`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Fizik

Fizik Vento X3 Overcurve

  • Fizik Vento X3 Overcurve
  • Fizik Vento X3 Overcurve
  • Fizik Vento X3 Overcurve

Fizik Vento X3 Overcurve

Tuotekuvaus Fizik Vento X3 Overcurve

Overcurve on kengänrakenne, jossa on nipussa ympäröivä porrastettu kaulus, joka seuraa nilkan kahden luuston ulkonemien luonnollista epätasapainoa: lateraaliset ja medialiset malleolit. Tuloksena on epäsymmetrinen muoto, jossa kengän kurkku kaartuu jalkaosan ulkopuolelta sen sisäpuolelle. Suljin on yksinkertainen ja turvallinen, ja se on mikro-säädettävissä BOA IP1 -valitsimella.

Vento Overcurve X3 on koottu laajalla hitsaustekniikalla ja laminoiduilla vahvisteilla, vähentämällä paljaita ompeleita, jotka voisivat kerätä likaa. Ne ovat kevyitä mutta kovaa, kestäviä ja helppoja pyyhkiä ja puhdistaa.

Näiden kenkien rotuun suuntautuvia ominaisuuksia jatketaan X3 hiilellä ruiskutetulla ulkopohjalla: se on vähäinen säästää painoa, mutta jäykkää voimansiirtoa varten ja aggressiivisella kulutuspinnalla, joka koukistaa maahan ja helposti irtoaa mutaa.

Tekniset tiedot:

VENTO: Performance racing-sarja on suunniteltu yhteistyössä ammattilaispyöräilijöiden kanssa

X ROAD: Suunniteltu ja suunniteltu suorittamaan off road, singletrack ja soratiet ja kaikki välillä

TUOTTEEN OMINAISUUDET:

Ylivuoto: epäsymmetrinen rakenne, joka ergonomisesti vastaa jalka-anatomiaa

Microtex ylempi: joustava, mutta vahva ja kestävä, mukava ja yhtenäinen istuvuus

X3-ulkopohja: hiilikuiturunkoinen jäykkä liitäntä kestävällä TPU-kulutuspinnalla


Jos olet kiinnostunut Fizik:n Vento X3 Overcurve tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten kengät tuotteet Fizik-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Fizik suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Fizik Vento X3 Overcurve jo tänään!

Ominaisuudet Fizik Vento X3 Overcurve

Ominaisuudet
Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje