`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Fizik

Fizik Antares 00 Carbon

Fizik Antares 00 Carbon

  • Fizik Antares 00 Carbon
  • Fizik Antares 00 Carbon
  • Fizik Antares 00 Carbon

Fizik Antares 00 Carbon

Tuotekuvaus Fizik Antares 00 Carbon

Ominaisuudet:

00 tuotenimitys on ainutlaatuisen erityinen kunniamerkki, varattu vain parasta fizi: k tuotteita.

Jokainen 00 satula on suunniteltu ja suunniteltu ilman kompromisseja lähestymistapaa luoda täydellinen satula.

00 satulat ovat kevyin, nopein ja desiderable satuloita tehty eniten pyöräilijöiden maailmassa, kaikilla aloja, kuten: asiantuntija pikajuoksijat, kiipeilijöille, aika Trialists ja YLEINEN kaikki moniosaajia.

Uusi kehitys 00 satulat hyötyy parantunut paino tukkumyyjät ja monia fizi: k-teknologioita, kuten hiili kaksinkertainen kuori, Carbon Mobius Rail ja saumaton malli.

Tekniset tiedot:

Kuori: Full hiilikaksois- kotelorakenteen Wingflex

Rautatieliikenne: Mobius Carbon 7x9 mm

Kansi: Musta Microtex 00 malli

Paino: 140 g

Mitat: 274x142 mm


Juuri nyt, Fizik Antares 00 Carbon on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. bikeinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Polkupyörän osat katalogista Satulat kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Satulat tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Fizik Antares 00 Carbon

Sukupuoli
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin kevyt, vahva ja helppo asentaa

-

Vastinetta rahalle - erittäin mukava satula

Mukava kuohkea tuote antares 00

-

Fizik ei koskaan pettynyt, Antares 00 on erinomainen satula, olen käyttänyt R1 leveää ja tätä saumaa mukavammaksi, mukavaksi pehmustemateriaaliksi, hiilikiskojen ammattilaatuiseksi. Suositella

Fizikin satulat eivät koskaan petä.

-

Olen ratsastanut fysiikkasatuloissa viimeiset 15 vuotta, enkä ole löytänyt yhtään, josta en pidä, mukaan lukien tämä. Se on kiinteä, mukava ja joustava tarvittaessa. Jonkin ajan kuluttua et edes tiedä, että ratsastat sillä. Valitsin tämän maantiepyörälleni, koska se on erän kevyin. Kyllä, se on kallista, mutta sen arvoinen, jos nouset kukkuloille ja ajat pyörälläsi 5000 km vuodessa keskimäärin 60-90 km ajoa kohti.

Paras ratsastuskokemus koskaan

-

-Kevy, mutta myös erittäin tukeva, joka jakoi painoni hyvin ilman painepisteitä. -Flat 70% etuosa tarjoaa monitoimiset asennot. -Hieman kaareva takaosa lukitsi minut paikalleen kiipeilyn aikana. -Asennettu 3 astetta nenä alaspäin, joka mitattiin etupäästä. -Odot yli.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje