`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Etrex 20x

Garmin Etrex 20x

Garmin Etrex 20x

  • Garmin Etrex 20x
  • Garmin Etrex 20x
  • Garmin Etrex 20x
  • Garmin Etrex 20x
  • Garmin Etrex 20x

Garmin Etrex 20x

Tuotekuvaus Garmin Etrex 20x

Joten voit ottaa ulkoilureittejä, Etrex 20x on GPS-versio, joka auttaa sinua . Tämä Garmin-tiimi on pieni laite, jolla on valmiiksi konfiguroitu reitti ja jonka avulla voit seurata reitin nopeutta, aikaa ja etäisyyttä.

Tämän laitteen näyttö on värillinen. Tärkeimpiä piirteitä ovat veden kestävyys ja putoaminen . Sen kokoonpanossa on peruskartta, joka näyttää sijaintisi, sekä sijaintisi lähellä olevat valtatiet.

Voit tallentaa kiinnostavat paikat. 3,7 gb: n muistissa tallennat kaikki haluamasi kartat . Versio toimii ilmoituksilla, jotka varoittavat kierroksista tai reitin muutoksista, kun reitti on suunniteltu Basecampin kautta. Ohjelmisto erottuu helppokäyttöisyydestään.

2,2 tuuman kristallinkirkas värinäyttö


Esiladatut Länsi-Euroopassa Garmin TopoActive tummennetut helpotus


Korkea herkkyys, GPS-vastaanotin HotFix® ja GLONASS tuki


4GB sisäinen muisti. Laajenna pidemmälle microSD ™ -kortti (ei mukana).


Worldwide peruskartta jossa tummennetut helpotus


eTrex 20x on meidän päivitetty versio suositusta eTrex 20, tiiviimmän näytön resoluutio ja laajennettu sisäinen muisti pitää enemmän karttoja. Esiladattuna Garmin TopoActive kartta tukee ja edistää erilaisia ​​ulkoilma-aktiviteetteja, kuten patikointia, geocaching, pyöräily, vuorikiipeily ja kalastus. eTrex 20x on parannettu ominaisuuksia verrattuna eTrex 20, säilyttäen sen helppokäyttöisyys, edullisuus ja legendaarinen kestävyys.


Katso Way:

eTrex 20x on parannettu 2,2 tuuman, 65K väriä, auringonvalossa luettava näyttö. Kestävä ja vedenpitävä, eTrex 20x on rakennettu kestämään elementtejä. Se on päivitetty käyttöliittymä vielä säilyttää sitkeys kestää pölyä, likaa, kosteutta tai vettä.


Go Anywhere:

Sopivaksi eTrex 20x lähes mistä tahansa, käyttäen joukko yhteensopivien kiinnikkeet. Käytä auto mount valmiudet ja City Navigator NT® kartoilla vuorotellen puolestaan ​​ajo, tai karu mount pyörä tai quad. Voit jopa mount vene kalastukseen ja purjehdus matkoja.


Go Global:

ETrex-sarjan voi seurata sekä GPS- ja GLONASS-satelliitit samalla - se on kyky lukita edelleen 24 enemmän satelliitteja kuin pelkällä GPS. Mikä parasta, aikaa kuluu "lukittua" asentoon on (keskimäärin) 20% nopeampi kuin GPS yksin. Sen erittäin herkkä EGNOS yhteensopiva GPS-vastaanotin HotFix satelliitti ennustaminen, eTrex paikantaa sijaintisi nopeasti ja tarkasti ja säilyttää GPS sijainti kovassakin kansi ja syviä laaksoja.


Esiladattu Garmin TopoActive Map:

eTrex 20x sisältää valmiiksi uuden Garmin TopoActive kartta Länsi-Euroopassa, erinomainen lähtöpiste ensimmäinen harrastuksesta GPS. Kartta antaa tarvittaessa hyödyllistä tietoa toiminnasta, kuten patikointiin ja pyöräilyyn, sen reititettävissä ja näyttää korkeuseroja *. Garmin TopoActive Länsi-Eurooppa kattaa seuraavat 23 maata: Andorra, Itävalta, Belgia, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Islanti, Irlanti, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Portugali, San Marino, Espanja, Ruotsi , Sveitsi, Iso-Britannia, Vatikaanissa.


Käytä microSD ™ -korttipaikka ladata muita kehittyneitä maps - kuten Topo karttoja, BlueChart® g2- merikarttoja tai kaupungin Navigator® NT karttoja. eTrex 20x tukee myös BirdsEye Satelliittikuvat (vaatii tilauksen), lataa ja integroida karttoja.


Etsi Fun:

eTrex 20x tukee paperitonta geocaching GPX tiedostoja loputon geokätköilyyn seikkailuja. Vain vierailla Geocaching.com ladata geokätköjä suoraan laitteeseen, sitten alkaa metsästämään kätköjä! eTrex 20x tallentaa kaikki keskeiset tiedot, kuten sijainti, maaston, vaikeustason, vinkit ja kuvaukset. Menemällä paperiton, youre ei vain auttaa ympäristöä, mutta myös välttää vaivautua manuaalisesti syöttämällä co koordinaatit.


Suunnitella seuraavaa matkaa:

Ohjaa seuraavaan seikkailuun BaseCamp ™. Vapaa, matkan suunnittelu ohjelmiston avulla voit katsella ja järjestää karttoja, reittejä ja enemmän, ja jopa luoda Garmin Adventures jakaa ystävien, perheen tai muiden tutkimusmatkailijat. BaseCamp näyttää topografinen kartta tiedot 2D- tai 3D-tietokoneen näytöllä, samoin kuin suuri joukko satelliittikuvia kun pariksi BirdsEye Satellite Imagery tilaus.


Tekniset tiedot:


Fyysiset mitat: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm


Näytön koko, L x K: 3,5 x 4,4 cm; 5.6 cm diag


Näytön resoluutio, LxK: 240 x 320 pikseliä


Näytön tyyppi: 2.2 "transflektiivinen, 65k värin TFT


Paino: 141,7 g paristojen kanssa


Akku: 2 AA-paristoa (ei sisälly); NiMH tai Lithium suositeltu


Akun kesto: Jopa 25 tuntia


Vesi luokitus: IPX7


Korkea herkkyys vastaanotin: Kyllä


Liitäntä: USB


Kamera: Ei


Yleiskartan: Kyllä


Preloaded kartat: Kyllä Garmin TopoActive kartta Länsi-Euroopassa


Mahdollisuus lisätä karttoja: kyllä


Sisäänrakennettu muisti: 3,7 GB lukien esiladattuja karttoja


Hyväksyy muistikortteja: microSD ™ -kortti (ei sisälly)


Custom POI (kyky lisätä muita kiinnostavia kohteita): Kyllä


Reittipisteet / suosikit / sijainnit: 2000


Reitit: 200


Jälkilokin: 10000 pistettä, 200 tallennetut jäljet


Automaattinen reititys (käännös käännökseltä reititys tiellä): Kyllä (lisävarusteena kartoitus yksityiskohtaisia ​​tiet)


Geokätköily ystävällinen: Kyllä (paperiton)


Custom kartat yhteensopiva: Kyllä


Aurinko ja kuu tiedot: kyllä


Tide taulukot: Kyllä (lisävarusteena Bluechart)


Ala laskenta: Kyllä


Kuva katseluohjelma: Kyllä


Garmin Connect ™ -yhteensopiva (online-yhteisö, jossa voit analysoida, kategorisoida ja jakaa tietoja): KylläRuutuun:

eTrex 20x

USB-kaapeli

Dokumentointi


Aiotko hankkia itsellesi suositun Garmin Etrex 20x:n? Kaikki Garmin-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Garmin Etrex 20x jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman pyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Manuaali

Ominaisuudet Garmin Etrex 20x

Ominaisuudet
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (35)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin hyvä vaihtoehto

-

Vaikka se oli yli 2 päivää, oli erittäin kätevää vastaanottaa se kotona ja erittäin edulliseen hintaan. Suosittelen sitä.

Etrex 20x

-

Tulin hyvin pakatuksi ja ajoissa sen jälkeen, kun käytit sitä muutaman kerran, voin rehellisesti sanoa, että se on paras työni, jota käytän sen asentamiseksi polkupyörän kahvan baareihin. huolissaan siitä, että hävisit loistavan paketin

Erittäin hyvä 7

-

Nopea ja täydellinen toimitus ilman negatiivisia viitteitä. Laitteiden osalta on erittäin hyvä, monipuolinen, avaa jokaisen luovuus reittien, reittien ja reittipisteiden luomisessa. Suosittelen sitä.

Epäilyksiä

-

Pidän todella kalastuksesta, ihmettelen, onko tämä GPS mukana myös merikartalla! Näytetään saaret, syvyys jne.

Erinomainen yksikkö

-

Saapui nopeasti ja hyvin pakattuina. Tämä korvaa 5-vuotiaan DAKOTA 10 -mallin. Näyttää siltä, että se on toistaiseksi nopeampi ja tarkempi. Täytyy tottua joystickiin kosketukseen kosketusnäytöstä, mutta BUT jatkaa.

Erittäin hyvä tuote.

-

Tuote saapui ajoissa, hyvin pakattu. Aloittaminen helposti (valitse vain haluamasi sivut). Suunnittele muistikortti, jos haluat lisätä kortteja. Hyväksyy Openstreatmap-kortit. Alkuperäinen kortti voidaan poistaa sisäisen muistin tilaa varten. Mielenkiintoinen työkalu geocaching-harrastajille, retkeilijöille, pyöräilijöille jne.

Korvaa etrex-legendani hcx

-

Hyvä vastine rahalle! Joitakin puutteita: Kartan mittakaavamuutos on paljon nopeampi Etrex Legendissä (samanlaisilla kortin asetuksilla). Yhteys tietokoneeseen Garmin Expressin kautta on liian pitkä.

Erittäin kevyt ja kompakti

-

Kompakti, vedenpitävä, teho 2AA, gps-glonass, laajennettava muisti (microsd), laadukkuus.

Aloittaminen

-

Ensimmäinen vaellus GPS, jonka ostaisin. Erittäin hyvät laitteet, sääli, että tietueet eivät ole selkeämpiä. Ei eroa levyjen 10x, 20x ja 30x välillä, menetät vähän. Sinun on laitettava nenänne ennen kuin käytät sitä vaelluksille. Muuten erittäin oikein. Trekkinn-materiaalille, joka on hyvin vastaan ​​ajoissa ja hyvin suojattu, ei valitettavasti ole mitään.

Komentot italiaksi ???

-

etrex 20x: n kytkeminen päälle tulee näyttöön, jossa on useita kieliä, mukaan lukien italialainen, mutta en voi valita sitä, miksi?

asiantuntijamme vastaavat

Kyllä, voit valita italialaisen kielen asetusvalikosta.
Terveiset.

Erinomainen tuote

-

Suuri tuote & Olen erittäin vaikuttunut Länsi-Eurooppa-kartasta, joka tulee esiasennettuna. Se on yksityiskohtaisempi kuin odotin ja se sisältää julkisia polkuja maaseudulla. Hyvä geokätkö. Kiitos.

Garmin etrex 20x

-

Ohjainta on hyvin herkkä. Plenochka ruudulla. yhteistä korttia täynnä. Täytä lyhyt ohje ja takuukortti.

Erinomainen tuote

-

Tuote tuli hieman myöhässä, mutta se ylitti odotukseni. Rakasti eTrex 20 ja pakkaus. Olisi ehdottomasti tilata lisää tavaraa sivustosta. Suuri työ kaverit ja kiitos tuotteen.

Odotan

-

Tilattu eTrex 20, innolla lähes kuukauden, kun tulevat heti kun kyseessä ennen kuin se oli 30 mallia anteeksi rikki.

Etrex 10 tai 20 etrex

-

hyvä Hei, olen kiinnostunut eTrex, mutta minulla on joitakin epäilyksiä: 1.¿ Tämä viittaus järjestelmää käytetään? eli käyttää American satélie (WGS84), Euroopan (ETRS89) seisoo 2.¿ voin voin merkitä sijainnin UTM koordinaatit? 3. Kuinka monta prosenttia virhe suhteen asentoon? 4. Tuo esiasennettuja karttoja? eli Olisin noutamista? Toivottavasti podais vastata kysymyksiini, tervehdys

asiantuntijamme vastaavat

Hei, 1- GPS voi lukea Euroopan ja amerikkalainen järjestelmä (WGS84) ja (ETRS89). 2-Voit käyttää "UTM" koordinaatit se. 3- GPS tarkkuus riippuu paikasta, mutta selkeä taivas, on noin 6/10 metriä. kiitos

Suuri tuotteet

-

suuri hinta

Suuri tuotteet

-

suuri hinta

Suuri tuotteet

-

suuri hinta

Suuri tuotteet

-

suuri hinta

Suuri tuotteet

-

suuri hinta

Loistava

-

Se toimii hyvin, se näyttää hyvältä vaikka ei aurinkoa. Käytämme sitä usein ja olemme iloisia. suositeltava

Suuri tuotteet

-

suuri hinta

Muistikortti

-

Hei, sai paketit ajoissa ja pakkaus suojaa sitä iskuilta. Suuri tuote. On kuitenkin syytä muuttaa muistikorttia, jonka vähän kapasiteettia tallentaa jälkiä eri reittejä.

Garmin etrex 20 x

-

Ostin tämän tuotteen antaa sen pojalleni, joka on tyytyväinen. Olen soddisfatissimo vakavuutta sivuston, olivat vaaleat ja nopeasti. asoolutamente suositella.

Pyydä lisätietoja ennen ostoa

-

Käyttö sivuston käsin on Englanti. Kai se esiintyy myös ranskaksi, kiitos vastauksesta. Cdlt

asiantuntijamme vastaavat

Täsmälleen, manuaalinen on myös ranskaksi. kiitos

Suuri tuotteet

-

suuri hinta

Jäljittäminen reitti

-

N Iltaa vaikkei ole käytetty gps Haluan tietää, voinko tallentaa liikenteen väylä suolla

asiantuntijamme vastaavat

Jos näin on, GPS-laite tallentaa laitteen asennon sekunnin välein. Voit siis käyttää sitä kävely, pyöräily, purjehdus, jne. Jos signaali on hyvä. Vilpittömästi.

Garmin etrex 20x

-

Laite toimitetaan ajallaan ja johdonmukainen kuvaus myyjän. Hyvä GPS maastopyöräilyyn, edellyttäen ladata sopivan kartan, joka toimitetaan alkuperä ei ole riittävän tarkkoja. Ranskassa, seuraava vapaa kortti toimii hyvin: Kaksi valo http://www.freizeitkarte-osm.de/garmin/en/france.html pahoittelee: 1. seurantaan rata ei ole "osoitus seuraavan reittipisteen, niin tämä on annettavissa useimmat sovellukset ratsastaa älypuhelin. Kuitenkin käyttää, se ei ole liian rankaisematta. 2. määritelmä näyttö on hieman tiukka. Lopulta, ja ostoksien Trekkinn, rahalle on erittäin hyvä.

Täydellinen

-

Minun täytyy ostaa 20 x eTrex erityisesti geokätköily! hyvää vastinetta rahalle. ei hätää

Mount tii

-

Olen juuri tilannut Garmin eTrex 20x päässä Trekkinn, olen neuvonut se on erinomainen gps pyöräily. Kiitos.

Polkupyöräteline

-

Onko polkupyörätelineeseen?. Muuten, mitä on myynnissä?

asiantuntijamme vastaavat

Huomenta, ei sisällä polkupyörä tukea. terveiset

Hyvä gps!

-

Kahva yhdellä kädellä, odotetaan eTrex30. Se oli enemmän hyvä jos on Japanin kielen.

Non-viallisen tuotteen

-

Olen erittäin tyytyväinen.

Etrex 20x gps teidän viite: (114834)

-

Onko tämä tuote uusi tai kunnostettu?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, vahvistamme, että kaikki tuotteet myymme 100% uusia. RGDS

Neuvoston gps pyörä

-

Olisin sinä neuvoa eTrex 20 x polkupyörän Haluan ostaa GPS

asiantuntijamme vastaavat

Eduardo Huomenta, kiitos paljon yhteydenotostasi! Jos et mene muiden maastopyörä suosittelemme Garmin eTrex 20x. Jos kuitenkin paras tie pyörä on Garmin Edge 810. Trekkin löydät molemmat mallit: www.trekkinn.com/montana/garmin-etrex-20x-orange/17861/p www.trekkinn.com/montana/garmin -Edge-810-musta / 56015 / p? q = reuna% 20810 Jos tarvitset apua ostaa, ota meihin yhteyttä! tervehdys

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje