`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Forerunner 935 Tri Pack

Garmin Forerunner 935 Tri Pack

Garmin Forerunner 935 Tri Pack

Garmin Forerunner 935 Tri Pack

Garmin Forerunner 935 Tri Pack

Garmin Forerunner 935 Tri Pack

Garmin Forerunner 935 Tri Pack

Garmin Forerunner 935 Tri Pack

  • Garmin Forerunner 935 Tri Pack
  • Garmin Forerunner 935 Tri Pack
  • Garmin Forerunner 935 Tri Pack
  • Garmin Forerunner 935 Tri Pack
  • Garmin Forerunner 935 Tri Pack
  • Garmin Forerunner 935 Tri Pack
  • Garmin Forerunner 935 Tri Pack
  • Garmin Forerunner 935 Tri Pack
  • Garmin Forerunner 935 Tri Pack
  • Garmin Forerunner 935 Tri Pack

Garmin Forerunner 935 Tri Pack

Tuotekuvaus Garmin Forerunner 935 Tri Pack

Yksi urheilukelloista, joita löydät erityisesti juoksun ajaksi, on Forerunner 935 Tri Pack . Tämä kuntokappale on suunniteltu päivittäiseen käyttöön sen monipuolisten toimintojen ja laitteiston ansiosta, mukaan lukien sykemittari, joka mittaa sydämen sykettä ranteessa.

Tämän mallin rakenne on varustettu 1,2 tuuman värinäytöllä, jonka resoluutio on 240 x 240 pikseliä . Sekä hihna että runko on valmistettu muovista, materiaali voi mukavasti harjoittaa vesiaktiivisuutta. Bändien tapauksessa sillä on mahdollisuus vaihtaa toisiaan. Tämän laitteen kokoonpano tapahtuu metallinappien avulla, jotka sijaitsevat oikealla ja vasemmalla puolella, mikä mahdollistaa helpon käsittelyn.

Tämän laitteen mitat ovat 47 x 47 x 13,9 mm ja sen paino on 49 grammaa . Forerruner 735 X -mallin osalta sen ulkonäköä pidetään suurempana. Kellossa on kompassi, gyroskooppi, lämpömittari, korkeusmittari ja GPS, jotka edistävät sen ainutlaatuisia toimintoja. Jotkin sen tarjoamat lisäominaisuudet ovat WiFi- ja Bluetooth-yhteydet sekä synkronointi Garmin Connectin maksupalvelun kanssa.

Premium GPS-ajo / triathlon-katselu rannekkeeseen perustuvalla sykkeellä¹

Tarjoaa edistyksellisiä käynnissä olevia ja monikäyttöisiä ominaisuuksia mukavassa katsomassa, jota voit käyttää koko päivän ajan ja painaa vain 49 grammaa

Antaa korkeusmuutoksia sisäänrakennetulla barometrillä; korkeusmittarin ja sähköisen kompassin avulla voit pitää laakerit

Arvioi harjoittelutilastasi, mikä osoittaa, oletko alittanut työharjoittelua tai ylilataa sitä ja tarjoaa lisää suorituskyvyn seurantaominaisuuksia

Tarjoaa kehittynyttä dynamiikkaa² juoksemiseen, pyöräilyyn ja uintiin, mukaan lukien maadoitusajan tasapaino, harjoituspituus ja paljon muuta

Akun käyttöikä: jopa 2 viikkoa katselutilassa, jopa 24 tuntia GPS-tilassa, jopa 50 tuntia UltraTracissa? (ranteenpohjaisella sykkeellä) tai jopa 60 tuntia UltraTracilla? tila (ilman rannepohjaista sykettä)

Kuka huolehtii, että Forerunner 935 antaa sinulle runsaasti tietoja, kuten dynamiikkaa, rannepohjaista sykettä, koulutustilaa, FTP: tä ja VO2 maxia? Oma urheilullinen, kuten sinä, joka on valmis voittamaan eilen. Tämä huippuluokan GPS-ajo / triathlon-kello auttaa sinua hienosäätää harjoittelua ja toipumista paremmaksi urheilijaksi.

Sopii ranteesi ja muotisuuntaasi:

Forerunner 935 GPS-käynnissä / triathlon-kellossa on kevyt, miellyttävä muotoilu, jota voit käyttää koko päivän ajan. 935 on yhteensopiva QuickFitin helppo vaihtaa riviamme? bändejä. Bändi sopii jokaiseen tapahtumaan, joten voit helposti vaihtaa urheilullinen silikoni klassisesta nahasta ja jopa huippuluokan metallista.

Suorituskyky, koulutus ja palautus:

Kuinka tehokas on nykyinen koulutusohjelma? Forerunner 935 auttaa sinua seuraamaan harjoittelua ja toipumista, jotta voit valmistautua paremmin rotuun tai harjoitteluun. Koulutustila on uusi tehokkuuden seuranta -työkalu, joka automaattisesti arvioi viimeisintä harjoitushistoriasi ja suorituskykyindikaattoreitasi, jotta voit selvittää, kykeneeko koulutus tehokkaasti, ylittämään tai ylittämään. Uusi anaerobinen harjoitusvaikutusmittari avaa ikkunan käsityksen koulutuksen kriittisestä ulottuvuudesta, kertoen, kuinka koulutuksesi parantaa kykyäsi rajoittaa. Voit edes katsella koko harjoittelun kuormitusta, joka mittaa harjoittelutilasi viimeisten 7 päivän aikana ja vertaa sitä parhaaseen mahdolliseen kuntosi ja viimeisimpään harjoitteluhistoriaan.

Koulutustila:

Analysoi tekniikkaasi

Meidän on helpompi saada tarvitsemasi tiedot parantamaan lomakettasi. Anna Forerunner 935 mitata ratkaisevia juoksutuntemuksia2, joita voit käyttää analysoimaan tehokkuutta. Biomekaaniset mittaukset, kuten poljinnopeus, harjoituspituus, maadoitusaika ja tasapaino, pystysuuntainen värähtely ja vertikaalinen suhde ovat avain ymmärrykseen lomakkeeseesi, jotta voit tuoda parhaiten kilpailupäivän. Näitä tietoja on saatavilla lisäämällä yhteensopiva sykevyö2 tai kompakti Running Dynamics Pod, joka kiinnittyy oikealle vyötärökaistalle. Hyödynnä myös ominaisuusryhmiä, jotka auttavat pyöräilyä ja jopa uintikoulutusta. Vedessä Forerunner 935 seuraa matkaa, vauhtia, aivohalvauksia ja paljon muuta.

Pidemmät kulut:

Voit ylpeillä pisin harjoittelutasi akulla, johon voit luottaa, jopa keskellä rautatietriatlonia tai ultramaratonia. Forerunner 935 sisältää jopa 24 tuntia akun käyttöaikaa GPS-tilassa ja jopa 50 tuntia UltraTrac-paristonsäästötilassa. Kun käytät sitä päivittäisenä älypuhelimena, saat jopa 2 viikkoa yhdestä latauksesta.

Suorita, Sprint, Ui, Bike, Tri:

Rutiini on jokin muu kuin rutiini. Forerunner 935: n avulla voit muuttaa asioita helposti sisäänrakennetuissa aktiivisuustyypeissä (sisä / ulkona), pyöräilyyn (sisä / ulkouima), uima-altaaseen (uima-allas / avovesi), hiihto-, meloaurheilu-, vahvuuskoulutus ja paljon muuta.

Tiilikurssit ja du / triathlon-kilpailut, auto multisport -toiminnon avulla voit vaihtaa urheilua vain yhdellä painalluksella. 935 on yhteensopiva edistyneiden harjoitusten kanssa juoksemiseen, pyöräilyyn? ja jopa uima-allas. Luo oma omat harjoituksesi ja lataa se ilmaiseksi Garmin Connectista? online fitness yhteisö. Tarkista sitten aiemmat työsi sovelluksessa tai jakaa ne perheen ja ystävien kanssa lisää motivaatiota varten.

Älykkäät yhteydet:

Älykkäät ilmoitukset, jotka toimitetaan oikein ranteeseesi, ovat vasta alkua. Kun yhteensopiva älypuhelin3 on yhdistetty, Forerunner 935 antaa myös pääsyn automaattisiin lähetyksiin Garmin Connect -ominaisuudelle, ääniohjaimille, musiikkikontrolleille ja muille. Anna rakkaitasi seurata juoksumia ja ratsastaa reaaliaikaisesti LiveTrackin avulla? tai käytä GroupTrack-ohjelmaa, jonka avulla voit pitää välilehdet ratsastuskaverissasi käydessään. Jos haluat saada tietoja pilvestä ja siitä, jos haluat, että pikaviestintä Wi Fi® tarjoaa, niin 935 voi tehdä sen myös.

Seuraa sydäntäsi:

Ranteen perustuva syke voi olla helppo valinta, kun haluat siirtyä rajoituksitta kilpailupäivänä, mutta Forerunner 935 antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää paljon enemmän dataa yhteensopivan sykevyön avulla. Rintahihnan sykemittari (kuten HRM Run? Tai HRM Tri?) Vapauttaa edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten laktaattikynnys ja HRV (sykemittaus) stressitesti.

Pelissasi, poissa verkosta:

Kanssa Forerunner 935 voit mennä vapaasti mihin tahansa toimintaasi vievät sinut? GPS: n ja GLONASSin kattavuuden ansiosta, joka voi seurata paremmin haastavimmissa ympäristöissä kuin GPS: ssä. Rakennettu barometri tarjoaa reaaliaikaiset korkeusinformaatiot. Mitä toimintoja 935 voi seurata? Enemmän kuin koskaan ajatellut mahdollista! Triathlon-urheilu on vasta alkua, sillä se on myös rakennettu tukemaan retkeilyä, soutua, golfia, hiihtoa, nousua ylösalaisin ja paljon muuta.

Muokkaa ja liitä:

Forerunner 935 GPS käynnissä / triathlon-katselu synkronoi automaattisesti Garmin Connectin, ilmaisen online-kuntoyhteisön, jossa voit tarkastella edistymistäsi ja jopa jakaa sosiaalisen median kautta. Kirjaudu Garmin Connect-työpöydälle tai lataa Garmin Connect? Mobiilisovellus yhteensopivaan älypuhelimeen. Voit myös muokata laitetta datakentillä, NUN-katseluelimiä ja jopa sellaisia ​​sovelluksia, kuten Uber ja Accuweather, jotka kaikki ovat käytettävissä Connect IQ: n kautta.

Vain muutama lisäosa:

Aivan kuten sinä, Forerunner 935 kovaa, koko päivän. Tämä kello tulee kumppaniksesi palautuksessa koko päivän toimintaa seurannalla¹, joka seuraa vaiheita, kaloreita ja nukkua. Se on myös yhteensopiva Varia-linjan kanssa. pyöräilytietovälineet, mukaan lukien taustapeili, älykkäät pyöränvalot ja Varia Vision? näkyvissä. Suorita pyöräilypaketti poljinpohjaisilla voimamittareilla, Vectorilla? 2 (kaksoistunnistus) ja 2S (yksittäinen tunnistus). Vektori 2 parien saumattomasti Forerunnerin kanssa näyttää voiman, poljinnopeuden, vasemman / oikean tasapainon ja pyöräilyn dynamiikan, jotka osoittavat, miten ja missä tuottavat tehoa.

Tee joka päivä kilpailu:

Hanki ylimääräinen työntö, jonka sinun on voitettava eilen Strava Live Segmentin kanssa. Strava Premium -jäsenet voivat synkronoida käynnissä olevat ja pyöräilyosastot 935: een elävän palautteensa ansiosta. Saat myös ilmoituksia segmentin alku- ja päättymisistään, näkymän ranking-listalla, ja näet, miten nykyinen ponnistelu on verrattavissa PR: eesi.

Strava Live Segmentit

Suunnitelmasta suorituskykyyn TrainingPeaks:

Ei ole mitään tyydyttävämpää kuin harjoittelu, joka on suoritettu täydellisyyteen. Kun käytät TrainingPeaks Connect IQ -sovellusta, voit avata päivittäisen harjoittelusi heti Forerunner 935: ssä. Anna sitten laite ohjata harjoittelua reaaliajassa, täydentää intensiteettitavoitteita ja aikavälejä suoraan TrainingPeaks-ohjelmasta. Istunnon jälkeen synkronoi valmis harjoittelu takaisin TrainingPeaks-ohjelmaan yksityiskohtaisen analyysin suorituksestasi ja mittaamalla edistystä kohti tavoitteita.

Kelloasi, mielenrauhaa:

Älä ole pelottomia, kun osut tie tai reittiä mukauttamalla 935: n Road ID -puhelimella (myydään erikseen). Se kiinnittyy helposti bändiisi ja voi sisältää tärkeitä lääketieteellisiä tietoja sekä hätätilanteita, jos sinulla on vaikeuksia harjoittelun aikana. Se on helppo auttaa sinua ja rakkaitasi tuntemaan hieman turvallisempi, kun lähdet.

yleinen

Linssin materiaali: lasi

Kehys Materiaali: kuituvahvisteinen polymeeri

Kotelomateriaali: kuituvahvisteinen polymeeri

QuickFit? kellot: kyllä ​​(22 mm)

Hihnan materiaali: silikoni

Fyysinen koko: 47 x 47 x 13.9 mm

Paino: 49 g

Vedenkorkeus: 5 ATM

Akun tyyppi: ladattava litiumioni

Näyttötyyppi: auringonvalo näkyvissä, transflektiivinen muisti pikseleissä (MIP)

Näytön koko: 1.2' (30.4 mm) halkaisija

Näytön resoluutio: 240 x 240 pikseliä

Värinäyttö:

Pariston kesto: Smart Mode: Enintään 2 viikkoa

GPS / HR-tila: Enintään 24 tuntia

UltraTrac? tila: Jopa 60 tuntia ilman rannehartausta

Muisti / historia: 64 Mt

Kelloominaisuudet

Aika / päivämäärä

GPS-ajan synkronointi

Automaattinen kesäaika

Herätyskello

Ajastin

Sekuntikello

Auringonnousu / auringonlaskuajat

anturit

GPS

GLONASS

Garmin Elevate? ranne-sykemittari

Barometrinen korkeusmittari

Kompassi

Gyroskooppi

kiihtyvyysanturi

Lämpömittari

Päivittäiset älykkäät ominaisuudet

Yhteydet Bluetooth® Smart, ANT + ®, Wi Fi®

Yhdistä IQ? (ladattavat kellot, tietokentät, widgetit ja sovellukset)

Älykkäät ilmoitukset

Kalenteri

Sää

Musiikkiohjaimet

Kohtaa se? katsella kasvojen luoja

Etsi puhelimeni ominaisuus

VIRB®-kaukosäädin

Älypuhelimien yhteensopivuus iPhone®, Android?, Windows®

Yhteensopiva Garmin Connectin kanssa? mobile

Etsi Oma katselu -ominaisuus

Toimintojen seurantaominaisuudet

Step-laskuri

Siirrä palkkia (näkyy laitteessa käyttämättömän ajan kuluttua, käydä muutama minuutti sen nollaamiseksi)

Automaattinen tavoite (oppii toimintatasosi ja määrittää päivittäisen askeltavoitteen)

Lepotilan seuranta (tarkkailee unen kokonaisuutta ja liikkumisjaksoja tai rauhallista lepotilaa)

Kalorit poltettiin

Lattiat kiipesivät

Etäisyys kuljettu

Intensiivisyysmittarit

TrueUp?

Siirrä IQ?

Koulutus-, suunnittelu- ja analyysiominaisuudet

Toimintahistoria katsella

Muokattavat aktiviteettiprofiilit

Muokattavat hälytykset

Ääni-ohjeet

Automaattiset monisaturointitoiminnot

Kurssinohjaus

Edistyneet harjoitukset

Auto Lap®

Auto Pause®

Automaattinen vieritys

Muokattavat tietosivut

Manuaaliset monisaturointitoimet

Virtuaalinen kumppani

Lopeta aika

Group LiveTrack

Fitness Age kyllä ​​(app)

Pikanäppäimet

Muokattavat muistutukset

LiveTrack

Kosketa ja / tai painikkeita

Manuaalinen kierros

Henkilökohtaiset tiedot (juoksu, pyöräily, uinti)

Segmentit (Live, Garmin)

GPS-nopeus ja etäisyys

Koulutuskyky (aerobinen)

Harjoitusvaikutus (anaerobinen)

Harjoittelun kuormitus (kokonaiskoulutuskuormitus viimeisten 7 päivän aikana arvioidusta EPOC-arvosta)

Ladattavat koulutussuunnitelmat

Harjoittelutila (voit katsoa, ​​pystytkö tehokkaasti harjoittelemaan harjoitteluhistoriaa ja kuntotasosi trendiä.)

V02 max

Tärinähälytys

Virtual Racer?

Sykeominaisuudet:

HR-alueet

Hälytykset

HR-kaloreita

% HR max

% HRR

Palautumisaika

Auto max HR

HRV-stressitesti (mittaa sykevälivaihtelun seisontaessasi 3 minuutin ajan, antaa sinulle arvioidun stressitason, asteikko on 1-100, alhaiset tulokset osoittavat alhaisempia stressitasoja) kyllä ​​(yhteensopivalla lisävarusteella)

HR-hihnan yhteensopiva kyllä ​​(ANT + ® ja Bluetooth® Smart)

Tallentaa sykettä samalla kun ui kyllä ​​(HRM Tri? Ja HRM Swim?)

HR Broadcast (lähettää HR-tiedot ANT +: n kautta pariksi laitteiksi)

Käynnissä olevat ominaisuudet

Esiladatut juoksuprofiilit

Juoksu, sisäkäyttö, reitti kulkee

GPS-pohjainen etäisyys, aika ja tahti

Juokseva dynamiikka

Pystysuuntainen heilahtelu ja suhde (nousupisteen aste käynnissä olevassa liikkeessä ja kustannushyötysuhde suhteessa pituuteen) kyllä ​​(yhteensopivalla lisävarusteella)

Maadoituskosketusaika ja tasapaino (näyttää, kuinka paljon aikaa käydessäsi, jalkasi on kentällä eikä lennossa ja voit tarkistaa juoksevan symmetrian) kyllä ​​(yhteensopivalla lisävarusteella)

Stride length (reaaliaikainen) yes (yhteensopiva lisälaite)

Cadence (antaa reaaliaikaisen vaiheen määrän minuutteina)

Fysiologiset mittaukset

Suoritusolosuhteet (6-20 minuutin kuluttua, vertaa reaaliaikaista kuntoa keskimääräiseen kuntotasosi tasoon)

Laktataattiraja (analysoimalla vauhtia ja sykettäsi, arvioi kohta, jossa lihakset alkavat nopeasti väsyä) kyllä ​​(yhteensopivalla lisävarusteella)

Suorita harjoitukset

Kilpailun ennustaja

Jalkakäytävä kykenee

Ulkoilu virkistysominaisuudet

Esiladatut ulkoiluprofiilit

Vaellus, Kiipeily, Hiihto, Lumilautailu, XC Hiihto, Stand Up Paddleboarding, Soutu, Sisäurheilu, Jumpmaster, Tactical

Point to point navigointi

Leipäpihka reitti reaaliajassa

Aloita takaisin

TracBack®

UltraTrac? tila: kyllä

Korkeusprofiili

Etäisyys määränpäähän

Barometrinen suuntausindikaattori

Storm-hälytys

Polku ajaa auto kiivetä

Pystysuora nopeus

Yhteensä nousu / laskeutuminen

Yhteensopiva BaseCampin kanssa?

GPS-koordinaatit

Suunniteltu reittipiste

Sight N Go

Alueen laskenta kyllä ​​(Connect IQ?)

Hunt / kala kalenteri kyllä ​​(Connect IQ?)

Aurinko ja kuu tiedot kyllä ​​(Connect IQ?)

Kaksoisruudukko-koordinaatit

Pyöräilyominaisuudet

Esiladattuja pyöräilyprofiileja

Pyöräily, sisäpysäköinti, maastopyöräily

Kurssit (kilpailla edellisistä toiminnoista)

Pyörän kierros ja kierrosluvut (tehoanturilla)

Juokse aktiviteetti

Aika / matkan hälytykset (herättää hälytyksen, kun saavutat tavoitteen)

Intervalli harjoittelu

FTP (Functional Threshold Power) kyllä ​​(yhteensopiva lisälaite)

Strava-ominaisuudet (Beacon, live-segmentit)

Yhteensopiva Vectorin kanssa? (voimamittari)

Tehomittari yhteensopiva (näyttää yhteensopivat kolmansien osapuolten ANT + -sovellusten tehon tiedot)

Yhteensopiva Varia Visionin kanssa? (päänäytöllä varustettu näyttö)

Yhteensopiva Varian kanssa? tutka (takapään tutka)

Yhteensopiva Varian kanssa? valot

Nopeus- ja poljinnopeustunnistimet (anturin kanssa) kyllä ​​(ANT + ® ja Bluetooth® Smart-anturit)

Uinti ominaisuudet

Esiladatut uimaprofiilit

Uima-allas, avovesi uinti

Poolin uintimittarit (pituudet, etäisyys, vauhti, aivohalvaus / nopeus, kalorit)

Aivohalvauksen tunnistus (freestyle, backstroke, rintareppu, perhonen)

Allas uida harjoituksia

Ui tehokkuus (SWOLF)

Porauslokerointi

Edistyneet uintiominaisuudet (aika / matkan hälytykset, henkilökohtaiset tietueet, lähtölaskenta, pitkät lepoajat)

Avoimen veden uimamittarit (etäisyys, vauhti, aivohalvaus / nopeus, kalorit)

Syke (reaaliaikaiset lepotilassa, väliajat ja istuntojen tilastot lepotilassa ja automaattinen sykkeen lataus uinnin jälkeen) kyllä ​​(HRM Tri ™ ja HRM Swim?)

Golfominaisuudet:

Yardage to F / M / B (etäisyys edessä, keskellä ja takana vihreää)

Yardage layups / doglegs

Toimenpiteet ammuntaetäisyydestä (laskee täsmällisen yardage-otoksen mistä tahansa kentästä)

Digitaalinen tuloskortti

Stat-seuranta (aivohalvaukset, putts per kierros, vihreät ja väylät ja keskimääräinen laukausetäisyys)

Garmin AutoShot?

Vihreä näkymä manuaalisella pin-asennolla

Vaarat ja kurssitavoitteet

TruSwing? yhteensopiva

Pyöreä ajastin / matkamittari

liittyvä

Laatikossa

Forerunner 935 GPS-kello

HRM Tri

HRM ui

1 lisäjoukot (musta)

Pikalukitussarja

Latauskaapeli


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Garmin Forerunner 935 Tri Pack:n! bikeinn:ssa kaikilla Elektroniikka tuotteillamme on täysi Garmin:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi pyöräilyverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista pyöräilyyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Garmin Forerunner 935 Tri Pack kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suositellaan

-

Sain kelloni viime viikolla. Erittäin tyytyväinen ostoon. Opi edelleen käyttämään kaikkia ominaisuuksia, ja sillä on paljon niitä. Olen päättänyt välillä 935 ja 945, mutta minulle viimeisimmän mallin lisäominaisuudet eivät olleet 200 € tai enemmän ylimääräisiä. Ehkä 955 tekee eron.

Täydellinen toimitus

-

Ajoissa saatu tilaus, nopea toimitus ja kaikki täydellisessä kunnossa. Pakkaus sisältää kaksi sykealuetta

Kaikki täydelliset

-

Se saapui arvioituun päivään ja kaikki OK. Upea tuote

Valtava osto

-

Upeat ominaisuudet ja mukavuus

David.gonzalez@tiscali.it

-

Loistava Tripac Loistava hinta hyvälle tuotteelle

Selvä

-

Nopea paketin kuitti. Kello toimii melko hyvin avovedessä uimalla sykemittarilla. Rata tallentaa sen melko hyvin, mutta sinun on pantava se toimimaan ennen veteen saapumista. Jos se tehdään veden sisältä, se ei saa GPS-signaalia. Juoksu menee hyvin myös ilman sydämen kiinnittämistä. Pyörällä ja uima-altaalla en ole vielä kokeillut sitä. Olen erittäin tyytyväinen sen toimintaan.

100% alkuperäinen

-

Hei kaikki, hyvää joulua. Kiitos trekkinnille ja sen työntekijöille heidän herkkyydestään asiakastyytyväisyyteen keskittyvässä työssä. Olemme kiitollisia heidän tarjoamastaan parhaasta hintatakauksesta omaperäisimmälle takuulle. Olemme kiitollisia Trekkinnille erittäin menestyvästä sivustosta melkein kaikkialla maailmassa, kun toimitan tilaukseni Turkista 10. Kiitos, Trekkinn ...

Paras osto

-

Lukemalla lukuisia mielipiteitä ja lukemalla eri urheilukellojen käsikirjat, valitsin tämän. Kaikki menestys. Se ei näytä suurelta tai pieneltä 17 cm: n ranteelta. Kello on niin kevyt, että et voi kertoa, kun käytät sitä, se on mukavampaa kuin vanha Almost DW5600, ja ennen kaikkea se on käytännöllistä. Vaikka jotkut käyttäjät valittivat rintalasten epämukavuudesta, mielestäni he ovat erittäin mukavia ja antavat paljon lisätietoa, mikä on auttanut minua parantamaan kisaa kertaa kahdesta päivästä lähtien. Ja tietoja ei ole mitenkään mitattava ja analysoitavissa, vaikkakin vain puhdasta iloa. Myymälä, kuten tavallista, on lähettänyt paketin täydelliseksi huolellisuudeksi. Kymmenen, tulen takaisin.

Hrm uida?

-

Hei, HRM uida sisälly tähän pakettiin vai ei? At "Tuotteen kuvaus Ominaisuudet" Näen vain HRM-Tri

asiantuntijamme vastaavat

Kyllä, se on mukana. Ruutuun löydät:
-Forerunner 935 GPS katsella
-1 vara vanteet (musta)
-HRM-tri ™ monitori
-HRM-Ui ™ monitori
-Quick lukituksenavaussarjaa
-latureita kaapeli
-Käyttöohjeet
Terveiset

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje