`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin EXTerior Bike Mount 310XT/910XT

Garmin EXTerior Bike Mount 310XT/910XT

  • Garmin EXTerior Bike Mount 310XT/910XT
  • Garmin EXTerior Bike Mount 310XT/910XT
  • Garmin EXTerior Bike Mount 310XT/910XT

Garmin EXTerior Bike Mount 310XT/910XT

Tuotekuvaus Garmin EXTerior Bike Mount 310XT/910XT

Laita sinun ja tiedot ennen pakkausta tämän uuden edessä pyöräpidikkeen.


Tämän telineen avulla voit hyödyntää kaikkia vankkaa tietoa, että Edge ® tarjoaa vaarantamatta ratsastaa. Edge on pois edessäsi helpompaa, heads up paikannus ja turvallisuuden lisäämiseksi.


Käytä Forerunner 910XT tai 310XT kanssa pikalukitus (myydään erikseen) koulutukseen? Voit käyttää niitä tämän vuoren, too.


Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on poistaa ruuvia pohjasta, käännä sisempi Mount ja aseta ruuvit ja kellosi asentaa oikein päin ohjaustangon.


bikeinn:stä, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Garmin EXTerior Bike Mount 310XT/910XT tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Garmin:n tuotteita, kuten EXTerior Bike Mount 310XT/910XT, kuten Elektroniikka kategoriasta pyöräily verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen pyöräily varusteisiin ja tsekkaa myös Garmin EXTerior Bike Mount 310XT/910XT:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Garmin EXTerior Bike Mount 310XT/910XT

Alakategoriat
Valon asema
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin onnellinen

-

Juuri mitä tarvitsin. Kiitos

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje