up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Garmin
360

Garmin ETrex Touch 35 GPS

Garmin ETrex Touch 35 GPS

Garmin ETrex Touch 35 GPS

Garmin ETrex Touch 35 GPS

plus
  • 360Garmin ETrex Touch 35 GPS
  • Play videoGarmin ETrex Touch 35 GPS
  • Garmin ETrex Touch 35 GPS
  • Garmin ETrex Touch 35 GPS
  • Garmin ETrex Touch 35 GPS
  • Garmin ETrex Touch 35 GPS

Garmin ETrex Touch 35 GPS

Tuotekuvaus Garmin ETrex Touch 35 GPS

ETrex Touch 35 GPS on Garminin luoma laite, jolla voit seurata suosikkiurheilulajiasi . Pyöräily, vaellus tai vuorikiipeily ovat osa niistä aloista, joissa tämä tiimi toimii kunnolla, mikä erottuu sen rakenteesta ja vastustuksesta.

Jotkut sisäiset tekniset yksityiskohdat ovat 3-akselinen elektroninen kompassi, korkeusmittari ja profiilit, jotka mahdollistavat joidenkin toimintojen , kuten kellon, kalenterin, auringonnousun ja auringonlaskuaikojen, sekä eri näyttöjen henkilökohtaistamisen. Laitteen tallennuskapasiteetti on 8 Gt.

Käyttämällä laitetta löydät reittiohjeiden tarkkuuden, GPS- ja Clonass-ohjelmiston avulla saavutat nopeasti etsimäsi sijainnin . Lisäksi se on yhteensopiva ANT +- ja nopeusantureiden kanssa. Se on asentanut TopoActive-kartan, joka sisältää 46 maan karttoja, jotka päivitetään ilmaiseksi. Se pystyy tallentamaan yli 10 000 pistettä ja 200 kappaletta, rajaa, jota voidaan laajentaa microSD-muistilla. LiveTrack-ohjelman asennus auttaa sukulaisia seuraamaan elämäänsä ja ohjaamaan saavutuksiasi. eTrex Touch 35 on uusi perheen navigaattori ulkoiluun ja alppihiihtäjiin, joka sopii kaikille, jotka haluavat polttaa varpaitaan suuriin ulkouksiin rennosta pyöräilijästä ja retkeilijöistä geokätkökseen aloittelijoille ja hillwalkereille.

eTrex on ollut maailman suosituin ja menestyksekäs vapaa-ajan GPS-sarja viimeisten 15 vuoden ajan. eTrex Touch 35 on sen uusin jäsen, joka on nyt helpompaa ja kätevämpää kuin koskaan. Lisäkorkeusmittarin avulla se tukee alppien toimintaa, kuten vuorikiipeilyä ja maastopyöräilyä. Siinä on valmiiksi asennettuja TopoActive Europe -karttoja ja optimoituja aktiviteettiprofiileja erilaisiin virkistystoimintoihin, unohtamatta 250 000 geokätköä loputtomiin hauskoihin ulkoiluihin. Kun äly-ilmoitukset ovat suoraan laitteellasi älypuhelimestasi1, voit pysyä yhteydessä, kun olet liikkeellä. Jotta saisit helpommin päästä, pyöräilynarra on mukana laatikossa. Tule sinne ja pidä hauskaa perheen kanssa! eTrex opastaa sinua jokaisella askeleella.

TIEDOT:

Pariston tyyppi: 2 AA-paristoa (alkalinen, NiMH, litium tai ladattu NiMH)

Akun käyttöikä: jopa 16 tuntia.

Käyttölämpötila-alue: 20 ° C - 70 ° C (4 ° F - 158 ° F)

Radiotaajuus / protokolla: 2,4 GHz: n ANT + ® -tekniikka / Bluetooth® Smart -laite

Vedenkorkeus: IEC 60529 IPX7 *

Compass safe distance: 30 cm (11,8 tuumaa)

Garminin perheen navigaattori, joka on helppokäyttöinen ja helppokäyttöinen, kosketusnäyttö, korkeusmittari ja esiladattuja TopoActive Europe -karttoja

Optimoidaan useita toimintoja varten? vain valitse ja mene!

Esiladattu Garmin TopoActive Europe -karttojen avulla

Pyöräilyasennus mukana

Kirkas 2,6? värillinen kapasitiivinen kosketusnäyttö

Barometrinen korkeusmittari ja 3 akselin kallistus kompensoitu kompassi

Lataa virkistysraitoja ja reittejä seuraamaan

Paperiton geokätkö, jossa 250 k valmiita välimuistit

ANT + anturituki ja älypuhelimen ilmoitukset

Löydä tapaasi helposti

eTrex Touch toimii kuten satelliittinavigaattorissa, mutta siinä on karttoja ja ominaisuuksia, jotka on erityisesti suunniteltu navigointiin virkistystoiminnan, kuten pyöräilyn ja retkeilyn aikana. Onko sinulla erityinen kohde mielessä tai haluat vain tallentaa aktiviteettisi jakamaan myöhemmin, eTrex Touch antaa sinulle vapauden tutkia luottamus. Voit jopa löytää ja ladata muita toimintoja, jotka ovat valmiit Garmin Connect- ja Garmin Adventures -ohjelmissa, tai jakaa omia yhteisöllesi.

Helppokäyttöisellä kosketusnäytöllä lapset saavat myös mennä. Kosketa ja mene, sillä hetki vie sinut! Aktiviteettiprofiilit antavat sinulle välittömän pääsyn räätälöityihin profiileihin, kuten vaellukseen, pyöräilyyn ja geokätköilyyn, joten olette kaikki päättäneet valitsemastasi aktiviteeteista kaiken mitä tarvitset sormenpäilläsi. Voit keskittyä nauttimaan suuresta ulkona ja nauttia hauskaa perheesi kanssa? tietäen, että olet turvallisissa käsissä.

Kaikki valmiina ja ajautuvat

eTrex Touch ei pidä kukaan takaisin, se on kaikkea mitä tarvitset päästäkseen sinne ja kokea ulkona kaikissa mahdollisuuksissa. Sen lisäksi, että se on suunniteltu parantamaan aktiviteettia joka päivä, mutta se on täysin valmis ottamaan sen suoraan ulos laatikosta ja menemään.

Mukana pyöräilykotelo eTrex Touch on erityisen houkutteleva virkistyspyöräilijöille, jotka voivat helposti kiinnittää laitteen ohjaustelineisiin.

Laite ladataan valmiiksi Garmin TopoActive Europe -karttojen kautta 46 maassa. Kytke laite, kytke GPS ja käynnistä navigointi. Ja karttoja voi päivittää ilman lisäkustannuksia. Suuri 8 Gt: n sisäinen muisti ja microSD-korttipaikka tarjoavat runsaasti tilaa lisää kartoitusta, haluatko parantaa sitä kehittyneillä topo-karttoilla tai merikarttoilla.

Sukella geokätkentään

Koe upea GPS-aarteenmetsästys geokätkö. ETrex Touchin avulla geokätköily on kaikkien kannalta kätevä, paperittomien geokätkemäärien, luokkien ja viimeisimpien lokien tallentaminen suoraan laitteeseen ei tarvitse tulostaa mitään.

eTrex Touch 35: ssä on sähköinen kompassi, joka näyttää suunnan määränpäähän, vaikka sinä pysyt seisomaan, mikä helpottaa paljon geokätkentätaistelujen lyhyiden taukojen aikana.

Aloittelijoille eTrex Touch pitää 250 000 suurta geokätköä sopivaksi uusille geokätköille? auttaa sinua tottua koko konseptin. Kaikki geokätkö ovat geocaching.com, maailman suurin geokätkentäalusta.

Seikkailut paljastettiin ja jaettiin

Don? T on erityinen määräpaikka tai reitti mielessä? Etsi suositeltavia seikkailuja Garmin Connect- tai Garmin Adventures -ominaisuuksissa ja näe reittejä ja geokätköjä, jotka muut ovat valmiit. Lataa sitten ne eTrex Touch valmiiksi seuraavaan seikkailuun. Voit myös luoda ja muokata täysin uuden reitin ladataksesi laitteeseen.

Haluatko tallentaa ja elää tuoreen seikkailun? eTrex Touch -tietueita, joissa olet ollut, jotta voit ladata reittejä Garmin Connect- tai Garmin Adventures -ominaisuuksiin ja toivottaa heidät uudelleen aina kun haluat. Garmin Connect ja Garmin Adventures ovat ilmaisia, ja voit jakaa virkistyskalenterisi ystävien ja perheen kanssa.

Rock solid eTrex -laatu

eTrex Touch on uusin tuote kuuluisasta eTrex GPS -kämmenlaitteesta. Näitä tuotteita on käytetty menestyksekkäästi ympäri maapalloa, jäädytystankista afrikkalaisten aavikoiden lämpöön ja kosteisiin Etelä-Amerikan viidakoihin. eTrex on oppinut kaikki maastot ja eTrex Touch tarjoaa saman sitkeyden ja kestävyyden.

eTrex Touch tukee GPS: ää ja GLONASSia, mikä antaa sinulle kaksi satelliittijärjestelmää, nopeuttaa ja parantaa tarkkuutta haastavissa ympäristöissä. Anna eTrex tehdä kaikki kovaa työtä sinulle? vain tarkista todellinen sijainti ja noudata ohjeita. eTrex 35 lisää myös barometrisen korkeusmittarin sekaan, turvallisempaan navigointiin alppiympäristöissä ja tarkkojen korkeusdatan.

Laite on täysin karu, IPX7 on vesitiivis ja siinä on naarmuuntumaton näyttö. Pitkä 16 tunnin akunkesto ja kentällä vaihdettavat standardi AA-paristot takaavat joustavuuden, kun olet liikkeellä.

eTrex Touch tarjoaa myös kaikki klassiset eTrex-ominaisuudet, kuten metsästys- ja kalastustiedot, urheilukellon, aurinko- ja kuun kalenterin, auringonnousun ja auringonlaskujen tiedot sekä paljon muuta.

Kompakti ja monipuolinen kumppani

Kätevä laite sopii helposti taskuun tai ohjaustangolle. Se on myös suunniteltu sellaiseksi, että lapset voivat helposti käsitellä sitä. Selkäosan kiinnitysjärjestelmän avulla eTrex Touch voidaan asentaa melkein mihin tahansa veneiden, autojen, repun jne. Erikoisvarusteisiin.

Pysyä yhteydessä

eTrex Touch 35: n avulla voit jakaa reittipisteitä, kappaleita, reittejä ja geokätköjä langattomasti yksikön kautta yksiköiden jakamiseen yhteensopivien Garmin-laitteiden kanssa. Älykkään ilmoitusominaisuuden avulla et koskaan menetä tekstiä, sähköpostia tai ilmoitusta yhteensopivasta älypuhelimesta *, ellet halua. Voit myös käyttää eTrex Touch 35 -kaukosäädintä VIRB® XE-, VIRB X- ja VIRB Elite -kamerakameroille.

eTrex Touch 35 tukee myös Live Track -ohjelmaa, jonka avulla ystäväsi ja perheesi voivat seurata toimintaansa reaaliajassa. Kutsu seuraajia sähköpostin tai sosiaalisen median avulla seuraamaan toimintaa ja sijaintia Garmin Connectissa.

Fyysinen ja suorituskyky

Fyysiset mitat 5,8 x 10,2 x 3,3 cm

Näytön koko, WxH 3,6 x 5,5 cm

Näytön resoluutio, WxH 160 x 240 pikseliä

Näyttötyyppi 2,6 "65K värin TFT

Kosketusnäyttö

Paino 159 g paristoineen

Akku 2 AA-paristoa (ei sisälly toimitukseen); NiMH tai litium suositellaan

Akun käyttöikä jopa 16 tuntia

Veden määrä IPX7

Erittäin herkkä vastaanotin

Liitäntä USB

Kameranro

Barometrinen korkeusmittari

Elektroninen kompassi

Yksikkö siirtää yksikköä (jakaa tietoja langattomasti vastaavien yksiköiden kanssa)

Kartat ja muisti

peruskartta

Esiladatut kartat Kyllä Garmin TopoActive kartta Euroopasta

Mahdollisuus lisätä karttoja

Sisäänrakennettu muisti 8 Gt

Hyväksyy datakortit microSD? kortti (ei sisälly hintaan)

Mukautetut POI-kohteet (mahdollisuus lisätä muita kiinnostavia kohteita)

Reittipisteet / suosikit / sijainnit 4000

Reitit 200

Jälkiloki 10 000 pistettä, 200 tallennettua raitaa

Ulko-ominaisuudet

Automaattinen reititys (käännä käännöksellä reititys teillä) Kyllä (lisätietojen kartoitus yksityiskohtaisilla teillä)

Geocaching friendly Kyllä (Paperiton)

Mukautetut kartat ovat yhteensopivia

Auringon ja kuun tiedot

Tide-taulukot Kyllä (lisävarusteena saatava Bluechart)

Alueen laskenta

Kuvankatseluohjelma

Garmin Connect?

Garmin Connect? yhteensopiva (verkkoyhteisö, jossa analysoit, luokittele ja jaa tietoja)

lisä-

Älykkäät ilmoitukset: Kyllä

Live-seuranta: Kyllä (Garmin Connectin kanssa? Mobile)

Laatikossa

eTrex Touch 35

Ohjaustanko

USB kaapeli

Dokumentointi


Tilaa Garmin:n tuotteet, kuten ETrex Touch 35 GPS, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu bikeinn:aan, omaan pyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Garmin ETrex Touch 35 GPS jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Garmin ETrex Touch 35 GPS

Väri
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Ominaisuudet

Asiakasarvostelut ja kysymykset (16)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Etrex35

-

Loistava tuote, liian huono, että vaikka maksoin enemmän löytääksesi sen jouluna, 29. joulukuuta saapui.

Garmin touch 35

-

Hyvä tuote, edulliseen hintaan. Sitä on helppo käyttää ja sen autonomia on hyvä AA-paristoille.

Super gps

-

Erinomainen tuote, valtava lokalisointitarkkuus: keskimäärin 3 m! Käytä jonkin aikaa henkilökohtaisten asetusten säätämiseen. Neuvo: - asenna micro SD-kortti (enintään 32 Gt), jotta voit asentaa jäljet ja reitit lukuun ottamatta puhelimen muistiin esiasennettuja karttoja. - Käytä ladattavia NiMH-akkuja. (Autoille löytyy jopa 12 V: n pistokkeella varustettuja akkulatureita) Hyvää matkaa:>)

Etrex 35 kosketus

-

Kätevä kompakti retkeily-GPS, jossa on monia mahdollisuuksia kilpailukykyiseen hintaan. Voit myös käyttää SD-korttia sijoittamaan omat ilmaiset karttasi esimerkiksi Openfietsmapiin ja Garmin Connectin kautta.

Etrex 35 touch

-

Erinomainen tuote suosituimpiin urheilulajeihini: maastohiihtoon, skialpiin ja MTB: hen. Pieni ja kompakti. Kun oikeat kartat on asennettu, voit mennä minne tahansa pelkäämättä eksymistä. Intuitiivinen ja kohtuullisen helppo käyttää.

Turistinavigaattori

-

Turistinavigaattori. Suuri plus on kosketusnäyttö, jonka avulla voit helposti lähentää, poistaa, liikkua kartalla.

Super-laite

-

Helppokäyttöinen - intuitiivinen ja täsmällinen - 16 tunnin kestävällä itsenäisyydellä, joka vaatii latauksen yöllä bivouacissa

Etrex35

-

Erinomainen tuote, helppo ja tarkka. Erittäin helppokäyttöinen ja erinomainen luettavuus.

Nikkeli

-

En tiennyt, mutta en ole pettynyt, asennetulla kortilla ei ole vähän yksityiskohtia. Olen iloinen siitä, että olen hyvin reitin etäisyys, että onnea tällä hetkellä Kiitos

Hyvä tuote

-

Erittäin hyvä tuote ja pelaaminen oikean kartan löytämiseksi Joissakin sivustoissa on 1/250000 ja enemmän yhteensopivia ja ilmaisia karttoja

Hyvän gps-

-

Hyvä tuote, erittäin luotettava joka tekee erittäin hyvää työtä. Suosittelen.

Hyvä kohde

-

Helppo lukea näytön, ilman valitusta. Haluan ostaa toinen single.

Garmin etrex 35 kosketus

-

Hyvä akku jos rajoittaa minimiin vaihtoehtoja pitkään retki. D'origines upotettu levyt puuttuu yksityiskohtia, varmasti al'Europe vaan ennen kaikkea tällainen tuote mitä etsimme juuri yksityiskohtia paikka. Kuitenkin talteen jälkiä netissä, olen todella nauttinut itse. Yksityiskohtaiset Ranskan kartta Luulen aion nauttia. Suosittelen sitä.

Helppo ja tarkka

-

Suuri valikkoon, tarkka ja helppokäyttöinen. Pitkäkestoinen akku oikeilla asetuksilla.

Etrex35

-

Com sempre un nahkansa preu competitiu on Tradeinn. 35 on GPS L'eTrex mitä etsit. i i molt petit toiminnallinen lleuger.

Erinomainen

-

hyvin yksinkertainen ja tarkka tuote

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up