`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Fizik

Fizik R4B

  • Fizik R4B
  • Fizik R4B
  • Fizik R4B

Fizik R4B

Tuotekuvaus Fizik R4B

R4B Uomo: fi'zi: k: n valikoima maantiepyöräily kengät on kehitetty yhteistyössä johtava ammatillinen pyöräilijöiden ja käyttää suurta vaikutusta WorldTour, Olympic ja MM ratsastajia. Paras tekniikat, materiaalit, T & K, testaus ja valmistus tekniikoita käytetään tarjota sinulle parhaat kengät tieajoon ja kilpa, ja valua alas koko range.R4B tarjoaa huolella sekoitus mukavuutta ja kevyt, fit, voimansiirron ja aerodynaaminen efficiency.R4B single Boa IP1 suljin ohjaus on kevyt, nopea, turvallinen, aerodynaaminen ja mukava - ja sitä täydentää kaksi valoa, siististi säädettävä mikro straps.The R4B n pistetään hiilikuitu pohja on jäykkä voimansiirto ja kuvanveisto tukea aerodynamiikka. Siinä yhdistyy osoittautunut kannustava ja mukava fi'zi: k Cycling pohjallinen kanssa veistoksellinen footbeds ja kannustavan kantapää varmistaa, että jokainen arvokas watti menee suoraan omalle pedals.The R4B n mikrokuitua ylempi on kovaa kulutusta, kevyt ja joustava tarpeeksi joustavasti varmistaakseen mukavuutta jokaisen ajajan jalka, mutta riittävän vahva kestämään vaatimuksiin kilpa - ilman painoa rangaistusta. Vinoneliömäiset laserleikataan rei'itys auttaa lämpötilan hallinta.

Tekniset tiedot:

Materiaali: Microtex laserperforoitu

Pohja: Syötetty Carbon Tuuletettu

Sulkemismekanismi: Boa IP1 A ja Micro hihnat

Pohjallinen: fizi: k pyöräily pohjallinen

Paino: 254 g (koko 42,5)


Haluatko tietää, mitä muita pyöräilytuotteita Fizik tarjoaa? bikeinn:sta voit tilata kaikkia Pyöräilykengät tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Fizik R4B on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Fizik R4B

Väri
Aktiivisuus
Suositeltava käyttötarkoitus

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Goooooood !!

-

Kiitos good.It on niin siisti ja kätevä ja nice.I'd haluavat ostaa toisen ostoksen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne