`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Edge 520 Plus MTB

Garmin Edge 520 Plus MTB

Garmin Edge 520 Plus MTB

Garmin Edge 520 Plus MTB

Garmin Edge 520 Plus MTB

Garmin Edge 520 Plus MTB

Garmin Edge 520 Plus MTB

Garmin Edge 520 Plus MTB

Garmin Edge 520 Plus MTB

 • Garmin Edge 520 Plus MTB
 • Garmin Edge 520 Plus MTB
 • Garmin Edge 520 Plus MTB
 • Garmin Edge 520 Plus MTB
 • Garmin Edge 520 Plus MTB
 • Garmin Edge 520 Plus MTB
 • Garmin Edge 520 Plus MTB
 • Garmin Edge 520 Plus MTB
 • Garmin Edge 520 Plus MTB
 • Garmin Edge 520 Plus MTB
 • Garmin Edge 520 Plus MTB

Garmin Edge 520 Plus MTB

Tuotekuvaus Garmin Edge 520 Plus MTB

Edistyksellinen, helppokäyttöinen GPS-pyörätietokone kilpailuun ja navigointiin

Sisältää edistyneen navigoinnin, mukaan lukien uudet ratsastushälytykset ja esiladattu Garmin-pyöräkartta, jossa on vuorotellen kääntymissuunta tien kursseille

Esiladattujen Strava Live -segmenttien avulla voit kilpailla toiseksi sekunnin kanssa edellisen parhaan tai toisen ratsastajan PR; katso reaaliaikaisia tuloksia suoraan näytöllä

Pysy yhteydessä1 LiveTrackin ja GroupTrack2: n, älykkäiden ilmoitusten, ratsastajaviestien ja Incident Detectionin avulla

Valvoo pyöräilykohtaisia VO2-maksimi- ja palautumisaikoja, kun niitä käytetään teho- ja sykesensorien kanssa

Raskaassa maastossa ajamisen mukana toimitettu Edge-kaukosäädin mahdollistaa Edgen käytön ilman, että kädet poistetaan ohjaustangosta

Akun kesto: enintään 15 tuntia3

Edge 520 Plus -sovelluksen avulla voit kouluttaa älykkäämpiä ja löytää uusia reittejä. Tässä pyöräilytietokoneessa on edistyksellinen navigointi ja haasteet, jotka on rakennettu suoraan, puhumattakaan kirkkaasta värinäytöstä, esiladatuista Strava Live -segmenteistä ja Garmin-pyöräkartasta, jossa on kierrossuunnat. Joten kun selvität vuoristopolkuja, Edge 520 Plus: lla on juuri sitä mitä tarvitset.

Edistynyt navigointi Garmin-jakson kartalla:

Edge 520 Plus on esiladattu Garmin Cycle Map -kortilla ja sisältää vuorotellen navigointi- ja navigointihälytykset, jotka ilmoittavat tulevista kierroksista. Saat ajon aikana tietoja tietoa korkeudesta. Ja tietysti se on tarpeeksi älykäs ohjaamaan sinut takaisin reittiin - tai takaisin alkuun - jos poikennut siitä tai päätät mennä kotiin aikaisin.

Edistynyt navigointi Garmin Cycle Mapin avulla

Viestit ratsastajalta ratsastajalle:

Ei ole tarvetta päästä puhelimeen tai huolehtia kaverisi ratsastajista, kun he vetävät eteenpäin tai jäävät taakse. Ratsastajaviestien avulla voit lähettää Edge 520 Plus -pyörätietokoneelta valmiiksi kirjoitettuja muistiinpanoja omaansa1. Kerro ystävillesi, jos olet kiinni muutamassa minuutissa tai jos heidän pitäisi mennä ilman sinua. Jos sinulla on tasainen rengas tai tarvitset apua, voit lähettää viestin kaverillesi, jotka ovat pariksi GroupTrackin kanssa - niin he voivat löytää sinut.

Edistynyt suorituskyvyn valvonta:

Edge 520 Plus on yhteensopiva ANT + ® -anturien kanssa, mukaan lukien nopeus, poljinnopeus ja syke. Kun lisäät sykevyötä (myydään erikseen), voit käyttää erilaisia fysiologisia tietoja. Tutustu pyöräilyyn liittyvään VO2 maxiin yhdessä palautusneuvojan kanssa, joka analysoi tietojasi ja kertoo, kuinka kauan sinun pitäisi odottaa, ennen kuin yrität toista kovaa ajaa. Tähän kytkettyyn anturien, lisävarusteiden, pyöräilytietokoneiden ja jälkikäteen analysointiin Garmin Connect ™ -yhteisöyhteisömme avulla voit seurata, miten kehosi toimii ratsastuksesta.

Muokkaa laitettasi:

Edge 520 Plus -pyörätietokoneesi on helppo muokata vapaiden sovellusten, widgetien ja tietokenttien avulla Connect IQ ™ -kaupastamme. Sovellukset, kuten AccuWeather Minutecast, ilmoittavat, kun sade pysähtyy, joten löydät aikaa ratsastaa. Erilaiset konfiguroitavat tietokentät näyttävät suosikkitilastasi yhdellä, helposti luettavalla näytöllä.

Ratsastakaa luotettavasti ja helposti:

Edge 520 Plus on yhteensopiva Varia ™ -linjan pyöräilyvälineiden laitteiden kanssa, mukaan lukien takanäkymätutka ja älypyörävalot. Yhdistämällä nämä laitteet Edge-laitteeseesi voit saada hälytyksiä - aivan Edge-näytössä - lähestymässä autoja ja auttaa kuljettajia näkemään sinut. Käytä LiveTrackia, jotta ystäväsi ja perheenjäsenesi voivat seurata reaaliaikaisen sijaintisi tai käyttää GroupTrack2: a pitämään välilehdet ratsastuskavereissasi - ja anna heidän pitää välilehdet sinussa - jos saat eron. Edge 520 Plus sisältää jopa Incident Detectioniin rakennetut ominaisuudet, jotka lähettävät sijaintisi automaattisesti hätäkontaktille, jos törmäät vaikeuksiin.

Strava Live -segmentit auttavat sinua suorittamaan:

Garmin ja Strava tuovat sinulle vielä enemmän tapoja testata rajojasi. Saat edelleen hälytyksiä segmentin alkamisesta ja päättymisestä ja pystyvät kilpailemaan omia PR- ja Strava-ystäviäsi vastaan uudelleensuunnittelemalla toiseksi vertaamalla toisiaan. Mutta nyt voit myös nähdä, miten nykyiset ponnistuksesi verrataan PR: hen, viimeisimpiin ponnisteluihisi tai ystävienne henkilökohtaisiin suosioihin. Ja lopuksi, valmiiksi ladatuilla Strava Routes Connect IQ -sovelluksilla, tähdellä merkittyjä reittejä voidaan nyt lähettää langattomasti Edge-pyöräilytietokoneeseesi, jotta voit navigoida ja kilpailla samanaikaisesti suosikkisi Strava-segmenteissä.

Strava Live -segmentit auttavat sinua suorittamaan

Best Bike Split: n henkilökohtainen kilpailupäivä:

Esiladattu Best Bike Split -sovellus antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, miten painon, tehon ja vedon muutokset voivat vaikuttaa tavoitteesi kilpailuaikaan, ja se luo täydellisen tehosuunnitelman kilpailupäivälle. Best Bike Split Race Sync -sovelluksen avulla kilpa-päivätehosuunnitelmasi ohjaa sinua parhaaseen pyöräilyyn koskaan. Yhdistä Best Bike Split -tili Edge 520 Plus -puhelimeen, ja kaikki nykyiset kilpailusuunnitelmasi ovat käytettävissäsi käsilläsi. Luo paras Bike Split -tili tänään.

Suunnittelusta suorituskykyyn TrainingPeaksilla:

TrainingPeaks Connect IQ -sovelluksen avulla voit suunnitellun harjoituksenne mukanaan jokaiselle ratsastukselle yhtä helppoa kuin Edge 520 Plus -pyörätietokoneesi kytkeminen. Esiladattu sovellus asettaa päivittäisen harjoituksen suoraan Edge-laitteeseen. Se ohjaa harjoitustasi reaaliajassa, ja siinä on intensiivisuustavoitteet ja aikaväli. Harjoituksen jälkeen synkronoi TrainingPeaksiin, jotta voit analysoida tarkasti ja mitata edistymistä kohti tavoitteitasi. Luo ilmainen TrainingPeaks-tili ja aloita ilmainen koulutusohjelma.

Suunnittelusta suorituskykyyn TrainingPeaksilla

Trailforks-sovellus:

Trailforks-sovelluksen avulla voit ladata reittikarttoja, joita voit käyttää offline-tilassa, kun menet matkalle. Trailforksin kartat sisältävät yli 80 maan polkuja, jotka sisältävät topografisia tietoja, mielenkiintoisia kohteita, lämpökarttoja, reittiolosuhteita, valokuvia, videoita ja paljon muuta. Aina kun käyt, pääset tutustumaan parhaaseen, ajantasaisimpaan tietoon, jotta voit suunnitella matkasi, löytää uusia polkuja ja nostaa ratsastuskokemusta. Nyt Garmin Edgen integroinnin avulla voit käyttää kaikkia parhaita Trailforks-kursseja ohjaustankostasi.

Tekniset tiedot:

Fyysiset mitat: 49,0 x 73,0 x 21,0 mm

Näytön koko: 35,0 x 47,0 mm; 2.3´´ diagonaali

Näytön tarkkuus: 200 x 265 pikseliä

Paino: 60 g

Akku: ladattava litiumioni

Akun kesto: enintään 15 tuntia

Vesiarvo: IPX7

Värinäyttö: kyllä

Korkean herkkyyden vastaanotin: kyllä

Kartat ja muisti:

Kyky lisätä karttoja: kyllä

Peruskartta: kyllä

Reittipisteet / suosikit / sijainnit: 200

Reitit: 100

Historia: jopa 180 tuntia

anturit:

GPS: kyllä

GLONASS: kyllä

Barometrinen korkeusmittari: kyllä

Päivittäiset älykkäät ominaisuudet

Älykkäät ilmoitukset: kyllä

Koulutus-, suunnittelu- ja analysointiominaisuudet:

Mukautettava näyttö (t): kyllä

Automaattinen tauko®: kyllä

Intervalliharjoitus: kyllä

Edistyneet harjoitukset: kyllä

Auto Lap®: kyllä

Virtual partner: kyllä

Automaattinen vieritys: kyllä

Physio TrueUp: kyllä

Juoksevat ominaisuudet:

Jalka-anturi pystyy: Kyllä (valinnainen)

Pyöräilyominaisuudet:

Kurssit: kyllä

Aika / etäisyyshälytykset (laukaisee hälytyksen, kun saavutat tavoitteen): kyllä

Garmin-kiertokartta (reititettävä pyöräilykohtainen katukartta): kyllä

Yhteensopiva Vector ™ (tehomittari): kyllä

Tehomittarin yhteensopivuus (näyttää virran tiedot yhteensopivista kolmannen osapuolen ANT + ™ -tehomittareista): Kyllä (tallentaa tietoja noin 1 sekunnissa)

Garmin Connect ™:

Garmin Connect ™ -yhteensopiva (online-yhteisö, jossa analysoit, luokitat ja jaat tietoja): kyllä

Automaattinen synkronointi (siirtää tiedot automaattisesti Garmin Connectiin): kyllä

Lisätietoja:

Yhteensopiva Varia ™ -pyörätutkan ja valojen kanssa: kyllä

Edge®-etäyhteensopivuus: kyllä

LiveTrack: kyllä

Edistynyt suorituskyvyn ja tehon analyysi, mukaan lukien uusi aikavyöhyke, FTP-seuranta, pyöräilykohtainen VO2 sekä palautus- ja pyöräilydynamiikka

Pyöräilijäprofiili yhteensopiville Turbo-kouluttajatietojen näyttöille ja ohjaukselle

Laitteen segmentin yhteensopivuus dynaamisen ja ajokilpailun harjoittamisen osalta

Käyttölämpötila: 20 ° C - + 55 ° C

Liitetyt ominaisuudet älypuhelimen kautta: kyllä

Yhteensopiva Garmin Connect ™: n ja Garmin Connect ™ Mobilen kanssa: kyllä

Yhteensopiva VIRB®-toimintakameroiden kanssa: kyllä

Integrointi Shimano Di2: n sähköiseen siirtoon: kyllä

Sääilmoitukset: kyllä

Esiladattu Garmin-pyöräilykartta: kyllä

Wi Fi® -yhteensopiva: ei

Reittisuunnittelu: ei

Reittisuunnittelija: ei

Laatikossa:

Edge 520 Plus

Maastopyöräkiinnitys

Vakioasennus

Edge-kauko-ohjain

Silikonikotelo

Lieka

Lataus / datakaapeli

Käyttöohjeet


Jos haluat tietää lisää Garmin Edge 520 Plus MTB:sta tai muista Garmin-merkkisistä tuotteista Elektroniikka kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Mittarilukema laskuri valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Garmin:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Garmin Edge 520 Plus MTB

Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje