`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Tuotekuvaus Garmin Edge 1030 Pack

Yhteenveto kierroksista Edge 1030 Pack -laitteella, joka on pyöräilijöiden lisälaitteiden yläreunassa . Tämä laite on suunniteltu toimimaan 20 tuntia ja vielä 20 tuntia tuotemerkin luomalla valinnaisella ulkoisella akulla.

Suunnittelu tukee Garminin valojen ja latausten sisällyttämistä . Kosketusnäytön avulla voit määrittää suosituimmista reiteistä, jotka on luotu parannettuihin karttoihin. Voit käsitellä sitä tiettyjen käsineiden mallien avulla ja jopa sateessa. Muita annettuja varoituksia ovat Strava Live, joka varoittaa läheisistä segmenteistä ja on myös ladannut muita sovelluksia TrainingPeaks Connectiksi. Käyttäjänä voit nauttia navigointikokemuksesta, mukaan lukien reittisuunnittelun lisäämällä yksinkertaisesti edestakaisen matkan, kompassin suunnan ja likimääräisen etäisyyden.

Voit yhdistää laitteen muihin laitteisiin tai tekniikkaan käyttämällä WiFi-, Ant +- ja Bluetooth-yhteyksiä . Eri widgetien käyttäminen Sen mitat ovat 59 mm x 114 mm leveitä x 15 mm ja kokonaispaino 123 grammaa.

TEKNISET TIEDOT

Sovellus: Maantiepyöräily, MTB
Kartat ja reitit: Kyllä. Kapasiteetti 100 reittiä ja 16 Gt tietoa (MicroSD)
Liitettävyys ANT +, Bluetooth®, Wi Fi®, USB
Syke: Kyllä. (rintahihnan anturilla)
Poljinnopeus: Kyllä. (nopeus- / poljinnopeusanturilla)
Powermeter: Kyllä. ANT + -laitteilla
Ohjelmistojen kanssa yhteensopivat: Garmin Connect, Strava (Live Segments), TrainingPeaks
Laitteen tekniset tiedot: Kosketusnäyttö. Värinäyttö. Vedenpitävä IPX7. Koko 58 x 114 x 19 mm. Paino 123g. Pikseli 282 x 470
Akku: 20 tunnin käyttöaika (GPS-tila), litiumioni
Anturit: GPS. GLONASS, Galileo, barometrinen korkeusmittari, kiihtyvyysmittari
Älypuhelimen ilmoitukset: iPhone®, Android ™, sähköposti, SMS, Live Weather -ilmoitukset, Live Track, Tapahtumien tunnistus (sijainti hätäyhteyshenkilöille)

SUORITUSTOIMINNOT

Intervalliharjoittelu: määritä harjoittelu- ja lepovälisi
Edistyneet harjoitukset: mukautetut toiminnot tavoitteidesi parantamiseksi ja saavuttamiseksi
Suorituskykyanalyysi VO2 MAX, FTP w / kg, harjoitusstressipisteet, intensiteettikerroin, palautumisen hallinta, harjoitteluvaikutus
Kalorilaskenta: Kyllä. Kcal ja Kj
Kappaleet: Live-kappaleet (Garmin / Strava / Komoot), Sharp Corners Alarm, Automaattiset reittivaihtoehdot, Strava Live -segmentit
Näyttö: muokattavat näytöt
AUTO LAP® Kyllä
AUTO PAUSE® Kyllä
VIRTUAL PARTNER® Kyllä
VIRTUAL RACER® Kyllä

YHTEENSOPIVUUSLAITTEET

Garmin Connect ™ Mobile, Connect IQ ™ -kauppa, Varia ™ -polkupyörän valot, Edge®-kaukosäätimet, Vector ™ -mittaripedaalijärjestelmä, Garmin Charge ™ -akku
Shimano DI2 -ryhmät
Älykkäät kouluttajat

PAKKAUKSESSA

Garmin Edge 1030 -pyörätietokone
Ensiluokkainen sykemittari
Poljinnopeussensori
Nopeusmittari
Garmin aero-kiinnike edessä
Garmin-vakiokiinnike
Kaapeli USB
Narullinen naru

LISÄTIETOJA

Lopullinen GPS-pyörätietokone navigoinnilla ja liitetyillä ominaisuuksilla:
3,5-tuumainen pyörätietokone kattavilla navigointi-, suorituskyky- ja pyöräilytietoisuuksilla
Trendilinjan suosittu reititys käyttää miljoonia kilometrejä Garmin Connect -matkatietoja parhaan maantiereittien ja maastossa näyttämisen suhteen
Esiladattu Garmin-polkupyöräkartta tarjoaa käännöksen kulkuohjeet ja uudet navigointihälytykset
Uusi ratsastaja ratsastajaviestinnässä1 antaa sinun olla yhteydessä muihin ryhmän pyöräilijöihin
Haasta itsellesi jokainen matka uudella esiladatulla Strava Live Segments -ominaisuudella
Akun kesto: jopa 20 tuntia2, pidennettävissä jopa 40 tuntiin valinnaisella Garmin Charge -virtapakkauksella

Aja pidempään ja voimakkaammin samalla kun olet yhteydessä Edge 1030 GPS -pyöräilytietokoneeseen. Siinä on Trendline-suosioreititys, joka käyttää miljoonien mailien ratsastajatietoja parhaan maantiereittien ja maastoreittien näyttämiseen. Olitpa sitten kilpailija, työmatkalainen tai seikkailunhakija, olemme löytäneet sinulle paremman matkan.

Luo Ultimate Cycling Hub:
Edge 1030 sisältää uusimmat navigointityökalut ja on yhteensopiva laajan pyöräilylisävarustevalikoimamme kanssa, jonka avulla voit mitata suorituskykyäsi. Se toimii myös tietoisuuden lisäosien kanssa, jotka voivat auttaa luomaan turvallisemman ajoympäristön. Voit rakentaa täydellisen ajoverkostosi Garminin avulla, ja kaikki alkaa Edgestä.

Suosion reititys tietää mihin ratsastajat menevät:
Sen jälkeen kun Garmin Connect -verkkoyhteisö luotiin, pyöräilijät ovat ladanneet miljoonia kilometrejä ajotietoja. on aika hyödyntää näitä tietoja Trendline-suosioreititystekniikan kanssa. Kun Edge 1030 tuottaa kyydin sinulle, se löytää parhaan reitin valitsemalla teistä (ja poluista), joita pyöräilijät ovat eniten kuljettaneet. Tai käytä Garmin Connectin parannettua ja uudistettua Course Creator -sovellusta, kun haluat luoda lisää pyöräystävällisiä reittejä suosimustietojen perusteella.

Edistynyt navigointi Garmin-polkupyöräkartan avulla:
Garmin on oppaasi riippumatta siitä, haluatko ajaa tiellä vai pois. Edge 1030 -pyörätietokone on esiladattu Garmin-pyöräilykarttaan, ja se sisältää vuorotellen-suunnan navigoinnin ja uudet navigointihälytykset, jotka ilmoittavat tulevista jyrkistä käännöksistä. Ajon aikana saat tietoa korkeustiedoista, katso mielenkiintoisia paikkoja ja etsi osoitteita. Meno-paluureitti tuottaa jopa reitin sinulle. Yksinkertaisesti kerro Edge 1030: lle etäisyys ja lähtösuunta, jolloin voit valita enintään 3 reittiä. Ja tietysti se on tarpeeksi älykäs ohjaamaan sinut takaisin reitille, jos poistat siitä. Kun suunnittelet pitkiä matkoja, voit luottaa Edge 1030 -laitteeseesi. Se saa jopa 20 tuntia virtaa, ja uudella integroidulla Garmin Charge -akulla voit pitää Edgen toiminnassa niin kauan kuin sinäkin.

Viestit ratsastajalta ratsastajalle:
Sinun ei tarvitse tavoittaa puhelinta tai olla huolissasi muiden ratsastajien kanssa, kun he vetävät eteenpäin tai jäävät jälkeen. Rider to rider -viestien avulla voit lähettää ennalta kirjoitettuja muistiinpanoja Edge 1030: sta heidän Edgeen. Kerro ystävillesi, tuleeko kiinni muutamassa minuutissa tai jos heidän pitäisi jatkaa ilman sinua. Jos renkaasi on rikki tai tarvitset apua, voit lähettää viestin muille ratsastajillesi pariksi GroupTrack3: n kanssa, jotta he löytävät sinut.

Älykäs liitettävyys:
Edge 1030 pitää sinut yhteydessä myös muilla tavoin. Vastaa vastaamattomiin puheluihin tai tekstiviesteihin ennalta kirjoitetuilla viesteillä4, kuten olla pian kotona. Anna ystävillesi ja perheellesi jopa muiden ratsastajien mielenrauha antamalla heidän seurata ratsastustasi reaaliajassa LiveTrackin ja GroupTrackin avulla. Hyödynnä automaattisia latauksia Garmin Connectiin, lataa ilmaisia sovelluksia ja widgetejä Connect IQ -kaupasta ja muodosta yhteys jopa Wi Fi® -laitteeseen, jotta laiteohjelmiston päivitykset ovat helpot.

Aja itsevarmasti ja helposti:
Edge 1030 toimii uudella linjassa olevalla uppoasennuksellamme, joka pitää laitteen linjassa ohjaustangon kanssa, ei niiden yläpuolella. Paitsi että tämä antaa Edge-mallillesi matalamman profiilin, telineen avulla on myös helppoa vaihtaa pois valinnaisista lisävarusteista, kuten Garmin Charge -voimalähde tai mikä tahansa Varia-pyöräilytietoisuuslaitteistamme. Edge 1030 on yhteensopiva Varian taaksetutkan ja älykkäiden pyörävalojen kanssa, mikä auttaa luomaan turvallisemman ajoympäristön. Siinä on myös sisäänrakennettu häiriötunnistus5, joka lähettää sijaintisi automaattisesti hätäyhteyshenkilölle, jos kohtaat vaikeuksia.

Strava Live -segmentit auttavat sinua esiintymään:
Garmin ja Strava tuovat sinulle vielä enemmän tapoja testata rajojasi. Saat silti ilmoituksia segmenttien alkuista ja päättymisistä ja pystyt käytännössä kilpailemaan Strava-kavereidesi kanssa uudella toissijaisella vertailulla, joka osoittaa kuinka mitataan. Mutta nyt voit myös nähdä, kuinka nykyinen ponnistelusi on verrattu PR: ään, viimeisimpiin ponnisteluihisi tai ystäviesi henkilökohtaiseen parhaaseen. Ja uuden Segment Explore -ominaisuuden avulla voit katsella ympärilläsi olevia suosittuja ja telttasegmenttejä suoraan Edge-laitteellasi.

Suunnitelmasta suorituskykyyn TrainingPeaksin avulla:
TrainingPeaks Connect IQ -sovelluksen avulla suunnitellun harjoittelun tuominen mukanasi jokaiselle ajamiselle on yhtä helppoa kuin Edge 1030: n käynnistäminen. Esiladattu sovellus asettaa päivittäisen harjoittelusi suoraan Edge-laitteelle. Se opastaa sinua harjoittelussa reaaliajassa, täydennettynä intensiteettikohteilla ja intervallien kestoilla. Harjoittele harjoituksen jälkeen synkronoimalla TrainingPeaksiin yksityiskohtaista analyysiä varten ja mittaamaan tavoitteidesi saavuttamista. Luo ilmainen TrainingPeaks-tili ja aloita ilmaisen harjoittelusuunnitelman käyttäminen (englanniksi).

Henkilökohtainen kilpailupäivän suunnitelma Best Bike Splitiltä:
Paras pyöränjako antaa sinun nähdä, kuinka painon, voiman ja vetovoiman muutokset voivat vaikuttaa maalikilpailuaikaan ja luo täydellisen tehosuunnitelman kilpailupäivää varten. Parhaan Bike Split Race Sync -sovelluksen avulla kilpailupäivän virrankäyttösuunnitelmasi opastaa sinut kaikkien aikojen parhaisiin pyöräjakoihin. Yhdistä vain Best Bike Split -tilisi Edge 1030 -laitteeseesi, niin kaikki nykyiset kilpailusuunnitelmat ovat käytettävissäsi sormenpäilläsi. Luo ilmainen Best Bike Split -tili (englanniksi) jo tänään ja aloita suunnitella täydellinen kilpailupäivästrategia.

Mukauta laitettasi:
Edge 1030 on helppo mukauttaa haluamillasi ilmaisilla sovelluksilla, widgeteillä ja tietokentillä Connect IQ -kaupassamme. Sovellukset, kuten AccuWeather, ilmoittavat sinulle, milloin sade loppuu, jotta voit löytää aikaa kyydille. Saat Xertin MPA- ja Power-sovelluksella välitöntä palautetta, jotta näet, ylitätkö käytettävissä olevan enimmäistehon. Erilaiset konfiguroitavat tietokentät näyttävät suosikkitilastot yhdellä helposti näkyvällä näytöllä

Tutustu nyt kaikkiin Elektroniikka tuotteisiimme, jotka löydät bikeinn:sta, kuten Garmin Edge 1030 Pack. Osta nyt Garmin Edge 1030 Pack ja säästä paljon puhdasta rahaa Mittarilukema laskuri tuotteista. Lisäksi, Garmin-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että pyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Garmin Edge 1030 Pack:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? bikeinn:n Elektroniikka tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (83)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Reuna1030

-

Huipputuote, nopea toimitus.

Garmin 1030

-

Erittäin hyvä tuote, jolla on poikkeuksellinen suorituskyky. Olen kotoisin Garmin 1000: sta ja totuus on, että näytön, akun jne. Suhteen on parannuksia. Ostaisin uudestaan

Hyvä tarjous ja tuotteet

-

Tuote kuvatulla tavalla, hyvä tarjous ja nopea toimitus.

Reuna 1030

-

Loistava kaikilta osin

Molt bon producte

-

Laatu GARMIN on siirtynyt 820: sta tähän malliin ja on miljoonan ylivoimainen laadussa ja suorituskyvyssä. Tämän lisäksi olen löytänyt erinomaisen laadun akun kestosta.

Erinomainen laatu ja palvelu

-

saatu ajoissa, kiistaton tuotteiden laatu ja täydellinen palvelu!

Pikatoimitus

-

Erittäin nopea toimitus, hyvä tarjous ja lyömätön hinta. ja Garminin laatua ei voida väittää

Tyytyväinen

-

Tuote ja oikea menettely

Garmin reuna 1030

-

Hämmästyttävä hinta ja nopea toimitus. Erittäin tyytyväinen ostoon ja lähetykseen. Toistan epäröimättä.

Kaikki täydelliset

-

Kaikki täydellinen, nopea toimitus ja kuten aina kaikki erittäin helppoa.

Garmin 1030

-

Erinomainen ja korkealaatuinen tuote. SUOSITELLA

Garmin reuna 1030

-

Ostin Garmin edge 1030: n ... se on sen arvoista ... Minulla oli aiemmin Garmin 830 ja on asioita, jotka tekevät eron ... varsinkin suurempi näyttö (näen sen paremmin kuin 830), olen iloinen ... sekä laitteen että toimituksen kanssa ... Erittäin nopea!

Nopeus

-

Nopeasti saapuva ja tuote ei tuota pettymystä.

Garmin reuna 1030

-

Olen päivittänyt Garmin Edge 810: n Garmin Edge 1030: ksi ja se on loistava tuote. Siinä on kaikki mitä haluan. Mukava iso näyttö, yhteys Garmin-sovellukseen ja Puhelimeen toimi helposti. Kosketusnäyttö toimii hyvin, offcourse ei ole matkapuhelin, mutta tällaisissa asioissa se toimii hyvin. Olin hieman hermostunut kuljetuksesta Hollantiin pandemian takia, mutta toimitus oli niin nopeaa. Olen tilannut tuotteen maanantaina, toimitus oli torstaina, ja AfterShip-sovellus piti minut ajan tasalla. Hyvää työtä!

Pikatoimitus

-

Nopea toimitus ja TOP (Qualitat-preu) -tuote.

Garmin 1030 -pakkaus

-

Täydellinen osto! Hyvä pakkaus, nopea toimitus ja erittäin hyvä tuotteiden laatu.

Upea asiakaspalvelu

-

Garmin toimittaa aina loistavan tuotteen, parhaan hinnan ja koska se on toimitettu eu: ssa, eikä sitä tarvitse maksaa. Piti lähettää yritykselle sähköpostia tarkistamaan toimitus ja he olivat yhteydessä muutamassa minuutissa. Suosittelemme tuotetta ja yritystä

Garmin 1030

-

Erinomainen tuote, erittäin nopea toimitus!

Garmin reuna 1030

-

Erinomainen tuote ja ominaisuudet

Kaikki täydelliset

-

Loistava tuote, paras hinta ja lähetysnopeus vain vähän viivästyksiä, koska FILOMENA ei ole mitään moitittavaa pyöräilystä

Garmin reuna 1030

-

En voinut olla onnellisempi, erittäin hyvä varustus.

Lyömätön

-

Hei, tuote sai kaikki moitteeton, kiitos paljon, jatkan verkkosivustosi ostamista ja suosittelemista, kiitos paljon. Terveys @ s

Nopeus

-

Se saapui erittäin nopeasti Erittäin käytännöllinen ja täyttää tehtävän

Molt be

-

Tot molt be. Molt aviat on saapunut. Se on täyttänyt molemmat odotukset. Graccies

Garmin edge 1030 -pakkaus

-

Mahtava laite.

Garmin 1030 gps-tilaus

-

Hämmästyttävä

Loistava

-

Upea tuote, saapui erittäin nopeasti myös näinä loma-aikoina! Kiitos

Näyttävä

-

Encantado, una pantalla grande, prosessori potente .... En fin, de primera !!!

Xxx

-

Erinomainen tuote parhaaseen hintaan verkkokaupassasi. Olen erittäin tyytyväinen!

Kaikki täydelliset!

-

Ostin Garmin 1030 -paketin, se oli tarkoitus tehdä lahja, mutta on huomattava, että löysin parhaan hinnan bikeinnista.

Garmin reuna 1030

-

Garmin Edge 1030 Pack. Toimitus ennätysajassa, odotusten mukaisesti, loistava tuote, jonka hinta uhkaa kaiken kilpailun. Kiitos paljon vastauksestasi ja kaikista tuotteistasi. Sivusto suosittelee d tai 5 tähteä Hyvää uudenvuoden juhlia. Urheilullisesti

Erittäin hyvä ostaa

-

Suuri ostos, nopea kotiin pääsy ja testattu, yhdellä kierroksella on kaikki mitä tarvitset mihin tahansa urheilulajiin

Garmin

-

Pikatoimitus. Upea tuote.

5 tähteä

-

5 tähteä erittäin nopea toimitus

Hämmästyttävä

-

Erinomainen tuote markkinoiden parhaaseen hintaan. Yksityiskohtainen analyysi koulutuksesta ja reaaliaikaisesta tiedosta. Erittäin interaktiivinen

Garmin 1030 -pakkaus

-

Selvä. Nopea toimitus ja tuote odotetusti.

Erinomainen ostos- ja tuotekokemus

-

Nopea toimitus, kaikki odotetusti!

Uudella tuotteella on kahden vuoden takuu. tradeinn ei huomioi ongelmaa eikä halua vaihtaa tuotetta. gps-reuna 1030 ei lataa karttoja.

-

Ostin tuotteen Amazonin kautta, enkä lähettänyt karttoja. Tradeinn ei ole vastuussa, ja Amazon viittaa minut Tradeinniin. Se ei ole edes 3 kuukautta vanha, enkä voi käyttää sitä. Mene huijaamaan kauppaa ja kaikkia konserniyrityksiä.

Materiaali

-

GPS, jolla on erittäin hyvä hintasuhde, ostin jo itselleni ja useille kollegoilleni olemme kaikki kiehtoneet tuotteesta.

Garmin reuna 1030

-

Kaikki ok täydellinen anturipaketti

Garmin 1030 -pakkaus

-

Kaikki täydelliset. Ostaisin uudestaan.

Garmin6 edge 1030 -pakkaus

-

Hyvä tuote, minulla oli jo 1000 ja ne ovat hyvin samankaltaisia Laite saapui hyvin nopeasti, kahdessa päivässä ja olen tällä hetkellä tyytyväinen siihen

Garmin 1030

-

Erinomainen tuote. Erittäin nopea toimitus. Erittäin suositeltavaa.

Garmin reuna 1030

-

Täydellinen, odotetun mukainen tuote, nopea toimitus

Viivästynyt toimitus

-

Suuri GPS-ylälaite parantaa pyörän suorituskykyä

Garmin 1030 -katsaus

-

Tuote on erinomainen, valitettavasti edes kuukausi ostamisen jälkeen akku ei lataudu, irrotat sen ja se sammuu yhtäkkiä .. Otin yhteyttä bikeinniin, koska ostin sen heiltä ja olen pahoillani, että he etsivät siitä tekosyitä .. pieni sivusto vakavasti myöhästyneiden hyvitysten, lähetysten osalta, jotka tuotteen myyntiin ilmoittavat sinulle sinulle ikään kuin heillä olisi se sisällä, ja sitten ei ole niin, jotta saat rahasi takaisin kuukausi. Minun on pidettävä viallinen tuote tai otettava yhteyttä avustukseen, joka epäedullisesti toimii eri tavalla ITALIASSA.

Garmin 1030

-

Erittäin nopeasti ja kaikki erittäin oikein

Garmin 1030 -paketti

-

Tarkalleen mitä olen etsinyt. Erinomainen navigointijärjestelmä pyörälle. Toimii täydellisesti ja voidaan konfiguroida makusi mukaan. Erittäin suositeltavaa. Toimitus erittäin hyvä.

Garmin 1030 -pakkaus

-

Kaikki upeat, nopeat ja parhaat hinnat taattu

Garmin 1030 -pakkaus

-

Huippuluokan GPS, monilla toiminnoilla sekä harjoitteluun että navigointiin. Se on hyvin konfiguroitavissa jokaisen makuun. Pakkauksessa on kaikki mitä tarvitset sen asentamiseen pyörälle ja mukana toimitetuilla antureilla. Negatiivinen on hinta ja se, että näytön tarkkuuden tulisi olla parempi (kuten matkapuhelimen), on hiukan parempi kuin Garmin 1000, mutta ei paljon enemmän.

Garmin 1030

-

Uskomaton GPS ja erittäin nopea toimitus !!! 100% 100 suositeltavaa

Garmin 1030

-

Tilasin garmin 1030: n ja se lähetettiin erittäin nopeasti. Minä suosittelen!

Gps-kieli

-

Onko tällä GPS: llä portugalikieltä ???

Garmin 1030

-

Upea tuote

Kaikki hyvin

-

Erinomainen selailija, täydellinen kaikessa, mutta kaikkea hyödyllistä

Very good

-

High-quality product but delivery poorish.

Erittäin nopea toimitus

-

enemmän kuin täyttää odotukset; Toimituslogistiikan suhteen se on erityinen ... yhdessä päivässä sinulla on täydellinen

Garmin 1030

-

Hyvä GPS ja pyöräntietokone. Halvin Internetissä ja saat mitä on kohtuullisessa ajassa. Todella mielissään.

Garmin 1030

-

Erinomainen navigointilaite, täydellinen kaikessa, mutta kaikkea hyödyllistä.

Selvä

-

Hyvä tuote, ei yllätyksiä, kuvauksen mukaan ja toimitus on ollut nopeaa. Ostan uudelleen tältä sivulta, jos haetuilla tuotteilla on pätevä hinta

Maljakko 1030

-

GPS on erittäin hyvä, mutta sillä hinnalla, jonka sillä on, kaltevuuden osoituksen vaste on erittäin hidas

Erittäin nopea tilauksen toimitus.

-

Erinomainen GPS, joka parantaa toimituksen nopeutta olosuhteista huolimatta.

Garmin 1030 -pakkaus

-

Tilasin Garmin 1030 -pakkauksen, ja xq: n saaminen vie vähän kauemmin. Tilasin silikonikotelon. Kaikki saapui täydellisesti ja edulliseen hintaan!

Garmin 1030

-

Erittäin hyvä sivusto Vastaa odotuksiani Alin hinta

Nykyinen millor

-

Ihme d´aparellista, siitä ei ole puutetta ja vielä on vielä löydettäviä asioita. El millor preu per Internet-aistinkilpailu ja 10 serviä

Garmin

-

Voinko asettaa näytön näyttämään portugaliksi? kiitollinen huomiosta ..

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, Portugalin kieli voidaan valita.
Terveiset.

Yhdistä matkapuhelimeen

-

Tietääkö se minulle näytöllä, kun harjoitan mobiiliilmoituksia, viestejä, puheluita jne.?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, tällä Garmin 1030: lla on bluetooth-yhteys pariliitoksen kanssa älypuhelimeesi ja kaikkien ilmoitusten näyttämiseksi.
Terveiset.

Super hinta

-

Lyömätön hinta, markkinoiden paras hinta Garminin huippuluokalle.

Garmin reuna 1030 -pakkaus. mahtava

-

GARMIN EDGE 1030 PACK on mahtava. Tulin siihen, että Polar V650 (suosituin Polar-pyöräilytietokoneissa) ja vertaamalla Garminiin on lelu. Yli 10 retken jälkeen voin sanoa, että kaikki odotukseni ovat yllättäneet minut. Ja minulla on vielä monia ominaisuuksia löytää. Lisäksi BIKEINNistä löysin parhaan hinnan Internetistä, toimitus 24 tunnin sisällä ja kaikki pakattu täydellisesti.

Huipputuote parhaaseen hintaan

-

Ostin tämän GPS: n MTB: lle, joka on Garminin huippuvalikoima parhaaseen hintaan ja hyvällä palvelulla.

Hyvä tuote, kamala lähetys

-

Tuote on erittäin hyvä ja yli odotusten mukainen, mutta lähetys, joka jopa maksaa lähetyskulut, ei ole lähellä odotettua. Pettymys myyjään, koska sen lisäksi, että hän lähettää viestejä oletusmallitilassa, viivästymisen takia heillä ei ole ollut yksityiskohtia.

Garmin reuna 1030

-

Super juttu! Todellinen ajoneuvotietokone, jossa on monia toimintoja, erittäin luettavalla näytöllä. Erittäin intuitiivinen opas ja loistava sovellus. Todella onnellinen siitä, että olen!

Garmin reuna 1030 -pakkaus

-

Paras hinta, jonka löysin nopealla toimituksella

Garmin huippusykli tietokone

-

Garmin gamma toppi. Erittäin hyvä tuote edulliseen hintaan.

Voinko asettaa näytön japanilaiseen näyttöön?

-

Voinko asettaa näytön japanilaiseen näyttöön?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, voit valita japanilaisen kielen.
Terveiset.

Paras pyöräilytietokone

-

Se on paras, sillä pienestä kokemuksestani johtuen se on hieno, on ihmisiä, jotka sanovat näkevänsä sen hyödyllisemmäksi vuorille kuin teille. Haluan henkilökohtaisesti nähdä tiedot, jotka se näyttää hyvin, niin iloinen!

Erinomainen

-

Markkinoiden paras tietokonejakso, edullinen hinta ja nopea toimitus

Reunapakkaus 1030

-

Sarjan kärki. Sisältää kaikki lisävarusteet. Hyvä hinta ja nopea toimitus

Garmin reuna 1030

-

Garmin top, nopea toimitus ja erittäin helppo asennus!

Täydellinen!

-

"Hyvä" hinta, nopea toimitus ja hyvin suojattu paketti. Reuna 1030 on alueen yläosa ja se näyttää. Siinä on tuhat ominaisuutta ja se on erittäin intuitiivinen! Navigointi on huippua!

Täydellinen

-

Nopea toimitus ja siisti! Täydellinen ja suojattu tuote. Hyvä pito, monia ominaisuuksia, hyvä suorituskyky. Käytin sitä pyöräretkellä, sinun täytyy olla perehtynyt tuotteeseen, mutta sen jälkeen kun se täyttää kaikki odotukseni. Kiitos!

Garmin 1030 -pakkaus

-

Haluan tietää, onko sillä kaikki lisävarusteet?

Garminin reuna 1030

-

Täydellinen. Vastaanotto 24h. Upea tuote! Helppo käsitellä ja niin monta eri toimintoa. Suuri näyttö minulle

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje