdystä käytöstä, eikä kipeitä paloja. Ei näytä erikoiselta, ja kiiltävät / kiiltävät muoviset sivut (vaikka ne ovatkin erinomaisia suojaamaan satulaa kulumiselta väistämättömältä seinän kaltevuudelta - jota meidän ei pidä tehdä, mutta aina päätetään tekemään jossain vaiheessa) näyttävät paremmilta, jos ne olisivat mattamusta. .

Arvostelu

-

Alliante-istuimet ovat hienoja Kokeillut muita hieman halvempia ja tunnettuja pyöräilybrändejä, mutta ne eivät ole koskaan niin hyviä. Tämä on 4. yli 25 vuoden ikäinen - älä epäröi vain kuluttaa rahaa ja ne ovat aina samat kuin mitä odotuksesi ovat - loistavat ja luotettava

Metalliseos satula

-

Tämä satula on täydellinen joustavuustasolleni. Minulla ei ollut kipua ensimmäisestä retkestä (90 km). Olin todella vaikuttunut. Usean vuoden ajan ratsastin Arionon satulassa ja sitten Antaresilla ja minun on sanottava, että Allianten satula on todella hyvä minulle. Voimme siis luottaa valmistajan suosituksiin.

Paras istuin.

-

Mukava. Asetettu 1 asteeseen, mahdollistaa aggressiivisemman ajon ja hyvän voimansiirron.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje