up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Garmin

Garmin 920XT Fast Extraction Kit

plus
  • Play videoGarmin 920XT Fast Extraction Kit
  • Garmin 920XT Fast Extraction Kit

Garmin 920XT Fast Extraction Kit

Tuotekuvaus Garmin 920XT Fast Extraction Kit

Nyt voit käyttää Forerunnerin multisport koulutus - ja mennä ranteesta pyörän sekunneissa. Pakkaus sisältää quick release kiinnike, ranne kiinnike, pyöräpidike, 2 nastat, 2 ruuvia, 6 polkupyöräpidike O renkaat ja asennus ruuvimeisseli.

Kaikki Lisätarvikkeet kategorian pyöräily tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. bikeinn:sta löydät täyden Garmin-kokoelman Elektroniikka tuotteita. Garmin:n 920XT Fast Extraction Kit:een hinta on 16.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Garmin 920XT Fast Extraction Kit

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (11)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä tuote. erinomainen palvelu (nopea toimitus)

-

Erinomainen palvelu ja nopea toimitus

Arvostelu

-

Liian iso ja kallis. Ehkä sinun pitäisi näyttää muita vaihtoehtoja.

Upea tuote

-

Muuttaa Garmin Forerunner 920xt -pyörätietokoneeksi, joka on erittäin hyödyllinen niille, jotka vaihtavat pyöräilystä juoksuun. Paksuuden kasvu ei häiritse rantaa.

Garmin 920xt pyöräteline

-

Hyvä tuote, hyvä hinta, ei yllätyksiä. !!

Garmin 920xt pyöräteline

-

Hyvä tuote. Ei yllätyksiä.

Tuote

-

Huomenta, he kertoivat minulle, että tulin rannehihnaan, jotta voisin helposti irrottaa sen, eikä se ole ollut näin, miksi se tulee ilman hihnaa? Jos olisin tiennyt, en olisi ostanut sitä. Annan sen vuoksi kolme tähteä. Kiitos ja hyvää huomenta.

Täydellinen lisäys 920xt: ään

-

Defo kannattaa ostaa, jos teet useita urheilukilpailuja

Garmin 920 xt ankkurisarja

-

Nopea toimitus ja edulliset hinnat!

Garminin nopea uuttolaite 920xt

-

hyvä tuote

Se oli hyvä ostaa.

-

Koska helposti Dekiru vaihto pyörä, voit käyttää pyöräilijöiden sijaan moottoripyörällä. Kun kiinnitetty varteen, se lisää paksuutta, mutta voit laittaa jopa henkilökohtaisesti.

Hyvä duathlon käyttöön

-

hyvä hinta, ostaa tämä kauppa jälleen, kiitos

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up